Νέοι Denon 8k avr 2020

Εμένα ο amirm μου θυμίζει κάτι παπούδες που διαμαρτύρονται ότι τα σύγχρονα αυτοκίνητα δεν είναι καλά, γιατί λόγω χαμηλού προφίλ ελαστικού δεν βρίσκουν χώρο να κλωτσήσουν το λάστιχο για να επιβεβαιώσουν τις γνώσεις τους... :silly:

εδώ σε βρίσκω λίγο υπερβολικό.

Βλαδίμηρε, όταν ο ίδιος λέει ότι δεν μπόρεσε να κάνει disconnect το κεντρικό κανάλι, εμένα μου δείχνει ότι δεν γνωρίζει καν το μηχάνημα.

Pre Amplifier: All of the speakers are connected using an external power amplifier and this unit is used as an integrated amplifier.

http://manuals.denon.com/AVRX4700H/NA/EN/DRDZSYasydxfyy.php

Όπως και να το δει κανείς, που ξέρουμε ακριβώς πως το βλέπουν οι περισσότεροι - μένουν στους αριθμούς σαν stickers επάνω σε ενισχυτές στο ράφι πολυκαταστήματος - αυτά που γράφει ένας reviewer υπόκεινται σε κριτική και πρέπει να είναι πάρα πολύ προσεκτικός να μην αποκαλύπτουν τα λεγόμενά του την άγνοιά του.

Συγνώμη αν ακούγομαι έως και... βιτριολοκός, αλλά έτσι έχουν τα πράγματα.

Ανέβηκαν και τα βίντεο που αφορούν τα νέα features αλλά και η συζήτηση για το DTS-X Pro.

Στο πρώτο βίντεο υπάρχει και ο τρόπος που γίνονται disconnect όλα τα κανάλια. Και το κεντρικό.

https://www.youtube.com/watch?v=rcJNaEnmZg4

Και η συζήτηση με τους ειδικούς της DTS για το DTS-X Pro. Σε αυτό, επειδή το παρακολούθησα live (ξεπέρασε τις 2 ώρες στην πραγματικότητα) ήταν που ρώτησα σχετικά με το πως λειτουργεί ο decoder σε σχέση με τον upmixer.

https://www.youtube.com/watch?v=-IEgdwgk2RU

Επίσης επειδή στα επόμενα webinar θα συμμετέχει ο Phil και πάλι (μετά από εκείνα που είναι για τα δικάναλα την επόμενη εβδομάδα) και επειδή ο καθένας μπορεί να συμμετέχει σε αυτά, εγώ θα πυροβολούσα με ερωτήσεις τον Phil, σχετικά με τα αποτελέσματα της δοκιμής του ASR.

Σου απάντησα και χωρίς να έχω διαβάσει αυτά που γράφεις με σχετικό screenshot.

Πολύ συνοπτικά θα σου απαντήσω ότι ναι έχω κάνει μετρήσεις ισχύος στον ΗΧΟ σε πολυκάναλους (και σε δικάναλους). Είναι τυπωμένα σε χαρτί. Μπορείς να τα βρεις. Ισχύος μόνο, γιατί οι άλλες δεν έχουν νόημα όταν γίνονται από τα κλασικά μηχανήματα μέτρησης.

Μήπως θα μπορούσες να μοιραστείς μαζί μας την μεθοδολογία που ακολουθούσε ο ΗΧΟΣ για αυτές τις μετρήσεις; Μηχανήματα, προδιαγραφές, κτλ.
Πιστεύω θα είχε αρκετό ενδιαφέρον.

Γιατί άλλο να χρησιμοποιείς Audio Precision, άλλο να συνδέεις ένα μάτσο βατικές αντιστάσεις και μια γεννήτρια ήχου και να περιμένεις να δεις σε έναν παλμογράφο πότε θα αρχίσει να κλιπάρει το ημίτονο. Με το μάτι.

Πάμε άλλη μία γιατί δεν διάβασες προσεκτικά τι γράφω:
1. Δεν γνωρίζει πως να κάνει disconnect τα κανάλια.

