Μιας και αλλάζω σπίτι και θα βλέπω TV από 3m και πάνω (6m), θα ήθελα τη γνώμη σας για μια 46'' αλλά να μη περάσουμε το ψυχολογικό όριο των 1000Ε.
Δε παίζω καθόλου, ταινίες θα βλέπω, αλλά λίγο.
Το πιο πολύ χρόνο θα είναι απλά για τα προγράμματα της τηλεόρασης και σπορ (μπάλα - μπάσκετ κ.τ.λ).
έχω κα´ποιο καιρό στο φόρουμ και διαβάζω συνεχώς. Δε τα καταλαβαίνω και όλα, αλλά νομίζω πως δεν είμαι για plasma.
Αν με παίρνει θα ήθελα, όμως, κάτι σαν 3D (να δούμε τι'ν και τούτο) και αρκετά σημαντικό θα είναι το internet!
Eδώ είναι οι ερωτήσεις!
Έχουν δικό τους browser η κάθε μια μάρκα?
Βλέπεις κανονικά σελίδες ή μόνο συγκεκριμένα sites που σ'αφήνει ο εκάστοτε browser?
'Εχω δει να υπάρχει ο Opera σε μια.
Διάβασα εδώ πως δεν είναι και πολύ εύχρηστο ή πρακτικό και π.χ το πληκτρολόγιο της Samsung κάνει πάνω από 100Ε!
Κοινώς, θέλω όσο καλύτερη ποιότητα με τις παραπάνω δυνατότητες στα 1000Ε.
Ευχαριστώ εκ των προτέρων και συγχωρέστε την όποια άγνοιά μου.
Δε ξέρω γιατί απαραίτητα SONY, αλλά αν είναι έτσι συμφωνώ με τον από πάνω!
Είδα το αποτέλεσμα 3D και εντυπωσιάστηκα.ξανασκεψου το κ τι το θες το 3d????????afoy δε υποστηριζεται ακομη πληρως ασε κ που η τεχνολογια ακομη ειναι νεογνοσ μην πω καθαρο μαρκετινγκ
θα καεις στο λεω:HTEHETH63:
Είδα το αποτέλεσμα 3D και εντυπωσιάστηκα.
Εκείνο που θέλω να δω τώρα είναι εικόνα από πρόγραμμα τηλεοπτικό (π.χ. ΑΝΤ1) και το αποτέλεσμα της μετατροπής 2D -3D.
Οπότε ή G30 ή GT30!
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.