Νέοι Epson 2024 (για γερά πορτοφόλια)

Επειδή προβλέπω μεγάλη συζήτηση, προτεινω να ανοίξει κάποιος thread για τον συγκεκριμενο προβολέα και να μεταφερθούν εκεί τα μηνύματα που τον αφορούν γιατί θα χαθούν εδώ μέσα.

Επειδή προβλέπω μεγάλη συζήτηση, προτεινω να ανοίξει κάποιος thread για τον συγκεκριμενο προβολέα και να μεταφερθούν εκεί τα μηνύματα που τον αφορούν γιατί θα χαθούν εδώ μέσα.
Σιγά τη συζήτηση, θα γ@μ@ει, το ξέρουμε από τώρα 🤣

Γατι τέτοια εχθρότητα για τον epson την στιγμή που κανένας σας δεν τον έχει δει
Πολυ κακώς βγαίνουν.συμπερασματα για έναν προϊόν που δεν έχει κυκλοφορήσει στην Ελλάδα

Αυτά που θα δω θα σας τα πω
Πολυ ευχαρίστως
Καλοριζικος !! Να τον ευχαριστηθεις σ εύχομαι!! Σίγουρα πιστεύω πως overall για νέο προβόλι παραγωγης εν ετη 2024 και από μια σοβαρή εταιρία με μεγάλη ιστορία και εμπειρία στα προβολικά όπως η Epson , θα εχει καλη εικονα και φωτεινότητα που θα ικανοποιεί ειδικά εκείνον τον χρήστη που δεν βλέπει ταινία σε απόλυτο σκότος , (και σίγουρα θα προσφέρει καλύτερη εικόνα από όλους αυτούς που είχες πρίν εκτιμώ .)

Προσωπικά τώρα σαν amateur γνώστης και χρήστης προβολικών , καθώς έχουν περάσει μόνο 2 προβόλια από τα χέρια μου , και αυτό είναι καθαρά υποκειμενικό , εγω θα είχα σαν προαπαιτούμενο πριν τους τα σκάσω , να έχω εξασφαλίσει 2 κριτήρια και αν οχι 2 τουλαχιστον 1 αλλά αυτό το ένα εμπεριστατωμένο. Τι εννοώ :

Πρώτον : Το ιδανικότερο κριτήριο όλων για αγορά , είναι να τον έβλεπες πρώτα κάπου προβλεπόμενα στημένο να παίζει διάφορα Demo disks και με διαφορετικές κάθε φορά συνθήκες φωτισμού. Το δικο σου μάτι θα ήταν ο καλύτερος κριτής . Βέβαια αυτό είναι κάτι που δυστυχώς συμβαίνει σ ενα ελάχιστο έως μηδανινο ποσοστό εδώ στην Ελλάδα....

Δευτερο : Σε περίπτωση που δυστυχώς δεν καταφέρεις πρώτα να τον δεις από κοντά , μονόδρομος αποτελεί πλέον να ξεψαχνίσεις το ιντερνετ για ολοκληρωτικο τεστ της συσκευης με αληθινες μετρησεις κ εντυπώσεις από επαγγελματίες του χώρου. Τουλάχιστον 3 με 4 review από σοβαρά site και reviewers έτσι ώστε να πιάσεις τον παλμό που λέμε της συσκευής και να βγάλεις ένα μέσο όρο συμπερασμάτων πρωτού τους τα ακουμπήσεις ευλαβικα!!

Επίσης το μικρότερο ποσοστό επιρροής σε τετοια αγορά παίζει φυσικά τι γράφουν αλλοι καταναλωτες που τον αγόρασαν γραφοντας ενα review 1 , 2 γραμμων σε διάφορα site αγορών ή στο youtube με αγνωστη προηγούμενη εμπειρια και υψηλά ποσοστά μη αντικειμενικων τοποθετησεων λόγω της αλάφρωσης του κατα 5500€...οπότε η προσδοκία του " πρεπει" να παίζει καλά είναι μονόδρομος χωρίς την παραμικρή απόκλιση.

Δυστυχώς τα πρώτα 2 πραγματικά άρθρα / τεστ με μετρήσεις και ειδικά το πρώτο... δεν ήταν και το πιο κολακευτικό με την επίτευξη αυτών των ποσοστών στα χρώματα αλλά και με τον υψηλότατο θόρυβο των σχεδόν 40 db !! που βγάζει κουράζοντας τον θεατή μετά από κάποια ώρα.

Μακάρι βέβαια να πεσαμε σε ασχετους , ψεύτες και κρυφοτζιβισάκιδες reviewer!! 😁

Αυτά όλα τώρα τα γράφω σαν ένας μπούσουλας αγοράς που ακολουθώ εγώ...και προς θεού δεν τα γράφω για να προκαλέσω την όποια αντιπαράθεση με εσένα κ με όποιον άλλον. Απλά καταθέτω τις σκέψεις κ τους προβληματισμούς μου ελεύθερα.

Ο καθένας αγοράζει ότι θέλει , όπως θέλει και με όποια δικά του κριτήρια έχει στην κεφαλή του το οποίο είναι σεβαστό. Αν είσαι σίγουρος για την αγορά σου κ σαν έμπειρος χρήστης ειδικά , δεν υπάρχει κάποιος λόγος να τσιμπάς στα πειράγματα των μελών εδώ μέσα !! 😊 😄

Αντί επιλόγου και μιας και έχουν περάσει αρκετοί προβολείς από τα χέρια σου και θεωρείς όπως έχεις γράψει πολλάκις σε αυτό το φόρουμ , τον ευατό σου projector expert , θα περιμένω διακαώς να μας / μου αποτυπώσεις με το χέρι στο ευαγγέλιο τι έιδες αλλά και τι δεν είδες!! 😍 Μιας και η γνώμη σου (τουλάχιστον σε εμένα) μετράει με τόσα προβολικά που έχεις διαχειριστεί!

υγ1. Ενδεικτικά ο γεράκος πλέον (2021 μοντέλο) laser LG HU 810 pw των 2.000 ευρώ (ξέρω σασ έχω πρήξει τα μπαλακια με δαύτον.🤣) μάτι μην τον πιάσει.....έχει 2700 lumens , 143% Rec. 709, 97% DCI-P3, and 65% Rec.2020...Contrast is rated at 2,000,000:1 dynamic with the projector's Adaptive Contrast feature active , εγγενή native contrast at 150" inch screen : 3.500:1 , τεχνολογίες Adaptive contrast and Dynamic tone mapping , 6 step 4K upscaler and super resolution mode , true motion up to 4K ελεώ τεχνογνωσίας LG , διαχειρίζεται τα 24 fps αψεγαδιαστα , έχει φοβερό HDR , παίζει σε όποια συνθήκη φωτισμού θες πάνω από απλά ικανοποιητικά και είναι ήσυχος σε εύρος 26db eco έως 28 db max οπότε με φυσικό αναμενόμενο των προηγούμενων χαρακτηριστικών να πάρει και το CES Innovation award το 2021....

Με αυτά κ με αυτά εάν κούφια η ώρα καιγόταν ή χαλαγε κάτι , αν για το επόμενο προβολικό που θα επέλεγα θα έπρεπε να ακουμπήσω 3 φορές την αξία του LG σχεδόν , θα είχα τρελές απαιτήσεις σε όλα τα specs και στην πράξη φυσικά από αυτόν που τώρα έχω …. Αλλιώς θα επέλεγα σε αυτήν την τιμή ή το υπερβολικό των 3 LG , ένα για Αθήνα , ένα στο εξοχικό και ένα ρεζέρβα spare ή έναν JVC NZ500 για να γνωρίσω επιτέλους το πραγματικό μαύρο που 17 χρόνια τώρα ψάχνω διακαώς καθώς και το true 4K native.

υγ2. Γενικά προσωπικά μιλώντας δεν είμαι πορωμένος με καμία εταιρία ή κάποιο brand σαν αγοραστής , ούτε προσπαθώ να αποδείξω κάτι ή να δικαιολογήσω μια αγορά που έκανα σε κάποιον.

Ψάχνω παντα value for money συσκευες από όποιο brand προέρχεται αυτή η περίπτωση και απλά καταθέτω τις δικές μου εμπειρίες που ευτυχώς ταυτίζονται με τις τοποθετησεις των reviewers που το τεσταραν.

Ελπίζω άμεσα να το παραλάβεις και από Δευτέρα να είναι έξω από την πόρτα σου!! Πάντα η προσμονή της άφιξης, του ξεπακεταρίσματος και του στησίματος είναι ιεροτελεστία!!! Καλές θεάσεις!

Φιλικά πάντα Djmnv.

464814160_10160921088098787_1046196425738518973_n.jpg

Ήσουν πολύ σωστός με αυτά που γράφεις μπράβο σου το εκτιμώ
Ένα να είναι σίγουρος η επιλογή μου είναι πολύ σωστή δεν έχω πέσει ποτέ έξω με προβολείς
είχα τη δυνατότητα να αγοράσω και τον JVC τον 500 πιστεύω ότι και αυτό είναι πολύ καλό μηχάνημα.
Πιστεύω πλέον κάπου το σπορ του home cinema ,με κούρασε πλέον και είπα να πάρω ακόμη ένα προβολέα και να περάσουμε όσο πάει

Η άφιξη του epson QB1000B θα καθυστερήσει μια εβδομάδα όπως με ενημέρωσε το κατάστημα που τον είχα παραγγείλει
Τους ενημερώσε η Epson στην Ελλάδα
Υπήρχε μια καθυστέρηση στο φόρτωμα από τα κεντρικά γραφεία της Epson στην Ιταλία
Αν και έχω τις επιφυλάξεις μου τα προϊόντα που έρχονται από το εξωτερικό ποτέ δεν έρχονται στην ώρα τους.
Υπομονή

Καλοριζικος να ειναι και περιμενουμε εντυπωσεις εαν θες περναει και μια ομαδα προβολακιδων του AVCLUB να τον δουμε μολις το σεταρεις !!!!!!

• Like
Reactions: takisot
Η άφιξη του epson QB1000B θα καθυστερήσει μια εβδομάδα όπως με ενημέρωσε το κατάστημα που τον είχα παραγγείλει
Τους ενημερώσε η Epson στην Ελλάδα
Υπήρχε μια καθυστέρηση στο φόρτωμα από τα κεντρικά γραφεία της Epson στην Ιταλία
Αν και έχω τις επιφυλάξεις μου τα προϊόντα που έρχονται από το εξωτερικό ποτέ δεν έρχονται στην ώρα τους.
Υπομονή
Τι έγινε ακόμα; Εδώ λέει παράδοση σε 3 μέρες.

Μπορεί να ήρθε και σήμερα τη Δευτέρα θα ξέρω
πάντως δεν έχει σχέση αυτό που γράφεται στο σάιτ 1-3 μέρες
Το κανονικό είναι 30 μέρες και βάλε.
Οktabit ενημέρωσε το κατάστημα ότι θα έρθει Παρασκευή ιδωμεν

Θα ήθελα να κάνω ένα σχόλιο για αυτό το πολλά υποσχόμενο μοντέλο της epson,αλλά θα ήθελα γενικότερα την άποψη κάποιου ποιο ειδήμονες στο forum τι παίζει με την τεχνολογία Lazer beam και κατά πόσο ασφαλής είναι για τα μάτια και από την διασπειρουμενη ακτινοβολία δια της ανακλασεως.Διαβασα σε φόρουμ του εξωτερικού ότι έχει μέσα Lazer κατ 4!Που αυτό αν γίνει κάτι και ανοίξει το μηχάνημα έχει πολύ ακτινοβολία.Ενω η δέσμη φωτός είναι κατηγορία 1(αρκετά ασφαλής δηλ.οχι βέβαια να την κοιταξουμε),μέσα έχει καλυμμένη την ακτίνα κατ 4.Επειδη και εγώ σκέφτομαι Lazer προτζεκτορα αυτό λίγο με σταμάτησε.Καποια άποψη επί αυτού?

Θα ήθελα να κάνω ένα σχόλιο για αυτό το πολλά υποσχόμενο μοντέλο της epson,αλλά θα ήθελα γενικότερα την άποψη κάποιου ποιο ειδήμονες στο forum τι παίζει με την τεχνολογία Lazer beam και κατά πόσο ασφαλής είναι για τα μάτια και από την διασπειρουμενη ακτινοβολία δια της ανακλασεως.Διαβασα σε φόρουμ του εξωτερικού ότι έχει μέσα Lazer κατ 4!Που αυτό αν γίνει κάτι και ανοίξει το μηχάνημα έχει πολύ ακτινοβολία.Ενω η δέσμη φωτός είναι κατηγορία 1(αρκετά ασφαλής δηλ.οχι βέβαια να την κοιταξουμε),μέσα έχει καλυμμένη την ακτίνα κατ 4.Επειδη και εγώ σκέφτομαι Lazer προτζεκτορα αυτό λίγο με σταμάτησε.Καποια άποψη επί αυτού?
Δε νομίζω ότι τίθεται κανένα θέμα.

Θυμάμαι όταν πρωτοήρθε ο φούρνος μικροκυμάτων το τι λεγόταν. Ραδιενέργεια, ακτινοβολία, ένα Τσερνομπίλ μέσα στο σπίτι 😁
Αν ξέραμε τι τρώμε στο κεφάλι κάθε μέρα , όλη μέρα, από κινητά και κεραιες κινητής μέχρι wifi , θα είχαμε πάρει τα βουνά....

Δε παίρνουμε τα βουνά, τα νεκροταφεία παίρνουμε. :(
Έχω βαρεθεί να ακούω δεξιά κι αριστερά, σε γνωστούς γείτονες φίλους κλπ για καρκίνους. Παντός είδους.
Δε ξέρω τα στατιστικά, κι αν ήταν έτσι και πιο παλιά, αλλά εγώ αυτό που ζω τα τελευταία χρόνια δεν το θυμάμαι ποτέ.