Είπε πως δεν βρήκε πως να κάνει disconnect το κεντρικό. Αλλά εν τέλει έκανε κανονικά power off τα τελικά στάδια - αυτό αντικατοπτρίστηκε ξεκάθαρα στις μετρήσεις του. Οπότε δεν βλέπω ποιο ακριβώς είναι το πρόβλημα.

2. Δεν στέλνει σήμα στο DSP Chip συγκεκριμένο το οποίο θα κάνει τη μετατροπή για να στείλει στο DAC κατόπιν το σήμα. Δείχνει δηλαδή να μη γνωρίζει τη διαφορά του σήματος που προκύπτει από την αποκωδικοποίηση του DSP Chip από εκείνη του bypass (εντός του DSP Chip επίσης).

Εξακολουθώ να μην βλέπω το πρόβλημα.

Όταν θέλεις να μετρήσεις τα στάδια του ενισχυτή που θα ακούσει κάποιος που θα παίξει δικάναλα εννοείται ότι θα κάνεις ότι μπορείς για να κάνεις bypass όσο περισσότερα από τα DSP μπορείς. Νόμος αυτό. Απορώ γιατί δεν το καταλαβαίνεις. Στην προκειμένη περίπτωση πέτυχε τον στόχο του 100%. Τα DSP δεν είχαν σχεδόν καμία εμπλοκή στις μετρήσεις, και όταν είχαν τα έκαναν σκατά (βλέπε jitter test).

3. Δεν έχει τον εξοπλισμό, όσο κι αν κοστίζει αυτός, να μετρήσει 11 κανάλια, με δοκιμαστικούς τόνους που μπορεί να αποκωδικοποιήσει το DSP του συγκεκριμένου ενισχυτή. ΝΑ ΤΟΝ ΒΡΕΙ! ΑΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ, ΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕ, ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΟ ΤΟΥ ΤΟ ΣΦΑΛΜΑ.

Εσύ τον έχεις; Αν ναι, κάνε πιο σωστές μετρήσεις και ανέβασέ τες στο internet να τις δούμε όλοι και να εκτεθεί η μεθοδολογία σου και το setup σου σε διεθνή κριτική.

Όσο δεν τον έχεις και δεν μπορείς να δώσεις ούτε ένα link προς "πιο σωστές μετρήσεις" τζάμπα κάνουμε κουβέντα.

Ο Amir μετράει συγκεκριμένα πράγματα, τα οποία έχουν να κάνουν με δικάναλη αναπαραγωγή και καθαρές επιδόσεις του μηχανήματος, πριν αναλάβουν τα DSP και γίνει πανηγύρι. Η μεθοδολογία του είναι ξεκάθαρη, τα αποτελέσματα το ίδιο.

Δεν ξέρω πόσες φορές το έχω γράψει πια. Δεν το ξαναγράφω.

Και για να σε κάνω να αισθανθείς λίγο άβολα, θα σου αποκαλύψω ότι ΚΑΝΕΝΑΣ δεν είναι σε θέση να μετρήσει - εκτός από τις κατασκευάστριες εταιρίες - για παράδειγμα σήμα κωδικοποιημένο κατά Dolby Atmos σε όλα τα κανάλια.

Άβολα; Που δεν υπάρχει πολύς κόσμος να ασχοληθεί με μετρήσεις σε consumer μηχανήματα που έχουν μέσα τόσα DSP ώστε να μην έχουν καλά καλά νόημα οι μετρήσεις γενικότερα (για πολυκάναλη αναπαραγωγή); :D

Βέβαια, όταν τελικά εμφανίζονται μετρήσεις σε δικάναλη λειτουργία και αποδεικνύεται ότι το μηχάνημα είναι για τα μπάζα σε σχέση με το παλιότερο και φτηνότερο μηχάνημα της ίδιας εταιρείας, τρελαίνονται όλοι, ειδικά οι αντιπρόσωποι απ' ότι φαίνεται.

Και επειδή κανείς τους δεν μπορεί να αμφισβητήσει τα αποτελέσματα των μετρήσεων (τουλάχιστον για την ώρα), όλη η κριτική περιορίζεται στο κατά πόσο ο Amir είναι αξιόπιστος και έχει ή όχι εμπορικά συμφέροντα. Κλασική τακτική.

Επίσης, πολύ φτηνή τακτική.

Sad but true. Κυριολεκτικά για λύπηση ο amirm και ο κάθε amirm που μετράει ό,τι νά 'ναι και όπως νά 'ναι.

Είπαμε, όποιος μπορεί να το κάνει καλύτερα πεδίο δόξης λαμπρό.

Αλλά αρκετά με την κριτική από τον καναπέ.

Και λογικά χωρίς να έχει κανείς ακούσει καν το μηχάνημα, ποσώς μετρήσει.

Nope. Το αντίθετο. Πρέπει να συγκρίνεις μήλα με μήλα και πορτοκάλια με πορτοκάλια. Όχι μήλα με πορτοκάλια. Δηλαδή τι δίνουν σε σχέση με εκείνο που ανταγωνίζονται και να δεις τι λέει ο ανταγωνισμός στις ίδιες συνθήκες. Είναι θέμα αξιοπρέπειας και ακεραιότητας να το δεις έτσι. Αλλιώς είσαι σαν τον amirm... Κάποια στιγμή μαθαίνεις να πατάς όλα τα απαραίτητα κουμπάκια και να αλλάζεις τα αποτελέσματα. :flipout:

Κοίτα, καταλαβαίνω την ανάγκη του marketing να περάσει την πληροφορία ότι ενώ ο ανταγωνισμός είναι τραγικός στον τομέα της τροφοδοσία οι συγκεκριμένοι ενισχυτές είναι απλά μέτριοι.

Αλλά το να λες "oversized power supply" είναι απλά αναληθές, στην καλύτερη παραπλανητικό. Ότι και να κάνει ο ανταγωνισμός. Εσύ υποτίθεται ότι γράφεις για τα δικά σου μηχανήματα.

Κοίτα, καταλαβαίνω την ανάγκη του marketing να περάσει την πληροφορία ότι ενώ ο ανταγωνισμός είναι τραγικός στον τομέα της τροφοδοσία οι συγκεκριμένοι ενισχυτές είναι απλά μέτριοι.

Αλλά το να λες "oversized power supply" είναι απλά αναληθές, στην καλύτερη παραπλανητικό. Ότι και να κάνει ο ανταγωνισμός. Εσύ υποτίθεται ότι γράφεις για τα δικά σου μηχανήματα.

Κάνε έναν κόπο και διάβασε τι γράφει ο ίδιος για να σου απαντηθούν όλες οι απορίες σχετικά με αυτά που ρωτάς. Έχει πει διάφορα και σε σχέση με τη θερμοκρασία γιατί δεν έγινε disconnect το κεντρικό και γενικώς ό,τι κατάλαβε - κατάλαβε.

Τα υπόλοιπα που αφορούν το σήμα και το DSP Chip θεωρώ ότι τα έχω εξηγήσει επαρκώς, όπως και όσα λάθη έπεσαν στην αντίληψή μου σχετικά με την παρωδία του ASR.

Εγώ πλέον δεν είμαι reviewer. Όσο ήμουν, δεχόμουν την κριτική. Τώρα θα κάνω κριτική και θα δείχνω την άγνοια οποιουδήποτε και αν αυτό δεν αρέσει σε κάποιους fanboys, ποσώς με απασχολεί. Και η κριτική θα γίνεται όπως αποφασίζω εγώ και όχι άλλος.

Για όποιες άλλες απορίες έχετε για τα μηχανήματα και έχω τις πληροφορίες, ευχαρίστως να απαντήσω. Όλα είναι συγκρτιτικά με τον ανταγωνισμό πάντως. Και το power supply είναι oversized σε σχέση με τον άμεσο ανταγωνισμό. Φαίνεται στις μετρήσεις ισχύος που κάνουν πιο σοβαρά site από το ASR. Ας μάθουν πρώτα από που ξημερώνει ο ήλιος και βλέπουμε... .

Έτσι κι αλλιώς υπάρχουν και άλλα reviews με μετρήσεις από άλλα site που συνδυαστικά δείχνουν πως έχουν τα πράγματα σε σχέση με τον ανταγωνισμό. Και δεν είναι καθόλου τυχαίο σε ποιες μετρήσεις δίνουν βάρος.
Φυσικά υπάρχουν και δεκάδες άλλα που λένε τα αντίθετα από το ASR.

Ποια είναι αυτά τα reviews? Που είναι; Τι μεθοδολογία χρησιμοποιούν; Τι μηχανήματα; Ποια είναι τα συμφέροντα από πίσω τους;

Το ανέκδοτο με τον Πόντιο που τους έβλεπε όλους να πηγαίνουν στο αντίθετο ρεύμα φαντάζομαι το γνωριζετε... .

Γνωρίζουμε; Το βιώνουμε αυτές τις μέρες με όσους προσπαθούν να αντικρούσουν τις μετρήσεις του Amir χωρίς να κρίνουν τα αποτελέσματά τους αλλά τον ίδιο.. :flipout:

Όποιος και να είναι ο λόγος που το ASR προσπαθεί να βγάλει όλους τους υπολοιπους τρελλούς, δεν παύει η Denon σήμερα, αύριο κάποιος άλλος ενδεχομένως, να είναι η κορυφαία επιλογή AVR μαζί με τη Marantz σε σχέση με τον ανταγωνισμό.

Τώρα αν αυτό στεναχωρεί κάποιους, θα τους πρότεινα να μην είναι τόσο fan σε μια βιομηχανία κέρδους. Εξ άλλου όπως έχω πει και αλλού, το κοινό παίρνει αυτό που θέλει και αυτό φαίνεται στις πωλήσεις.

Σοβαρά όμως, μιλάς εσύ για "fans σε μια βιομηχανία κέρδους"; Που το συγκεκριμένο νήμα το έχεις κάνει εικόνισμα στην Denon? Χωρίς αν δεν κάνω λάθος να έχεις ακούσει κανένα από τους φετινούς ενισχυτές της; Μόνο από τα checklists και τα announcements?

Καλή η ενθουσιώδης πληροφόρηση, αλλά καλό είναι να κρατάμε και μια πισινή μήπως και τελικά το μηχάνημα είναι μούφα. Αν δεν το έχουμε ακούσει προφανώς δεν ξέρουμε.

Για την ώρα το μόνο που έχουμε τεκμηριωμένο (ok, test results review by Denon USA pending) είναι ότι ο 4700 μετράει χειρότερα από τον 3600.

Τα παραπάνω τα γράφω ως ιδιοκτήτης Marantz AVR (οπότε προφανώς όχι ως fanboy ανταγωνιστικής εταιρείας) και προφανώς χωρίς εμπορικά συμφέροντα.

Απάντηση: Re: Νέοι Denon 8k avr 2020

Το αλλόκοτο ήταν που μετρούσε τόσο καλά ο 3600 για a/v...

Το θέμα είναι ότι μια χρονιά μετά, βγάλανε ένα πολύ χειρότερο μηχάνημα.
Πιθανόν το AL32 και το DDSC HD στον 4700 αντί να βελτιώνουν τον ήχο προσθέτουν παραμόρφωση.
Μπορεί να φταίει το νέο 8Κ ΗDMI ή ο νέος επεξεργαστής για το Auro3D κτλ.
Βάλανε ένα σωρό αυτοκολλητάκια και βγάλανε έναν ενισχυτή στην κυκλοφορία χωρίς να τσεκάρουν τίποτα.

