Νέοι Denon A/V FY '23

Το έκαναν χειρότερο τώρα, για full bass management που θέλουν 2 και πάνω sub, ζητάνε 300 ευρώ και όχι 200. Ετσι που πανε θα φαινεται το 3χίλιαρο λίγο!!!!!

Τόσο έχει και τώρα μαζί με τον ΦΠΑ το Dirac. Δεν βλέπω διαφορετική τιμολόγηση.

Το άλλο φαίνεται ενδιαφέρον. Στην πράξη κάνουν τα ηχεία ενεργό treatment.... Σωστή σκέψη. :cool:

Εγώ θα ήθελα να δω πως θα δουλέψει και αυτό και το Audyssey σε έναν ενισχυτή (δύο preset ηχείων). Και σε συνδυασμό με το Directivity και standard στα sub (εδώ θα ήθελα άλλα δύο preset βέβαια).

Last edited:
Το έκαναν χειρότερο τώρα, για full bass management που θέλουν 2 και πάνω sub, ζητάνε 300 ευρώ και όχι 200. Ετσι που πανε θα φαινεται το 3χίλιαρο λίγο!!!!!
Καθως επιβεβαιωθηκε ότι το Dirac θα ειναι αναβαθμιση επι πληρωμη (αρα τα μηχανηματα δεν θα εχουν καμία αδεια όταν ενεργοποιηθεί η υποστηριξη Dirac), αυτα ειναι προσθετα στο κοστος της βασικης αδειας full bandwidth την υπαρξη της οποίας προυποθετει η αδεια για BC και η οποία κανει κανα 500αρι.

Το συνολο δλδ των αδειων για το Dirac για καποιον που θελει multi sub θα ειναι κανα 1000ρικακι (οπως ειπαμε από την αρχη).

Λιγο παρακατω για 1 sub.

Εκτος αν αλλαξει κατι δραματικα στην τιμολογηση της Dirac (κατι που μαλλον ειναι απιθανο).

Πάντως μάλλον θα δούμε όλα τα μοντέλα του lineup της Denon απ' ό,τι φαίνεται, μέχρι και τον 3800Η στην έκθεση.

Γκουχ γκουχ.... Definitive Audio? :rolleyes: Definitive Technology λέγεται.

• Haha
Reactions: vlad66
[areadvd.de]...Denon AVR-X2800H test,teardown...https://www.areadvd.de/tests/xxl-te...versaltalent-mit-praxisgerechter-ausstattung/

Denon-AVR-X2800H-Innenleben-Gesamt.jpeg

Denon-AVR-X2800H-Innenleben1.jpeg

Denon-AVR-X2800H-Innenleben3.jpeg

Denon-AVR-X2800H-Innenleben4.jpeg

Denon-AVR-X2800H-Rueckseite-Seitlich.jpeg

DENON A/V receivers 2022_2023 chart

• Like
Reactions: broncogr
Βγήκε βρώμα σε ξένα forum ότι Yamaha θα δώσει απάντηση στα μισά χρήματα, λέτε; Προσωπικά το θεωρώ πολύ δύσκολο γιατί όλοι ακολουθούν ίδια τιμολογιακή πολιτική, απλά Yamaha έδινε πάντα καμιά 20ριά watt παραπάνω. Και δε βλέπω να μπαίνει στο τρυπάκι Dirac που θα ζητά άλλα 1000 ευρώ! Θα ξέρουμε σύντομα........

Βρώμα βγήκε; :ROFLMAO:

Έχει ήδη ξεκινήσει δηλαδή το κλάμα. Μάλιστα. Του στυλ μη σκιάζεστε, έχουμε ένα μυστικό όπλο που θα τους καταστρέψει όλους... :rolleyes:

Οι μετρήσεις παραδοσιακά έδειχναν ότι οι Yamaha ήταν πάντα όχι 20W, αλλά πολλά περισσότερα Watt πιο κάτω. Σε πολυκάναλη λειτουργία, πράγμα που δείχνει ασθενή τροφοδοσία. Μόνο στη νέα γενιά αυτό διορθώθηκε κάπως.

Το μόνο που περιμένουμε από τη Yamaha, είναι ο μεγάλος της προ και τελικός. Γιατί στην υπόλοιπη γκάμα το έχει χάσει το παιχνίδι καθώς πολύ πρόσφατα παρουσίασε τη νέα της γκάμα. Ο οποίος προ θα πρέπει να είναι ανταγωνιστικός σε features και από αυτόν να ξεκινήσει το trickle down στα υπόλοιπα μοντέλα πιο κάτω.
Δηλαδή μιλάμε για την επόμενη γενιά των ενισχυτών της, δηλαδή στο πολύ μακρινό μέλλον.

Last edited:
  • Haha
Reactions: chocbhed
Αυτή τη στιγμή στο δωμάτιο της κινοτεχνικης στην έκθεση. Παίζει σε 5.0.2 ο 3800Η.

Front τα Legend 600 με τα upfiring modules, μαζί, Center το λεπτό κεντρικό από τη σειρά signature S35 και surround τα Legend 200.

IMG_20221022_183408.jpgIMG_20221022_184244.jpgIMG_20221022_184253.jpgIMG_20221022_183422.jpg

Last edited:
Δυστυχώς επιβεβαιώθηκα πλήρως σε αυτά που έλεγα!!!!!! Και διαψεύστηκαν κάποιοι άλλοι. Τα νέα Dac και ο σχεδιασμός είχαν σαν κύριο στόχο το μικρότερο κόστος και όχι την ποιότητα!
Δεν περίμενα τον Amir για αυτό.
Ήμουν σίγουρος για το αποτέλεσμα γιατί κανένα σοβαρό περιοδικό δεν τον είχε βγάλει με μετρήσεις. Είχαμε γεμίσει απλά με reviews στο you Tube με τα μενού και το εσωτερικό! Και γενικές αναφορές τι ωραία και καλά τα κάνει όλα!! Η Αμερική σας έχω γράψει πολλές φορές τον πάτωσε και πουλάνε σε αγγελίες νέα μηχανήματα. Κάτι ξέρουν. Είναι καιρός η Denon να σοβαρευτεί και να ανταποκριθεί στην πραγματικότητα! Δε γίνεται να διπλασιάζεις την τιμή, να δίνεις ένα ανέτοιμο προιόν με Dirac το 2024 και να είσαι 25 θέσεις κάτω σε preamp mode σε σχέση με τον 3700!!!!!!!!! Εκεί που υποτίθεται στόχευαν κυρίως, να τον έχει κανείς σα προ με ολα τα κανάλια ξεχωριστή αποκοπή . Ας ελπίσουμε ότι τα απανωτά χαστούκια που ξεκίνησαν θα βάλουν μυαλό και θα δούμε αλλαγές στα μεγαλύτερα μοντέλα! Και φυσικά λογικές τιμές.
Από ότι καταλαβαίνω και ο αντίστοιχος Marantz 50 με τα ίδια Dac θα έχει δυστυχώς τις πάνω μετρήσεις. ........ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΚΡΙΜΑ

Με 17 σελίδες σχόλια σε μισή μέρα, μάλλον κάτι κάνει καλά! Ιδίως όταν λέει ότι συνεργάστηκε με την εταιρεία για αυτές. Ξεκίνησε η καταιγίδα, και με τις νέες τιμές δεν τους λυπάμαι καθόλου!

Απλά θέλω να δω και τις άλλες εταιρείες που αναγκαστικά άλλαξαν Dacs σε νεότερα μοντέλα τι κάνουν, πχ Anthem , Trinnov, Arcam κτλ. Θέλουν όλα τα μηχανήματα ξανά τεστ για να μην αδικούμε κάποιους

Με 17 σελίδες σχόλια σε μισή μέρα, μάλλον κάτι κάνει καλά! Ιδίως όταν λέει ότι συνεργάστηκε με την εταιρεία για αυτές. Ξεκίνησε η καταιγίδα, και με τις νέες τιμές δεν τους λυπάμαι καθόλου!

Ναι σίγουρα. Επειδή είσαι καινούργιος και δεν γνωρίζεις, δες εδώ το ξεβράκωμα.

Μην παρασύρεσαι από πυροτεχνήματα. Είναι γνωστός στην πιάτσα ο συγκεκριμένος και γελάνε με την πάρτη του όλοι πια.

Αν θες σου στέλνω και τις μετρήσεις από την S.U. που τον έκαναν ρόμπα και βγήκε και ζήτησε συγνώμη και πως θα πρέπει να τον λιθοβολήσουν. Ή να του πετάξουν αβγά, κάτι τέτοιο.

Ο τζανετάκος των μετρήσεων ξαναχτυπά... :ROFLMAO:

Είμαι πολύ σίγουρος ότι η su θα ασχοληθεί και αυτή τη φορά.

Μπορεί να τον κράζεις επειδή έκανε λάθος την προηγούμενη φορά, αλλά ανίκανος δεν είναι.
Έχει τεράστιο βιογραφικό.

Ελπίζω να μην είναι όμως τόσο μωρος ώστε να έχει κάνει παρεμφερές σφάλμα.

• Like
Reactions: Panoramix
Είμαι πολύ σίγουρος ότι η su θα ασχοληθεί και αυτή τη φορά.

Μπορεί να τον κράζεις επειδή έκανε λάθος την προηγούμενη φορά, αλλά ανίκανος δεν είναι.
Έχει τεράστιο βιογραφικό.

Ελπίζω να μην είναι όμως τόσο μωρος ώστε να έχει κάνει παρεμφερές σφάλμα.

Τα έχει κάνει πολλές φορές τα σφάλματα και με άλλα μηχανήματα και δεν τον κράζω εγώ. Αυτός ζητά να του πετάξουν αβγά. Εγώ τι να κράξω; Μόνος του τα λέει. :ROFLMAO:

Εγώ θα περίμενα μια μέτρηση από κάποιον που έχει εξοπλισμό για να μετρήσει πολυκάναλα. Ελπίζω να ασχοληθούν οι Audioholics που μετράνε με κατάλληλο εξοπλισμό.

Audioholics?
Leaflet της su θα γίνουν στο τέλος αυτοί όπως πανε.

Edit: Έναν Yamaha έχουν παρουσιάσει όλον και όλον την τελευταία 5ετια.

• Like
Reactions: spcav
Audioholics?
Leaflet της su θα γίνουν στο τέλος αυτοί όπως πανε.

A ναι. Και της Anthem και της Yamaha εκτός της S.U. ε; :D

Η πραγματικότητα λέει άλλα όμως.

Αυτοί έχουν πολυκάναλο εξοπλισμό και μια χαρά τα μετράνε και δεν κοιτάνε να ζεματίσουν τα μηχανήματα και όπου υπάρχουν κακώς κείμενα τα δείχνουν. Ας αποκτήσει πολυκάναλο εξοπλισμό και ο άλλος, ας μάθει να τον χρησιμοποιεί, γιατί ούτε αυτό που έχει ξέρει, και τότε βλέπουμε αν θα τον πάρουμε στα σοβαρά. Μέχρι τότε ό,τι ζήτησε ο ίδιος: αβγά.

• Like
Reactions: kostop67