Nεοι Benq W1200 & W1100

Ευχαριστώ πολύ παιδία !σήμερα τον παρέλαβα και των έστησα …οι πρώτες μου εντυπώσεις δε περιγράφονται !!!πολύ ζωντανός και και εξαιρετική κίνηση! Ούτε σπασίματα ούτε τίποτα και ακόμα δεν των έχω ρύθμιση σωστά γιατί ακόμα πειραματίζομε .ένα μεγάλο ευχαριστώ στο Θανάση (thankin)που με βοήθησε στα πρώτα μου βήματα….

καλοθεατος!!! Ανεβασε καμια φώτο οταν μπορέσεις να τον θαυμασουμε και εμείς!!!-bye-

Ακόμα πειραματίζομε εδώ έβγαλα 2 Φώτο μου από το htc που έχω…

Attachments

• IMAG0235.jpg
    IMAG0235.jpg
    65.5 KB · Views: 101
Καλησπέρα παιδιά,
ήρθε η στιγμή να πάρω το πρώτο μου projector και θέλω κι εγώ τα φώτα σας!!!!!!!!!!!!!:afro:
Διαβασα εδώ οτι έχετε καλές εντυπώσεις για τον W1100 .ειμαι άσχετος και δεν θέλω να πάρω κατι το οποίο δεν θα λειτουργεί σωστά για τον χωρο που έχω.
Η απόσταση που θα ειναι ο projector απο το πανί (που ουτε αυτο εχω) ειναι περίπου στα 4.20m με 4.50m.Eiναι καλή απόσταση για τον 1100? η ειναι μικρή?Επειδή ο projector θα ειναι γύρω στους 40cm πίο ψηλά απο εκει που θα αρχίζει το πανι(το πάνω μερος)θα χρειαστεί ο projector να εχει και lens shift???..Θα ήθελα και την άποψή σας για ένα πανί..όχι πολύ ακριβό 100 με 120".Το πανί θα κατεβαίνει απο ενα επιπλο(ράφι τοιχου) και θα καλύπτει την tft.Θα εχουμε κάποιο πρόβλημα με την αντανάκλαση με το κενο που θα εχει απο πίσω το πανι? Μπορει να λεω και βλακεια αλλα.....ειμαι ασχετος οπως προείπα...
θα ´ηθελα τη γνωμη σας και για το πανι και για τον projector μηπως πρεπει να παω σε πιο μεγάλο πχ τον W6000.

Ευχαριστω εκ των προτέρων :singer:που σας ζαλισα ...:SFGSFGSF:

Λοιπόν...Benq 1200.
Το projectorcentral λέει οτι αποδίδει 107 ίντσες στα 4 μέτρα ενώ το site του κατασκευαστή λέει 130.
Ποιόν να πιστέψω;

Απάντηση: Re: Nεοι Benq W1200 & W1100

Καλησπέρα παιδιά,
ήρθε η στιγμή να πάρω το πρώτο μου projector και θέλω κι εγώ τα φώτα σας!!!!!!!!!!!!!:afro:
Διαβασα εδώ οτι έχετε καλές εντυπώσεις για τον W1100 .ειμαι άσχετος και δεν θέλω να πάρω κατι το οποίο δεν θα λειτουργεί σωστά για τον χωρο που έχω.
Η απόσταση που θα ειναι ο projector απο το πανί (που ουτε αυτο εχω) ειναι περίπου στα 4.20m με 4.50m.Eiναι καλή απόσταση για τον 1100? η ειναι μικρή?Επειδή ο projector θα ειναι γύρω στους 40cm πίο ψηλά απο εκει που θα αρχίζει το πανι(το πάνω μερος)θα χρειαστεί ο projector να εχει και lens shift???..Θα ήθελα και την άποψή σας για ένα πανί..όχι πολύ ακριβό 100 με 120".Το πανί θα κατεβαίνει απο ενα επιπλο(ράφι τοιχου) και θα καλύπτει την tft.Θα εχουμε κάποιο πρόβλημα με την αντανάκλαση με το κενο που θα εχει απο πίσω το πανι? Μπορει να λεω και βλακεια αλλα.....ειμαι ασχετος οπως προείπα...
θα ´ηθελα τη γνωμη σας και για το πανι και για τον projector μηπως πρεπει να παω σε πιο μεγάλο πχ τον W6000.

