Για ταινίες μια χαρά είναι το 2.0

Όπως υποψιαζόμουν λοιπόν, δεν είναι απλά ένας AV10 με λιγότερα κανάλια, είναι ένας AV10 με λιγότερα κανάλια και εκπτώσεις σε όλα τα υπόλοιπα, από DAC, HDAM, υλικά, τροφοδοτικά, κλπ. Το πόσα από αυτά θα ακούγονται με σαφήνεια είναι μια άλλη συζήτηση, αλλά τόσα λεφτά και τόσες εκτπώσεις δε λέει.
Άντε, τη γλιτώσαμε πάλι.![]()
Πρέπει κάποια στιγμή να βάζουμε και στην εξίσωση το vfm που το έχουμε ξεχάσει.
Αλλιως να κοιτάμε πάντα το κορυφαίο μοντέλο που κατά 99,99% θα είναι overpriced και να αγνοούμε τα υπόλοιπα μοντέλα.
Τάσο τι πακέτο θα έφτιαχνες εσύ ως Value for money ??? Εχεις να επιλεξεις AV10-20-30 και μεταξύ των αντίστοιχων νέων amplifiers Amp10 20 30... Μπορεις να τις σπασεις κιολας τις σειρες...Πρέπει κάποια στιγμή να βάζουμε και στην εξίσωση το vfm που το έχουμε ξεχάσει.
Αλλιως να κοιτάμε πάντα το κορυφαίο μοντέλο που κατά 99,99% θα είναι overpriced και να αγνοούμε τα υπόλοιπα μοντέλα.
Ποτέ δεν θα έδινα τρελά λεφτά και ούτε έχω δώσει σε ηλεκτρονικά. Αγοράζω τόσο όσο να κάνω την δουλειά μου με βάση τις ανάγκες μου χωρίς πολυτελειεςΤάσο τι πακέτο θα έφτιαχνες εσύ ως Value for money ??? Εχεις να επιλεξεις AV10-20-30 και μεταξύ των αντίστοιχων νέων amplifiers Amp10 20 30... Μπορεις να τις σπασεις κιολας τις σειρες...
Έχεις 50Κ τσέπη και πας αύριο στον Λεωνίδα για ψώνια...θες να τα ξοδέψεις έξυπνα και όχι να παρεις καρφί το HI END...τι κανεις...τι επιλεγεις και γιατί..
Tιμές φρέσκιες από Crutchfield...
ΑV10 and Amp10 8000+8000 = 16.000
ΑV20 and AMP20 = 6000+6000 = 12.000 (προσφορά 11.000 σαν κομπο)
ΑV30 and AMP30 = 4000+4000 = 8.000
AV10 and AMP20 = 12.500 (προσφορά πακετου σαν κομπο)
Μπράβο Τασο για την άποψη αυτη και ειδικά για τους τελικους . Ειναι το μονο που θα σου μείνει άντε με καμια αλλαγή καπασιτορ ανα πόσα χρόνια...και ειδικα αν εξαρχής είναι overkill...Ποτέ δεν
Ποτέ δεν θα έδινα τρελά λεφτά και ούτε έχω δώσει σε ηλεκτρονικά. Γιατί; Διότι πολύ απλά η τεχνολογία στα ξεφτιλιζει σε ένα βράδυ. Θα βγει π.χ. το Dirac 2 , το HDMI 3 και δεν ξέρω τι άλλο και θα βλέπεις τα χιλιάρικα που έδωσες να εξατμίζονται σε ένα βράδυ.
Αντιθέτως, δίνω τα χρήματα σε τελικούς και ηχεία που έχουν αντοχή στον χρόνο.
Προσωπικά ο κύκλος μου στον AV εξοπλισμό έχει κλείσει και ας βγεί HDMI10........όταν ακόμα χρησιμοποιώ το HDMI1.3 του Optoma μου...![]()
Trinnov θα πάρει στο μέλλον ο Μάνθος... και μετά βγαίνει ο AV9 και πάμε πάλι...![]()
Ναι..όλη η σειρά όπως και τα αντίστοιχα AVRBy the way, 3D περνάνε αυτοί οι προενισχυτές ή το έκοψαν το 3D από τα νέα μοντέλα;
By the way, 3D περνάνε αυτοί οι προενισχυτές ή το έκοψαν το 3D από τα νέα μοντέλα;
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.