Άκουσες αυτό που «έπρεπε» να ακούσεις.
Σωστό το παραπάνω, δοκίμασε και με τα τελικά στάδια (please, πες μου ότι δεν φοβάσαι ακομη τις μπανάνες….)
Αφού έκανες τη δοκιμή στα προενισχυτικά στάδια, θα ήταν ενδιαφέρον να έκανες το ίδιο με τους δύο ενισχυτές οδηγώντας τα δύο κλιπς με τα δικά τους τελικά στάδια.
Δεν ξέρω βέβαια αν προλαβαίνεις.
Αυτό που άκουσες μέχρι στιγμής ανταποκρίνεται πλήρως σε εκείνα που λέει η S.U. για τα διαφορετικά υλικά, το διαφορετικό κούρδισμα και τις διαφορετικές ομάδες σχεδίασης με διαφορετικούς αρχιμηχανικούς επικεφαλής.
Ωστόσο, για να σε ιντριγκάρω να κάνεις τη δοκιμή, εκτός από την παραπάνω Γιαπωνέζικη φιλοσοφία σχεδιασμού, υπάρχει και μια ακόμα που αφορά στις δοκιμές. Μεγαλώνεις το βαθμό δυσκολίας στο μηχάνημα που δοκιμάζεις έτσι ώστε οι διαφορές να προκύπτουν ακόμα πιο μεγάλες, πιο μεγεθυμένες. Αυτό θα γίνει βάζοντας τους ενισχυτές AV να οδηγήσουν μόνοι τους τα ηχεία. Έτσι θα έχεις ακόμα πιο καθαρή εικόνα.![]()
Θα προσπαθήσω να βρω χρόνο σήμερα. Ήθελα να δοκιμάσω και με Audyssey αλλά εξακολουθεί να είναι αδύνατον να περάσω την καμπύλη στον Denon. Μάλλον φταίει το ότι δε μπορεί καμπύλη που φτιάχτηκε στον Marantz να περάσει στον Denon, αλλά αφού είναι third party σύστημα (Audyssey) και αφορά τον ίδιο χώρο/ιδια ηχεία, δε θα έπρεπε το result file να είναι receiver agnostic?
Όντως, από την άλλη κάθε τρέξιμο του Audyssey είναι μοναδικό, όποτε δε μπορείς να συγκρίνεις θεωρητικά A-B δυο (παρόμοιους στην περίπτωση μου) ενισχυτές χωρίς τα ίδια curves.Audyssey version agnostic εννοείς; Γιατί σίγουρα μεταξύ διαφορετικών εκδόσεων (π.χ. ΧΤ και ΧΤ32) δεν στο επιτρέπει.
Και μόνο οι διαφορές μεταξύ των δύο μηχανημάτων αρκούν για να μην έχεις το ίδιο αποτέλεσμα στην υποθετική περίπτωση που θα σου επέτρεπε να φόρτωνες το αποτέλεσμα του ενός στο άλλο. Κι ας έχουν την ίδια (XT32) έκδοση του Audyssey.
Όντως, από την άλλη κάθε τρέξιμο του Audyssey είναι μοναδικό, όποτε δε μπορείς να συγκρίνεις θεωρητικά A-B δυο (παρόμοιους στην περίπτωση μου) ενισχυτές χωρίς τα ίδια curves.
Όποτε pure direct και πάλι.
Αντε, τι θα φέρεις τώρα?
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.