Ειμαι περίεργος αν το Audyssey θα έχει κάποια (ουσιαστική βελτίωση) στη διαχείρηση πολλων sub.
350 + ΦΠΑ = 435Eγώ από όλα αυτά κρατάω ως highlights ότι το dirac θα έχει 350 ευρώ, όσο και η έκδοση για υπολογιστή και θεωρώ ότι τα αξίζει, καθώς και το auro3d.
Το ''bass control'' ειναι συγκεκριμένη αδεια και δεν περιλαμβάνεται στις 2 εκδόσεις (basic και full bandwidth).Το dirac έχει bass control για ένα sub by default με τον ιδιο αλγοριθμο που καλιμπραρει και τα ηχεια. Μέχρι τους 20 κυκλους. Δε νομίζω ότι αυτό δε θα περιλαμβάνεται. Το νέο λογισμικό ίσως να είναι πιο εξελιγμένο συνυπολογιζοντας και τυχον αλλες πηγες χαμηλου και το κυρίως θετικό του θα είναι ότι θα μπορεί να υπολογίζει την ταυτόχρονη λειτουργία πολλών sub. Δηλαδή θα δουλεύει πιο σωστά με τα μπροστινά ηχεία δηλωμενα large και την ταυτόχρονη αναπαραγωγή και από το sub. Το οποίο προφανώς δεν αφορά πολύ κόσμο.
Επίσης, επειδή η αγορά γίνεται ηλεκτρονικά δε νομίζω ότι τίθεται θέμα ΦΠΑ. Όταν αγόρασα το full license ήταν ένα νέτο σκέτο πόσο αν θυμάμαι.
Αν κάνω λάθος διορθώστε με.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.