Νέοι Onkyo Integra.

Στο τέλος δίνει το hint, σε σχέση με τον Sony και τους Denon/Marantz.

A, και ένα scoop που λέει ότι μέχρι αυτό το review δεν έχει δοθεί το BC στον RZ50. No ETA επί λέξει (Estimated Time of Arrival).

Εκείνο που δεν είμαι σίγουρος είναι αν αυτός ο ριβιουερ πέρα από αντιπαραβολη προδιαγραφών όταν συνιστά έναν ενισχυτή το κάνει και επειδή τον έχει ακούσει και εγκρίνει και ηχητικά...

Εκείνο που δεν είμαι σίγουρος είναι αν αυτός ο ριβιουερ πέρα από αντιπαραβολη προδιαγραφών όταν συνιστά έναν ενισχυτή το κάνει και επειδή τον έχει ακούσει και εγκρίνει και ηχητικά...

Πέρα από αντιπαραβολή προδιαγραφών και μερικά ωραία beauty shots, δεν θα έδινα βάρος σε τίποτα άλλο από τον συγκεκριμένο reviewer.

Ναι.

Και όπως είναι το format με τις δοκιμές που ακολουθείται μετά από live, είναι από τα κανάλια με τα περισσότερα views.

Έχει ξεμπροστιάσει και την πατάτα της Nakamichi μεταξύ άλλων... . 🤭

• Like
Reactions: sakplat
Διαβάζω κάποιο σχόλιο ενός που λέει σχετικά με το dirac live ότι δεν αναφέρει το ποσό δύσκολο είναι η παραμετροποίηση μέσω της ονκυο και ότι απαιτεί πολλές γνώσεις.
Ισχύει;

Επειδή το έχω το app σε pioneer και είναι το ίδιο ακριβώς, μόνο το χρώμα αλλάζει, μπορώ να πω ότι είναι σαφώς πιο εύκολο να φτιάξεις target curves με αυτό παρά με την εφαρμογή Audyssey app.
Από κει και πέρα ακολουθεί κλασικά τις δυνατότητες του μηχανήματος εφόσον τις έχει. Για παράδειγμα στο review δείχνει τα τρία slots με bass control στον RZ30. Στον RZ50 ας πούμε θα τα έδειχνε χωρίς αυτό (για την ώρα).

• Like
Reactions: Vuzantios
Πέρα από αντιπαραβολή προδιαγραφών και μερικά ωραία beauty shots, δεν θα έδινα βάρος σε τίποτα άλλο από τον συγκεκριμένο reviewer.
Ετσι ακριβώς.

Δεν χρειάζεται να δεις παρά μερικά λεπτά από τα βίντεο του για να καταλάβεις ότι είναι κλασική περίπτωση «διαφημιστικών» reviews (aka “να τα έχουμε καλά με όλους»).

• Like
Reactions: billpeppas
Το θέμα είναι ότι δεν έχουμε δει κανένα άλλο ριβιου για τον συγκεκριμένο ενισχυτή... Δεν βλέπω να αρχίζει η διαθεσιμότητα του πριν από Δεκέμβρη και αν...

Known issues

• Filter export to devices from Onkyo/Integra/Pioneer take longer time than usual, but it eventually completes.
https://helpdesk.dirac.com/en/dirac-live/Dirac-Live-Beta-311-Software-Changelog

Ελπίζουμε στον νέο RZ30 να μην συμβαίνει αυτό που περιγράφει προφανώς στα τρέχοντα μοντέλα.
Όταν λέμε περισσότερα χρόνο πόσο δλδ περίπου;

Καμία σχέση αυτά που γράφεις. Ας ξεκινήσουμε από τα βασικά. Έχεις πιάσει στα χέρια το app ή έχεις χρησιμοποιήσει Dirac με umik τρίποδο και άδειες σε PC;

Επειδή το έχω χρησιμοποιήσει σε marantz Denon arcam και pioneer, κάνει ένα μικρό διάστημα μέχρι να πάρουν το φίλτρο. Σου δείχνει σε ποσοστό τη διαδικασία καθώς περνά τα φίλτρα στα στο αντίστοιχο slot.

