Νέοι Denon A/V FY '23

Ετοιμάζεται μια πιο light εκδοχή του Α1Η, με δύο κανάλια λιγότερα, μικρότερο τροφοδοτικό και χωρίς τις XLR. H τοπολογία εσωτερικά μοιάζει αρκετά με εκείνη του A1H. Θα λέγεται Α10Η.

Τιμή δεν γνωρίζω, φαντάζομαι θα είναι ανάμεσα σε εκείνη του 6800Η και Α1Η.

Έχω δει σχετικές φωτογραφίες εσωτερικού-εξωτερικού και πλάτης, αλλά θα περιμένω τις επίσημες ανακοινώσεις.

Κρατάμε μια ημερομηνία που είναι η 28η Αυγούστου για τον Α10Η. Τότε αναμένεται επίσημα η ανακοίνωση του νέου μοντέλου.

Ρίχνοντας μια ματιά στα εξαρτήματα εσωτερικά, βλέπω ότι έχουν βάλει πυκνωτές αντίστοιχης χωρητικότητας (22.000 μF) με τον Cinema 30 της Marantz. Δηλαδή μεγαλύτερους από του 6800Η αλλά μικρότερους από του Α1Η. Και απ' ό,τι βλέπω είναι Nichicon.

Θα έχει ενδιαφέρον πως θα πλασαριστεί στην γκάμα της DM, καθώς είναι σαν ένας Cinema 30 με δύο κανάλια περισσότερα, χωρίς επιχαλκωμένο σασί και χωρίς τοροειδή μετασχηματιστή.
Απ' όσο θυμάμαι οι ναυαρχίδες A1H και ο ΑV10 είναι στα 15 κανάλια. Ενώ μέχρι στιγμής πιο κάτω τα κανάλια ενίσχυσης μετράνε 11 στους ενισχυτές AV (6800H και Cinema 30) και τώρα με τον AVC-A10H πάμε στα 13.
Λέτε να ανοίγει ο δρόμος και για 13κάναλο ενισχυτή AV από τη Marantz; :unsure: Γιατί όχι; Eξ' άλλου από τα 4,5 χιλιάρικα του Cinema 30 έως τα 7 που είναι o ΑV10, υπάρχει χώρος.

• Like
Reactions: broncogr
Η αναλυτική παρουσίαση του Denon AVC10H έχει ήδη ανέβει, και περιμένουμε τις 28 Αυγούστου για τις λεπτομέρειες.

Μπορώ να αποκαλύψω δύο πραγματάκια.

1. Πρόκειται για τον αντικαταστάτη του AVC-X8500HA
2. MSRP 4700€

Τα ερωτήματα είναι πόσες διαφορές θα έχει από τον 8500ΗΑ και η απάντηση είναι ότι θα έχει πολλές, ενώ αν θα δούμε κάποια επιπλέον πραγματάκια παραπάνω σε κάποιες λεπτομέρειες σε σχέση με την ναυαρχίδα A1H, η απάντηση είναι κι εκεί ναι, αλλά περισσότερο ως εξέλιξη στην τοπολογία εντός του μηχανήματος (λεπτομέρειες).
Η ισχύς θα είναι στα ίδια επίπεδα, δηλαδή 13x150W, αντί 15x150W του A1H.

Έρχεται ως συνέχεια της παράδοσης της εταιρίας να έχει μοντέλα ναυαρχίδες και μοντέλα που επίσης ξεχωρίζουν από το υπόλοιπο lineup (ναυαρχίδες αλλά σε πιο προσιτή και light εκδοχή).
Στην παρουσίαση έδειξαν το timeline για τις ναυαρχίδες και τις light ναυαρχίδες ως εξής:
AVC-A1>AVC-A1SE>AVC-A1XV>AVC-A1HD>AVC-A1H
και
AVC-A10SE>AVC-A11SR>AVC-A11XV>AVC-A10H

Περισσότερα στις 28 Αυγούστου...

• Like
Reactions: manmar
Το quick start guide του Αμερικάνικου (AVR) και Ευρωπαϊκού (AVC) μοντέλου, λίγες μέρες πριν την επίσημη ανακοίνωση, στα γνωστά λημέρια που μαρτυρούν συνήθως ποιο προϊόν πρόκειται να παρουσιαστεί σύντομα.

Δεν είναι πολύ, αλλά πιστοποιεί την ύπαρξη του μοντέλου που θα ανακοινωθεί στις 28 Αυγούστου.

28 ο μήνας σήμερα.

Welcome... :cool:

Το webinar έχει προγραμματιστεί για τις 10 Σεπτεμβρίου.

Η παρουσίαση ήταν αρκετά εκτενής και λεπτομερής.

Θα ξεχωρίσω λίγα πραγματάκια, μια και ένα μικρό προβληματάκι υγείας που έχω με έχει εξαντλήσει και δεν μπορώ να σταθώ για πολύ ώρα.