Τα καινούργια ηλεκτρονικά αλληλεπιδρούν μεταξύ τους, δημιουργούν ένα κακό ηλεκτρικό περιβάλλον με αρνητικές επιπτώσεις στον ήχο.
Ακουστές ή όχι οι ηχητικές διαφορές, οι χειρότερες μετρήσεις σημαίνουν χειρότερο engineering.
Η πλάκα είναι ότι ακόμα και το Pre-Amp mode που διαφήμισαν , το οπόιο δημιουργήθηκε για να αποφεύγονται οι πολλές
ηλεκτρικές αλληλεπιδράσεις, δεν προσφέρει τίποτα.

Εμένα ο amirm μου θυμίζει κάτι παπούδες που διαμαρτύρονται ότι τα σύγχρονα αυτοκίνητα δεν είναι καλά, γιατί λόγω χαμηλού προφίλ ελαστικού δεν βρίσκουν χώρο να κλωτσήσουν το λάστιχο για να επιβεβαιώσουν τις γνώσεις τους... :silly:

Ως ένα σημείο, η δυσανεξία στην κριτική που έχει ένας reviewer είναι κατανοητή. Όμως είναι μέρος της δουλειάς του, έστω του χώρου του, να δέχεται την κριτική. Εδώ όμως δεν ήταν και πολύ καλά ενορχηστρωμένο όλο αυτό.
Ο Denon χωρίς καλά καλά να έχει ξεκινήσει την πορεία του στην αγορά, "δοκιμάζεται", μπαίνει στην κούτα του αμέσως και φεύγει, με τη βοήθεια της γυναίκας του... . Όλα τα elements για το θρίλερ είναι εκεί... :rolleyes:

Ναι, στάνταρ υπάρχει συνωμοσία από πίσω για να βλάψουν τις πωλήσεις της Denon.

Όχι ότι το συγκεκριμένο μηχάνημα απλά μετράει χειρότερα από το παλιότερο και φτηνότερο της ίδια εταιρείας και κάποιοι δεν μπορούν με τίποτα να το χωνέψουν. Προς Θεού.

Ας αναμείνουμε για το επίσημο σχόλιο της Denon USA για τις συγκεκριμένες μετρήσεις.

Το μόνο που δείχνεις είναι η άγνοιά σου για τα reviews των audioholics και του audio.com.pl με πολύ συγκεκριμένη μεθοδολογία και επαναληψιμότητα σε αυτή. Αφότερα εναντιώνονται στο snake oil. Έτσι για να ξέρεις για τι πράγμα μιλάμε.
Τα οποία site δεν είναι τίποτε χτεσινοί πωλητές φίλτρων νερού με ιατρικές μπλουζες, όπως το site του amirm. Τόσο απλά και ξάστερα.

Επίσης το νήμα αφορά τους νέους Denon 2020, όπως το περσινό αφορούσε τους Denon και Marantz. Το φετινό δεν το άνοιξα εγώ. Το περσινό άνοιξα. Αν δεν μιλάμε εδώ για τους φετεινούς Denon που θα μιλήσουμε;
Αν έχεις πληροφόρηση π.χ. αντίστοιχη για τους νέους Yamaha, άνοιξε εσύ ένα νήμα γι' αυτούς. Ή για όποιους άλλους.

Εσύ ποιον σύγχρονο Denon Marantz έχεις πιάσει στα χέρια σου της κατηγορίας των 9 καναλιών και άνω και ρωτάς εμένα τι έχω κάνει με μηχανήματα που ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΑ ΔΙΑΘΕΣΙΜΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑ; Γιατί οτιδήποτε που αφορά μοντέλα έως και το 2019 έχουν περάσει από τα χέρια μου κάμποσα.
1600
2600
3600
SR5014
SR6014
SR7013
AV7705

Το αλλόκοτο ήταν που μετρούσε τόσο καλά ο 3600 για a/v...

Όντως.

index.php

Απάντηση: Re: Νέοι Denon 8k avr 2020

Κάνε έναν κόπο και διάβασε τι γράφει ο ίδιος για να σου απαντηθούν όλες οι απορίες σχετικά με αυτά που ρωτάς. Έχει πει διάφορα και σε σχέση με τη θερμοκρασία γιατί δεν έγινε disconnect το κεντρικό και γενικώς ό,τι κατάλαβε - κατάλαβε.

Mάλλον δεν πρόσεχες πολύ στο webinar, κάπου αλλού είχες το μυαλό σου.
Οι Denon του 2020 έχουν 2 τρόπους για να λειτουργήσει το Pre-Amp Mode:

Amp Assign = Pre-amp αποσυνδέονται όλοι οι εσωτερικοί ενισχυτές και συνδέεις εξωτερικούς τελικούς. Είναι αυτό που λένε All or none.

Amp Assign = 11.1Ch Ξεσυνδέει μόνο τα Front L/R amps όταν τα Front L/R έχουν εξωτερική τροφοδοσία.

Αυτό που σου λέει ο amirm είναι οτι δεν υπάρχει τρόπος να ξεσυνδέσει και το κεντρικό που είναι το πιο σημαντικό καναλι και συνηθως στα σοβαρά συστήματα και στο κεντρικό κανάλι βάζεις τελικό. Έκανε τις μετρήσεις και με τους δύο τρόπους και δεν υπήρχε καμία διαφορά. Εγώ χθες ανέβασα μόνο τη δεύτερη μέτρηση.

Όντως.

index.php

Εγώ να ρωτήσω κάτι βάση αυτού του chart.
Αν υποθέσουμε ότι αυτός ο amir πως τον λένε,δεν ξέρει την τυφλά του,και είναι άσχετος,πως προκύπτει ότι ο x3600 και ο emotiva πχ αποδίδουν όπως αποδίδουν,και ο x4700 φαίνεται για τα μπάζα βάσει των μετρήσεων του;
Ο ίδιος άνθρωπος με τον ίδιο εξοπλισμό και μέθοδο δεν τα μέτρησε όλα;ΗΡΕΜΑ ΡΩΤΑΩ

Sent from my iPhone using Tapatalk

Το μόνο που δείχνεις είναι η άγνοιά σου για τα reviews των audioholics και του audio.com.pl με πολύ συγκεκριμένη μεθοδολογία και επαναληψιμότητα σε αυτή.

Μόλις άνοιξα το audioholics και πάτησα πάνω σε 2 reviews που είδα φάτσα-κάρτα (https://www.audioholics.com/av-receiver-reviews/pioneer-elite-sc-lx904 και https://www.audioholics.com/av-receiver-reviews/yamaha-rx-v-77-a-v-receiver ).

Δεν βλέπω τίποτα που να θυμίζει μέτρηση.

Επίσης άνοιξα και αυτό: https://www.audioholics.com/av-receiver-reviews/denon-avr-x3600h

Η μόνη αναφορά σε μετρήσεις που κάνει είναι σε αυτές που τους έδωσε ο κατασκευαστής.

Σχετικά με το audio.com.pl, μετά από λίγο ψάξιμο βρήκα ένα review που έχει μετρήσεις: https://audio.com.pl/testy/kino-domowe/amplitunery-av/3146-denon-avr-s950h
Αν αυτές τις αστείες μετρήσεις τις θεωρείς εσύ πιο πλήρεις από αυτές του ASR, έχουμε χοντρό πρόβλημα.
Επίσης δεν βρήκα κάπου περιγραφή της μεθοδολογίας των test.

Οπότε για ποιες ακριβώς μετρήσεις μιλάς; Βλέπεις κάτι που δεν βλέπω;

Επίσης το νήμα αφορά τους νέους Denon 2020, όπως το περσινό αφορούσε τους Denon και Marantz. Το φετινό δεν το άνοιξα εγώ. Το περσινό άνοιξα. Αν δεν μιλάμε εδώ για τους φετεινούς Denon που θα μιλήσουμε;
Αν έχεις πληροφόρηση π.χ. αντίστοιχη για τους νέους Yamaha, άνοιξε εσύ ένα νήμα γι' αυτούς. Ή για όποιους άλλους.

