Nεοι Benq W1200 & W1100

Να υπολογιζεις παντως και τα εξοδα τελωνείου ,αφου έρχεται απο Καναδα δε νομιζω ότι θα το αποφυγεις.

Χαχα καλο. Λοιπον πρωτες εντυπωσεις απο τον 1100. Τον εριξα κατευθειαν στον τοιχο ( ο οποιος δεν ειναι και ασπρος απλα ειναι ανοικτο μπεζ) και η εικονα μου φανηκε αρκετα καλη! Εχει καλο ζουμ και ο θορυβος του ειναι σε ανεκτα επιπεδα. Δεν μπορω να πω οτι δεν ακουγεται απλα οταν βλεπετε μια ταινια δε θα ενοχλει. Αυτα προς το παρον. Οταν το στησω κανονικα θα εχω περισσοτερα..
Νασο ψαξε απλα στο ebay στο αγγλικο η στο γερμανικο. Αν βρεις καποιον με καλη τιμη και πολλες αξιλογησεις χτυπα τον

Last edited:
Είμαι έτοιμος για αγορά του προτού μου προτζεκτορα ..έχω καταλήξει εδώ …αν και θα ήθελα μια γνώμη με αυτά τα λεφτά αν υπάρχει κάτι καλύτερο .. από εδώ λέω να των πάρω και φαίνεται καλή αγορά…. όποιος νομίζει ότι υπάρχει κάτι καλύτερο ας πει την άποψη του … και αν τελικά είναι καλή αγορά ακσίζη τα 200ε παραπάνω ο w1200 από τον 1100?
http://cgi.ebay.de/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=140567924102&ssPageName=ADME:X:DERP:DE:1123

Μάγκες ψήνομαι για τον 1200 αλλά έκανα το λάθος και έβαλα την εγκατάσταση στο ταβάνι σε μικρή απόσταση από το πανί (4m). Θα τον προτείνατε;

Μάγκες ψήνομαι για τον 1200 αλλά έκανα το λάθος και έβαλα την εγκατάσταση στο ταβάνι σε μικρή απόσταση από το πανί (4m). Θα τον προτείνατε;

4m δεν ειναι και τοσο κοντα , πάντως και να εχει δες το διαγραμμα του προβολεα που θες για να δεις το offset . O 1100 που έχω παραθέσει σε προηγουμενα ποστ το οffset που βγαζει και είναι μεγαλο. Στα 3μ και κατι μετρα βγάζει πανω απο 40 εκ μετατοπιση στην κατακόρυφο, απόσταση που πρεπει να ληφθεί σοβαρα υπόψη στο ύψος τοποθετησης του πανιού.

Εγώ των περιμένω από μέρα σε μέρα των w1200 αλλά επιδει είμαι λίγο άσχετος, σε 136 in πανί τι απόσταση πρέπει να βάλω των προβολέα ?

Άντε επιτέλους ο προβολέας πάτησε Ελλάδα από ότι βλέπω στο site της DHL !Η αγωνία στο κατακόρυφο !

Άντε επιτέλους ο προβολέας πάτησε Ελλάδα από ότι βλέπω στο site της DHL !Η αγωνία στο κατακόρυφο !

αυτος ειναι λογος για να γυρισω με το πρωτο πλοιο απτις διακοπες παντως παιδες κ ας γκρινιαζει η φαμιλια χαχαχχααααααω -bye-

αντε καλως να τον δεχτεις φιλε!!

Ευχαριστώ πολύ παιδία !σήμερα τον παρέλαβα και των έστησα …οι πρώτες μου εντυπώσεις δε περιγράφονται !!!πολύ ζωντανός και και εξαιρετική κίνηση! Ούτε σπασίματα ούτε τίποτα και ακόμα δεν των έχω ρύθμιση σωστά γιατί ακόμα πειραματίζομε .ένα μεγάλο ευχαριστώ στο Θανάση (thankin)που με βοήθησε στα πρώτα μου βήματα….