Ευχαριστω εκ των προτέρων :singer:που σας ζαλισα ...:SFGSFGSF:

Η απόσταση 4 με 4,5 μέτρα είναι μια χαρά, έχω, όμως, την εντύπωση ότι καθ' ύψος θέλει λίγο πιο πάνω από τους 40 πόντους. Σίγουρα ο 6000 overall είναι καλύτερο μηχάνημα. Αν μπορείς να πας σε αυτά τα χρήματα θα ήταν πολύ καλή επιλογή μιας και ''παίζει'' σε πιο ψηλή κατηγορία.

Next question....
Πειράζει αν ο projector δε θα είναι απόλυτα κεντραρισμένος σε σχέση με το πανί αλλά λίγο πιο αριστερά απο αυτό;

Υπάρχει κάποιος εξίσου καλός προβολεας με lens shift στα ιδια λεφτά;

vadergr ο 6000???? στα 1400 δεν έρχεται από γερμανία???. νομίζω ότι ανεβαίνει κατηγορία και έχει και lens shift

manosfp πόσο τον έχεις βρεί το 1200 - γιατί στα ελληνικά καταστήματα βλέπω ότι έχει 1400 περίπου.

οκ, το βρηκα.η εικονα ομως θα εχει την ιδια ποιοτητα ανεξαρτητως ζουμ?

Re: Απάντηση: Re: Nεοι Benq W1200 & W1100

Η απόσταση 4 με 4,5 μέτρα είναι μια χαρά, έχω, όμως, την εντύπωση ότι καθ' ύψος θέλει λίγο πιο πάνω από τους 40 πόντους. Σίγουρα ο 6000 overall είναι καλύτερο μηχάνημα. Αν μπορείς να πας σε αυτά τα χρήματα θα ήταν πολύ καλή επιλογή μιας και ''παίζει'' σε πιο ψηλή κατηγορία.

Καλησπέρα .
Γιάννη σε ευχαριστώ για την απάντηση . :ernaehrung004:

Μπορώ να διαθέσω τα 400Ε παραπάνω που έχει ο 6000 από τον 1100 αλλά πιστεύεις ότι αξίζει τον κόπο ?? με αγχώνει γιατί είναι 3 χρόνια μοντέλο ο 6000 η κάνω λάθος ?? μήπως μειονεκτεί στα χρώματα κλπ ? μπορεί να λέω χαζομάρες αλλά είμαι εντελώς άσχετος .θέλω να τον κλίσω το πολύ μέχρι τρίτη για αυτό help !!!
Καμιά ιδέα για 120” πανί ? όχι πολύ ακριβό γιατί μάλλον θα πάω προς 6000 και πανί τα λεφτά !! :afro:

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Nεοι Benq W1200 & W1100

Καλησπέρα .
Γιάννη σε ευχαριστώ για την απάντηση . :ernaehrung004:

Μπορώ να διαθέσω τα 400Ε παραπάνω που έχει ο 6000 από τον 1100 αλλά πιστεύεις ότι αξίζει τον κόπο ?? με αγχώνει γιατί είναι 3 χρόνια μοντέλο ο 6000 η κάνω λάθος ?? μήπως μειονεκτεί στα χρώματα κλπ ? μπορεί να λέω χαζομάρες αλλά είμαι εντελώς άσχετος .θέλω να τον κλίσω το πολύ μέχρι τρίτη για αυτό help !!!
Καμιά ιδέα για 120” πανί ? όχι πολύ ακριβό γιατί μάλλον θα πάω προς 6000 και πανί τα λεφτά !! :afro:

Ναι, νομίζω ότι αξίζει την υπέρβαση (παρότι είναι αρκετά τα χρήματα). Δεν μειονεκτεί σε αυτά που αναφέρεις, μην φοβάσαι...

Για πανί, καλύτερα θα σε βοηθήσουν τα παιδιά που έχουν κάνει πρόσφατες αγορές ώστε να σε κατευθύνουν σε κάποια επιλογή.;)