ΝΕΟΣ Αγοράζει TV 46'' μέχρι 1000Ε

Δε ξέρω γιατί απαραίτητα SONY, αλλά αν είναι έτσι συμφωνώ με τον από πάνω!

Μου άρεσε πιο πολύ η sony από samsung.
Οι LG δε μου αρέσουν.
Δε μπορούσα να καταλάβω κάποια ουσιαστική διαφορά της HX800 με την EX720.
και δε ξέρω τι βελτιώσεις μπορεί να γίνανε στον 1 χρόνο διαφοράς ηλικίας.

Μιας και αλλάζω σπίτι και θα βλέπω TV από 3m και πάνω (6m), θα ήθελα τη γνώμη σας για μια 46'' αλλά να μη περάσουμε το ψυχολογικό όριο των 1000Ε.
Δε παίζω καθόλου, ταινίες θα βλέπω, αλλά λίγο.
Το πιο πολύ χρόνο θα είναι απλά για τα προγράμματα της τηλεόρασης και σπορ (μπάλα - μπάσκετ κ.τ.λ).
έχω κα´ποιο καιρό στο φόρουμ και διαβάζω συνεχώς. Δε τα καταλαβαίνω και όλα, αλλά νομίζω πως δεν είμαι για plasma.
Αν με παίρνει θα ήθελα, όμως, κάτι σαν 3D (να δούμε τι'ν και τούτο) και αρκετά σημαντικό θα είναι το internet!
Eδώ είναι οι ερωτήσεις!
Έχουν δικό τους browser η κάθε μια μάρκα?
Βλέπεις κανονικά σελίδες ή μόνο συγκεκριμένα sites που σ'αφήνει ο εκάστοτε browser?
'Εχω δει να υπάρχει ο Opera σε μια.
Διάβασα εδώ πως δεν είναι και πολύ εύχρηστο ή πρακτικό και π.χ το πληκτρολόγιο της Samsung κάνει πάνω από 100Ε!
Κοινώς, θέλω όσο καλύτερη ποιότητα με τις παραπάνω δυνατότητες στα 1000Ε.
Ευχαριστώ εκ των προτέρων και συγχωρέστε την όποια άγνοιά μου.

μια χαρα τα λες τι αγνοια!!!η 50 g30 στανταρ την κοβω να πεφτει στο χιλιαρικο κοντα αλλα αφου γουσταρεις 3d ξανασκεψου το κ τι το θες το 3d????????afoy δε υποστηριζεται ακομη πληρως ασε κ που η τεχνολογια ακομη ειναι νεογνοσ μην πω καθαρο μαρκετινγκ παρολα αυτα σεβαστα τα θελω σου κ αν σονυ κ ντε θες 3d γω στα λεφτα αυτα δεν εχω να προτεινω κατι!!!τωρα για ιντερνετ εγω που εχω δει σε 42''δεν παλευεται πολυ μεγαλη γνωμη μου παρε ενα μονιτορ το πολυ 22'' κ την telly για telly taineiew spor k oti einai na kanoyn oi thleoraseis
θα καεις στο λεω:HTEHETH63:

Last edited:
Δε ξέρω γιατί απαραίτητα SONY, αλλά αν είναι έτσι συμφωνώ με τον από πάνω!

gia koystoymi πας στον στρογγυλο για τζην στη λι για σκαφος στην αζιμουτ κ.α εταιρεια που φτιαχνει κ μανταλακια ηλεκτρονικο δε ειναι η σονυ κ δεν την σεβομαι γιαυτο(2 μινι ντισκ 2 μινι χαι φαι 1 τηλεοραση ολα τι να σου πω αλλα ρισπεκτ στο μαρκετινγκ τεραστιο ονομα)...γενικα καλο ειναι στο καθε τι να κοιταμε οργανισμους που εχουν παραδοση σε ενα συγκκριμενο προιον
προσωπικη υποκειμενικη γνωμη αλλιως να παμε για ομπρελες θαλασσης στο πλαισιο χαχαχαχααχ το ειδα κ αυτο 6.95 η 4.95 δεν θυμαμαι καλα
ευρω παρακαλω αμε οπως η σονυ ετσι κ το πλαισιο μεγαλωνει την αγοραστικη πιτα χαχαχαχαχαχαχααχ

Last edited:
ξανασκεψου το κ τι το θες το 3d????????afoy δε υποστηριζεται ακομη πληρως ασε κ που η τεχνολογια ακομη ειναι νεογνοσ μην πω καθαρο μαρκετινγκ
θα καεις στο λεω:HTEHETH63:
Είδα το αποτέλεσμα 3D και εντυπωσιάστηκα.
Εκείνο που θέλω να δω τώρα είναι εικόνα από πρόγραμμα τηλεοπτικό (π.χ. ΑΝΤ1) και το αποτέλεσμα της μετατροπής 2D -3D.
Οπότε ή G30 ή GT30!

Είδα το αποτέλεσμα 3D και εντυπωσιάστηκα.
Εκείνο που θέλω να δω τώρα είναι εικόνα από πρόγραμμα τηλεοπτικό (π.χ. ΑΝΤ1) και το αποτέλεσμα της μετατροπής 2D -3D.
Οπότε ή G30 ή GT30!

gt 30!!!!!εννοειται gt30..me δουλευεις???αληθεια που την ειδες??? κ με τι υλικο????
bebaia η vt30 χωρις να την εχω δει πρεπει να τα σπαει...αν σε παιρνει να περιμενεις στανταρ την κοβω στο 1500αρι μεχρι το τελος του χρονου...βεβαια ειδωμεν καθως ειναι ολοι τους τσιπιδες κ μεις κοροιδα που τους ακολουθουμε....ara mallon sta 1800 εκτος κ αν πεσω μεσα στις προβλεψεις μου με τους σχιστοματιδες
keep the faith mate

θα καεις στο λεω:HTEHETH63:[/QUOTE]

κ εννοουσα την χρηση ως μονιτορ για pc σε αυτες τις ιντσες

Last edited by a moderator: