Νέοι Marantz AV FY '23

Έχουμε αλλά πρώτα θα βάλω μερικές ακόμα σαν τις προηγούμενες.

Είπαμε παιδιά, δεν είναι για όλους η πολυτέλεια.

Καλά μην μπερδέψουμε την πολυτέλεια με το ...κιτς! Ένα μπολάκι με χαβιάρι δεν είναι πολυτέλεια αν το βάλεις δίπλα σε ένα μπουκάλι με Μίλκο! :p

Attachments

• marantz.jpg
    marantz.jpg
    255.6 KB · Views: 27
καλά... το θέμα είναι η διαφημιστική καμπάνια της marantz ή το αν σπέρνει το προϊόν σε απόδοση;;
σας αρέσει σαν hardware ή όχι;;
προσωπικά μου άρεσε από αυτά που είδα και υποπτεύομαι ότι θα πάει καλά KAI σε 2κάναλο πρόγραμμα.
σε πολυκάναλο (ταινίες δλδ) δεν πιστεύω να έχει διαφορά με τα αδερφά Denon.. δεν φταίει η marantz ή η Denon για αυτό... τα εφέ στις ταινίες φταίνε, γιατί ..είναι εφέ.
μιλάω πάντα για τα ανάλογα μοντέλα και όχι ο μικρότερος της μιας κόντρα στον μεγαλύτερο της άλλης.

καλά... το θέμα είναι η διαφημιστική καμπάνια της marantz ή το αν σπέρνει το προϊόν σε απόδοση;;
σας αρέσει σαν hardware ή όχι;;
προσωπικά μου άρεσε από αυτά που είδα και υποπτεύομαι ότι θα πάει καλά KAI σε 2κάναλο πρόγραμμα.
σε πολυκάναλο (ταινίες δλδ) δεν πιστεύω να έχει διαφορά με τα αδερφά Denon.. δεν φταίει η marantz ή η Denon για αυτό... τα εφέ στις ταινίες φταίνε, γιατί ..είναι εφέ.
μιλάω πάντα για τα ανάλογα μοντέλα και όχι ο μικρότερος της μιας κόντρα στον μεγαλύτερο της άλλης.

Εννοείται πως δεν αμφιβάλλει κανείς για την απόδοση και την ποιότητα κατασκευής. Ο σχολιασμός αφορούσε αποκλειστικά την καμπάνια της παρουσίασης.

Εννοείται πως δεν αμφιβάλλει κανείς για την απόδοση και την ποιότητα κατασκευής. Ο σχολιασμός αφορούσε αποκλειστικά την καμπάνια της παρουσίασης.
χέσε την καμπάνια... αυτοί που τις σκέφτονται συνήθως είναι για κλωτσιές 😂

πάρε παράδειγμα τις διαφημίσεις στα αυτοκίνητα.. την πίεση μου ανεβάζουν!
ενώ αν έδειχναν κανένα καλό δισκόφρενο, κανένα καλό μπροστινό ή πίσω σύστημα, το πόσο τακτοποιημένο είναι το μηχανοστάσιο (αν είναι), τέτοια πράγματα......

• Like
Reactions: billdanos
Καλά μην μπερδέψουμε την πολυτέλεια με το ...κιτς! Ένα μπολάκι με χαβιάρι δεν είναι πολυτέλεια αν το βάλεις δίπλα σε ένα μπουκάλι με Μίλκο! :p

Το κοτόπουλο εσύ το πρόσθεσες στη φωτογραφία όπως και το milko. Ναι, αυτό θα ήταν κιτς. Το original δεν είναι όμως.

Εγώ τα ορντέβρ τα έβγαλα πάντως για όλους. :p Εσύ μην πάρεις... .

Τι ρώτησες; Για το U.I. ;

Όπως έγραψα και λίγο πιο πίσω φέτος θα υπάρχει εταιρική ταυτότητα στο U.I. στα χρώματα που χρησιμοποιούνται και στο site της εταιρίας.

U.I 1.jpgU.I. 2.jpg

Και μια φωτογραφία του Cinema 70s... after... :love::cool:

Cinema 70s after.jpg

Το κοτόπουλο εσύ το πρόσθεσες στη φωτογραφία όπως και το milko. Ναι, αυτό θα ήταν κιτς. Το original δεν είναι όμως.

Εγώ τα ορντέβρ τα έβγαλα πάντως για όλους. :p Εσύ μην πάρεις... .

Τι ρώτησες; Για το U.I. ;

Όπως έγραψα και λίγο πιο πίσω φέτος θα υπάρχει εταιρική ταυτότητα στο U.I. στα χρώματα που χρησιμοποιούνται και στο site της εταιρίας.

View attachment 202840View attachment 202841

Και μια φωτογραφία του Cinema 70s... after... :love::cool:

View attachment 202845
Χμ οκ, πέρα από την αλλαγή στην ανάλυση δεν βλέπω και τρελές αλλαγές!

PS: Αν κρίνω από την εικόνα του after φαντάζομαι πως τα νέα μηχανήματα είναι water/wine proof? :LOL: Επίσης η γαλοπούλα έχει διπλή ερμηνεία μιας και ταυτόχρονα διατηρείται και ζεστή από τον AV!

• Like
Reactions: Panoramix
Χμ οκ, πέρα από την αλλαγή στην ανάλυση δεν βλέπω και τρελές αλλαγές!

PS: Αν κρίνω από την εικόνα του after φαντάζομαι πως τα νέα μηχανήματα είναι water/wine proof? :LOL: Επίσης η γαλοπούλα έχει διπλή ερμηνεία μιας και ταυτόχρονα διατηρείται και ζεστή από τον AV!

Έχουν και κάμποσες αλλαγές στις ρυθμίσεις του bass management, μιλάμε για εντελώς άλλο... σύμπαν, αλλά αφορά από τον Cinema 50 και πάνω αυτό. Αυτόν που σου κλείνει το μάτι για αλλαγή από τον SR5015 που έχεις. :sneaky:
Γιατί στη δική σου περίπτωση οι βελτιώσεις που έρχονται στον Cinema 60 (πρώην SR5015) είναι μεν υπαρκτές και κάποιες πολύ σημαντικές όπως το pre-amp mode, αλλά δεν έχουν σχέση με την υπερπαραγωγή νέων ρυθμίσεων και επιλογών που έρχονται στο αμέσως πιο πάνω μοντέλο.

Ο σχετικός συνοπτικός πίνακας με τις αλλαγές (είχε μπει πιο πριν σε link αλλά ήταν στα γαλλικά).

Changes.jpg

Έχουν και κάμποσες αλλαγές στις ρυθμίσεις του bass management, μιλάμε για εντελώς άλλο... σύμπαν, αλλά αφορά από τον Cinema 50 και πάνω αυτό. Αυτόν που σου κλείνει το μάτι για αλλαγή από τον SR5015 που έχεις. :sneaky:
Γιατί στη δική σου περίπτωση οι βελτιώσεις που έρχονται στον Cinema 60 (πρώην SR5015) είναι μεν υπαρκτές και κάποιες πολύ σημαντικές όπως το pre-amp mode, αλλά δεν έχουν σχέση με την υπερπαραγωγή νέων ρυθμίσεων και επιλογών που έρχονται στο αμέσως πιο πάνω μοντέλο.

Ο σχετικός συνοπτικός πίνακας με τις αλλαγές (είχε μπει πιο πριν σε link αλλά ήταν στα γαλλικά).

View attachment 202848
Μπα δεν με πιάνει η μανία που έχω για τα προϊόντα της Apple και με τους ενισχυτές που συνήθως πρέπει να περάσουν κοντά στα 8-10 χρόνια για να τους αλλάξω. Πόσο μάλλον όταν ο 5015 δεν έχει κλείσει ακόμη 2ετία! Άσε που πέρα από όσα έγιναν με το service κλπ, δηλώνω ακόμη παραπάνω από ευχαριστημένος και ενθουσιασμένος από την απόδοσή του (σύμφωνα πάντα με τα δικά μου γούστα & χώρο). Εκτός κι αν ξανακάνει κανένα πιο βαρβάτο "παφ" και μου μείνει στο χέρι... :)

• Like
Reactions: Panoramix
Μπα δεν με πιάνει η μανία που έχω για τα προϊόντα της Apple και με τους ενισχυτές που συνήθως πρέπει να περάσουν κοντά στα 8-10 χρόνια για να τους αλλάξω. Πόσο μάλλον όταν ο 5015 δεν έχει κλείσει ακόμη 2ετία! Άσε που πέρα από όσα έγιναν με το service κλπ, δηλώνω ακόμη παραπάνω από ευχαριστημένος και ενθουσιασμένος από την απόδοσή του (σύμφωνα πάντα με τα δικά μου γούστα & χώρο). Εκτός κι αν ξανακάνει κανένα πιο βαρβάτο "παφ" και μου μείνει στο χέρι... :)

Ναι καταλαβαίνω, άλλωστε η εμπειρία ενός Marantz είναι πάντα κάτι το ιδιαίτερο. Δεν τον αποχωρίζεσαι εύκολα, γίνεται εθιστικός.

Εγώ από τον SR8500 στον SR8001 και κατόπιν στον SR8002 είχα πάντα στο πίσω μέρος του μυαλού μου σε κάθε αλλαγή - ειδικά στην πρώτη - τι θα γινόταν εάν δεν μου έφερνε την ίδια ιδιαίτερη εκείνη εμπειρία το νέο μοντέλο. Ήμουν νιούμπας τότε με τους Marantz, μετά κατάλαβα δια της συμβίωσης μαζί τους ότι διατηρείται όλη αυτή η εμπειρία και απλώς προστίθενται νέα πράγματα.
Και διάφορους άλλους Marantz που δοκίμαζα, πότε στερεοφωνικούς πότε πολυκάναλους, το ίδιο feeling υπήρχε.
Κάτι που δεν μπορώ να πω ότι συνέβαινε με τα ομοιοζυγωματικά αδελφάκια τους Denon. Εκεί αισθανόσουν την ανάγκη αλλαγής στο νέο μοντέλο. Με τους Marantz υπήρχε η αίσθηση του διαφορετικού το οποίο ακόμα και να αλλάξει το μοντέλο διατηρείται η διαφορετικότητα σε σχέση με τον ανταγωνισμό.

Λεωνίδα, πας χαμένος ρε γμτ. Εσένα έπρεπε να 'χουν στο διαφημιστικό τμήμα...:p

Απλά έχω την ικανότητα να διαβάζω πολύ καλά τα προϊόντα. Με το που βγαίνει κάτι ξέρω ακριβώς που απευθύνεται, που στοχεύει και αν θα τα καταφέρει. Εύκολο είναι, την περισσότερη δουλειά την έχει κάνει ο κατασκευαστής. Στην Marantz είναι και σίγουρακι λόγω ιστορίας.
Ακτινοβολεί η ποιότητα και η ιστορία μέσα από κάθε Marantz. Τα προσέχουν πολύ αυτά και μάλιστα έχουν διαφορετικό team για τον ήχο της. Γνωστά αυτά.

• Like
Reactions: giahovic
Κρύβε λογια:coffee::coffee::coffee:
Δεν αφήνω τη θέση του κοσμοναύτη στη NASA για χάρη της Marantz, μην ανησυχείς. 😁
Έτσι για να ξέρεις, έχω λίγη παραπάνω πληροφόρηση από τον μέσο χρήστη σε ο,τι αφορά τα προϊόντα της S.U. Πολύ παλιότερα συνεργάζομουν με τη Marantz. Δεν έχω σχέση με την εταιρία.

• Like
Reactions: Tsagalx
Δεν αφήνω τη θέση του κοσμοναύτη στη NASA για χάρη της Marantz, μην ανησυχείς. 😁
Έτσι για να ξέρεις, έχω λίγη παραπάνω πληροφόρηση από τον μέσο χρήστη σε ο,τι αφορά τα προϊόντα της S.U. Πολύ παλιότερα συνεργάζομουν με τη Marantz. Δεν έχω σχέση με την εταιρία.

Έτσι λίγη πλακιτσα για να περνάμε καλά χρειάζεται.
Το ότι έχεις παραπάνω γνώσεις, μαζί με μερικά παιδιά ακόμα εδώ μέσα είναι γνωστό .
Τώρα αν δεν συνεργάζεσαι με την marantz.......χμχμχμ:ROFLMAO:

Έτσι λίγη πλακιτσα για να περνάμε καλά χρειάζεται.
Το ότι έχεις παραπάνω γνώσεις, μαζί με μερικά παιδιά ακόμα εδώ μέσα είναι γνωστό .
Τώρα αν δεν συνεργάζεσαι με την marantz.......χμχμχμ:ROFLMAO:

Ευχαριστώ για τα καλά σας λόγια αλλά όταν λες ότι συνεργάζομαι βάζεις μια μάρκα πάνω από τις υπόλοιπες αναπόφευκτα. Δεν είναι έτσι όμως, όλες την ίδια αντιμετώπιση έχουν από εμενα δεν αποκλείεται καμία.
Δεν έχουν όλες τις ίδιες δυνατότητες επικοινωνίας και ούτε έχω σε όλες την ίδια πρόσβαση, αλλά αυτό αφορά τις εταιρίες τις ιδιες, όχι εμένα.
Δεν σε παρεξηγώ, πολλά πράγματα έχουν νομίσει διάφοροι στις τόσες δεκαετίες που ασχολούμαι με τον χώρο. Γελάω με αυτά, το γυρνάω στην πλάκα, ξέρω ότι αύριο θα νομίζουν κάτι άλλο. 😎

• Like
  • Haha
Reactions: vlad66 and Tsagalx
Μερικές πολύ ενδιαφέρουσες πληροφορίες για τους νέους AVR της D&M και τις λειτουργίες τους.
To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

• Like
Reactions: Pleo