Δεν είπα ποτέ ότι άνοιξες εσύ αυτό το νήμα. Είπα ότι το έχεις γεμίσει με πληροφορίες που προέρχονται από τον ίδιο τον κατασκευαστή και από τότε που μπήκε και ένα link προς πληροφορίες ανεξάρτητης πηγής οι οποίες δεν το κολακεύουν έχεις φρικάρει εντελώς, λέγοντας για σκοτεινά συμφέροντα και αναξιόπιστες μετρήσεις, χωρίς όμως να μπορείς να αντικρούσεις ουσιαστικά καμία από αυτές.

Εσύ ποιον σύγχρονο Denon Marantz έχεις πιάσει στα χέρια σου της κατηγορίας των 9 καναλιών και άνω και ρωτάς εμένα τι έχω κάνει με μηχανήματα που ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΑ ΔΙΑΘΕΣΙΜΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑ;

Δεν είμαι εγώ αυτός που γράφει διθυράμβους για μηχανήματα που δεν έχει πιάσει στα χέρια του. Εγώ ένα σετ μετρήσεων από ανεξάρτητη πηγή σχολιάζω.

Re: Απάντηση: Re: Νέοι Denon 8k avr 2020

Amp Assign = Pre-amp αποσυνδέονται όλοι οι εσωτερικοί ενισχυτές και συνδέεις εξωτερικούς τελικούς. Είναι αυτό που λένε All or none.

Amp Assign = 11.1Ch Ξεσυνδέει μόνο τα Front L/R amps όταν τα Front L/R έχουν εξωτερική τροφοδοσία.

Αυτό που σου λέει ο amirm είναι οτι δεν υπάρχει τρόπος να ξεσυνδέσει και το κεντρικό που είναι το πιο σημαντικό καναλι και συνηθως στα σοβαρά συστήματα και στο κεντρικό κανάλι βάζεις τελικό. Έκανε τις μετρήσεις και με τους δύο τρόπους και δεν υπήρχε καμία διαφορά. Εγώ χθες ανέβασα μόνο τη δεύτερη μέτρηση.

Ξαναδιάβασε τι έγραψες. Δεν βγάζει νόημα. Ούτε αυτά που γράφει ο amirm. Στο πρώτο mode αποσυνδέεται το κεντρικό. Επίσης ο ίδιος αναφέρει ότι ήθελε να αποφύγει τους πολλούς συνδυασμούς.

Μια χαρά προσέχω στα webinar. Βλέπω περισσότερα από εκείνα που είναι διαθέσιμα στο κοινό. Έβαλα και link από τα ευρωπαικά webinar. Μάλλον δεν θα το είδες.

Re: Απάντηση: Re: Νέοι Denon 8k avr 2020

Ακριβώς αυτό. Το ότι δεν διόρθωσαν ούτε φέτος αυτόν τον παραλογισμό, του να μην μπορείς να κάνεις Power off τους LCR ενισχυτές, αλλά μόνο τους LR.

Προσωπικά έχω τρικάναλο τελικό για τα LCR, οπότε ακριβώς αυτό θα είχε χρησιμότητα για μένα.

Εννοείται πως βρήκε πως να κάνει power off όλα τα κανάλια (μαζί).

Εγώ να ρωτήσω κάτι βάση αυτού του chart.
Αν υποθέσουμε ότι αυτός ο amir πως τον λένε,δεν ξέρει την τυφλά του,και είναι άσχετος,πως προκύπτει ότι ο x3600 και ο emotiva πχ αποδίδουν όπως αποδίδουν,και ο x4700 φαίνεται για τα μπάζα βάσει των μετρήσεων του;
Ο ίδιος άνθρωπος με τον ίδιο εξοπλισμό και μέθοδο δεν τα μέτρησε όλα;ΗΡΕΜΑ ΡΩΤΑΩ

Μα, αυτό ακριβώς λέμε. Το πόσο άσχημα χτυπάει το ότι το περυσινό χαμηλότερης σειράς μοντέλο μετράει πάρα πολύ καλύτερα από το μεγαλύτερης σειράς φετινό. Με αποδεδειγμένα αξιόπιστη και άριστα τεκμηριωμένη μεθοδολογία.