Επί της ουσίας μιλάμε για -1 δικάναλο DAC στον A10H (9 στο σύνολο) σε σχέση με τα 10 δικάναλα DAC του Α1Η.

Υπάρχει και μέτρηση.

Sinad.png

Νομίζω τα κυριότερα τα κάλυψα.

Επί της ουσίας πρόκειται για την Light ναυαρχίδα της Denon αφού η σειρά A είναι η κορυφή της.
Τοποθετείται κάτω από τον A1 προφανώς αλλά αρκετά πάνω από τον AVC-X6800H που είναι ο μεγαλύτερος από τα X-Series.

• Like
Reactions: vlad66
Μια ερώτηση σχετικά με τον DENON AVC 6800H προσπαθώ να περάσω τον κωδικό του Wi-fi και δεν μπορώ
Το κωδικό του ρούτερ τον βρήκε
,Μετά θα πρέπει να περάσω και.το password
Μου βγάζει μετά τους αριθμούς
,123456789
,Μετά μου βγάζει τα μικρά γράμματα abcd κ.λπ
,Μετά μου βγάζει μέσα σε άγγιστρα ,[ CL],, και.άλλα διαφορά δεν μπορώ να επιλέξω τίποτα από αυτά μου τα επιλέγει δίπλα και συγκεκριμένα το γράμμα W και.V δεν υπάρχει.πουθενα
,Μήπως κάνω τίποτα λάθος .
,Μήπως όλη η διαδικασία είναι λάθος

Μια ερώτηση σχετικά με τον DENON AVC 6800H προσπαθώ να περάσω τον κωδικό του Wi-fi και δεν μπορώ
Το κωδικό του ρούτερ τον βρήκε
,Μετά θα πρέπει να περάσω και.το password
Μου βγάζει μετά τους αριθμούς
,123456789
,Μετά μου βγάζει τα μικρά γράμματα abcd κ.λπ
,Μετά μου βγάζει μέσα σε άγγιστρα ,[ CL],, και.άλλα διαφορά δεν μπορώ να επιλέξω τίποτα από αυτά μου τα επιλέγει δίπλα και συγκεκριμένα το γράμμα W και.V δεν υπάρχει.πουθενα
,Μήπως κάνω τίποτα λάθος .
,Μήπως όλη η διαδικασία είναι λάθος
Βγάλε μια φωτό ή βίντεο

Εχω τον Denon AVC 6800 H έχω παρατηρήσει ότι μέσα στην εβδομάδα δύο φορές εκεί που άκουγα μουσική από το κινητό δια μέσου Bluetooth έσβησε μόνος του τον άνοιξα και εντάξει μήπως φταίει κανένα πολυμπριζο η καμμία τάση ρεύματος

Πως αλλάζουμε τα ωμ 4/6/8 σε ένα ενισχυτή denon AVC 6800 h
Το είχα κάνει δεν θυμάμαι πως το έκανα σίγουρα γίνεται.από μπροστά
Γνωρίζει κανένας να μου πει ποια κουμπιά μαζί πατάω

Carry out the following settings when using a speaker with an impedance of 4 – 6 Ω/ohms.

Press and hold the main unit’s STATUS and ZONE3 SOURCE at the same time for at least 3 seconds.
Flower Mark
4K/8K Format <Enhanced>” appears on the display.
Press Cursor Down on the main unit twice.
Flower Mark
Sp. Impedance <8ohms>” appears on the display.
Use Cursor Left or Cursor Right on the main unit to select the impedance.

Εχω μια ερώτηση έχω τον ενισχυτή AVC 6800 H γύρω στους 8 μήνες και μου έχει κλείσει μόνο του μερικές φορές τρεις τέσσερις φορές τον ανοίγω και μετά κανένα πρόβλημα
Δεν.ξερωτι φταίει άλλαξα πολυμπριζο πάλι το έκανε
,Ξαφνικά βλέπω στην οθόνη την ενδειξη Auto standby και άρχισε να μετράει αντίστροφα δεν την έχω δει ποτέ υπάρχει τρόπος φτάει αυτό πως ενεργοποιείται

Configure the ECO Mode and auto standby mode settings.

MAIN ZONE​

Sets the time for switching to auto standby when there are no audio or video signals input into this unit.
Before the unit enters standby mode, “Auto Standby” is displayed on the unit display and the menu screen.
60 min:The unit goes into standby after 60 minutes.
30 min:The unit goes into standby after 30 minutes.
15 min
(Default):
The unit goes into standby after 15 minutes.
Off:The unit does not go into standby automatically.

Κλείνει την ώρα που παίζει
Οταν δεν παίζει πηγή κλείνει.σε 15 λεπτά αυτό είναι εντάξει γιατί κλείνει την ώρα που παίζει και όχι συχνα