Ξέρεις δεν τα γράφω εγώ αν πρόσεξες το λινκ που έβαλα...

Μάλιστα.

Άρα δεν τα έχεις χρησιμοποιήσει.

Εάν τα είχες χρησιμοποιήσει θα ήξερες και πόση ώρα κάνει για κάθε ενισχυτή και πόσα bugs κατά καιρούς έχει διορθώσει το Dirac ως software.
Με το να ξεπατικωνεις από το internet τα updates δεν θα καταλάβεις τίποτε σχετικά με τη λειτουργία του και ποια όντως είναι σοβαρά bugs και ποια όχι. Αυτό που έγραψες πάντως δεν είναι bug, ούτε καν θέμα.

Θα ρωτούσα αν τα είχα χρησιμοποιήσει; εσύ πάλι που τα έχεις χρησιμοποιήσει αντί να απαντάς πετάς μελάνι...

Μια χαρά απαντάω, εσύ δεν τα πιάνεις γιατί είσαι diracικώς αναλφάβητος.
Όσοι έχουν χρησιμοποιήσει Dirac, καταλαβαίνουν εύκολα τι γράφω.

Πιαστο πρώτα στα χέρια σου να δεις τι είναι και μετά.

Ερωτήσεις/απαντήσεις μετά το ριβιου που βάλαμε τις προάλλες για τον RZ30.
Για το θέμα της οδήγησης κάτω από 4Ω και για τυχόν προβλήματα ισχυος λέει ότι δεν βρήκε πρόβλημα ακόμα και σε ηχεια που κατεβαίνουν κάτω από τα 4Ω. Στο 15ο λεπτό ξεκινούν οι σχετικές ερωτήσεις.
To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

παντως ψιλοφολα η διαθεσιμότητα στην ευρωπη του rz 30 ( καλα ελλαδα δεν συζηταμε) ειχαν πει για οκτωβρη τώρα λενε για τελος νοεμβριου που θα γινει μεσα 12ου και παει λεγοντας... αμερικη παντως εχει κυκλοφορησει...προσωπικα ευρωπη αν υπολογισουμε και τα οποια Preorder αμεση διαθεσιμοτητα δεν βλεπω πριν από Φεβρουαριο ...αν παει ετσι θα περιμένω μπας και κατέβει λιγο ο 50 στο bf αλλιως ο 7100... υπαρχει και ο 505 από εδω αν τον ριξουν κι αλλο στο bf...

Last edited:
Υπομονή. Θα έχει βγει μέχρι τότε η ηχομπάρα Klipsch Flexus Core 300 που θα έχει ήχο Onkyo και Dirac Live. Στις φωτογραφίες ωραία φαίνεται στην ανοιχτόχρωμη εκδοχή. 😁

Ο 7100 είναι αντίστοιχα ο 305. Ο LX-505 είναι αντίστοιχα ο RZ50.

o 7100 δεν ειναι αντιστοιχος του 305. Ο 7100 εχει προενισχυση για ενα ζευγος ηχειων που δεν εχει ο 305 ;).

Και ο rz 30 ειναι μοντελο του 2025 με φουλ Preouts και 2 ανεξάρτητα sub που δεν εχουν οι δυνατοτεροι 50 και 505 που ειναι και μοντελα του 2021...

Tελειος ενισχυτης οταν εχεις σφικτο μπατζετ δεν υπαρχει...επισης εγω εχω επενδυσει σε ηχεια και τελικο δεν θα τα αφησω στην ακρη για μια ηχομπαρα...καλη περιπτωση η ηχομπαρα που λες με surround +sub +dirac για κάποιον που τωρα ξεκινα χωρις προικα....

Last edited: