ΝΕΟΣ Αγοράζει TV 46'' μέχρι 1000Ε

Καταλήγοντας (ελπίζω), αντελήφθην ότι θα πρέπει να θυσιάσω ή το plasma ή το Passive 3D.
Δύσκολα να προτιμήσω 3D, αλλά...
Bρήκα την LW4500
έτσι για να μην απομακρυνόμαστε πολύ από το 1000ρικο!
Γνώμες?

Σε περίπτωση active 3D (GT30), πόσα χρήματα να υπολογίσω παραπάνω για τα παρελκόμενα?

Last edited:
Το λες και μονος σου , αν προτιμησεις αυτην χανεις σε 2D και κερδιζεις το passive 3D.

Aν αξιζει η οχι κρινε το μονος σου.

Γενικα το 3D ειναι κατι που στην αρχη μπορει να σε κανει να ασχοληθεις αλλα συντομα θα το βαρεθεις κατα την γνωμη μου.

150 ευρώ για 2 γυαλιά panasonic. αν παίξεις σε active 3d κοίτα στο πλαίσιο γιατί δίνει τις st30 με δώρο 2 γυαλιά.

Το λες και μονος σου , αν προτιμησεις αυτην χανεις σε 2D και κερδιζεις το passive 3D.

Aν αξιζει η οχι κρινε το μονος σου.

Γενικα το 3D ειναι κατι που στην αρχη μπορει να σε κανει να ασχοληθεις αλλα συντομα θα το βαρεθεις κατα την γνωμη μου.

Νομίζω πως μιλάς σωστά.

Θα αφαιρέσω το 3D και θα στοχεύσω σε μια καλή plasma.
G30 προς το παρόν.

με τα νέα δεδομένα πάρε την 50άρα g30 λόγω μεγάλης απόστασης. 11κάτι ευρώ έχει. επένδυσε σε καλό 2d και όταν με το καλό σε 2-3 χρόνια ξεκαθαρίσει το τοπίο βλέπεις και κάνεις.

Εγω νομιζω πως αν δεις 2-3 ταινιες 3d μετα θα ξενερωσεις βλεποντας ξανα 2d. Τo ΜΕΓΑ αρνητικο ειναι πως θα δεις αυτες τις 2-3 ταινιες και μετα δε θα μπορεις να δεις αλλες, γιατι απλα δεν υπαρχουν αλλοι τιτλοι στα video club. Ολοι εχουν 2, 3, αντε τεσσερις τιτλους, και αυτο ηταν.
Εγω με αυτο ξενερωσα.

Το θέμα είναι, όμως, είναι ότι βλέπεις και όλα τα προγράμματα από 2D σε 3D!
Βλέπεις μπαλίτσα σε 3D ακόμα και ως μετατροπή!
Χθες πήγα ΠΛΑΙΣΙΟ και είδα δίπλα δίπλα GT30 & LW5500.
Πιο εντυπωσιακό το παθητικό της LG, καλύτερη εικόνα η Panasonic.
Είμαι ανάμεσα στις δύο αυτές.

Στο Πλαισιο στην Βουλιαγμενης έπαιζαν αυτές στημένες φίλε μου ?

Μήπως πήγες και στο Media Markt απέναντι ?

Ρωτάω γιατί θέλω και εγώ να περάσω να ρίξω μια ματιά στα αντίστοιχα 3D.

Γιώργο σε πλαίσια που έχω πάει έχουν στημένες πανασονικ(st30, gt30, vt30 ανάλογα το κατάστημα) και lg(παθητικές) . στο μμ στο μαρούσι που πήγα προχθές εξακολουθούν να μην έχουν φέρει τίποτα από πανασονικ. σε ερώτηση προς τον υπάλληλο μου είπε ότι μάλλον δεν θα φέρουν. λογικά θα έχει στημένη την samsung 51d6900 (στο μαρούσι υπήρχε) και τις παθητικές της lg.

Στο Πλαισιο στην Βουλιαγμενης έπαιζαν αυτές στημένες φίλε μου ?

Μήπως πήγες και στο Media Markt απέναντι ?

Ρωτάω γιατί θέλω και εγώ να περάσω να ρίξω μια ματιά στα αντίστοιχα 3D.

ΠΛΑΙΣΙΟ Αργυρούπολης πήγα και έλεγαν πως το 3D της Panasonic είναι καλύτερο από το παθητικό της LG!
Πήγαινε και στο Κωτσόβολο Βουλιαγμένης, αλλά, μή πας σε MEDIA MARKT

Αξίζει να πάρω ένα media player ή συνδέομαι με το δίκτυο μου κατ'ευθείαν με τη TV?
Mήπως λέω και μαλακίες?

Οποτε τα βαζεις κατω και διαλεγεις. 3d ή 2d???
Αν καταληξεις στο πρωτο πας για την lg και αν στο δευτερο panasonic χωρις δευτερη σκεψη.

Θέλω 3D, αλλά επειδή θεωρώ καλύτερη TV τη Panasonic, θα πάρω τη GT30.
έτσι λέω μέχρι τώρα! :slapface:

Καποιος που θα παρει 3D TV με τα εως τωρα δεδομενα κατα 90% τουλαχιστον θα βλεπει 2D (για να μην πω και παραπανω) οποτε ειναι νωρις να ριχνουμε το βαρος σε ποια τηλεοραση εχει το καλυτερο 3D και κοιταμε το 2D.

(Γνωμη μου).

Καλησπέρα,
αν και διάβαζα τα σχόλιά σας, σήμερα έκανα εγγραφή για να κάνω ερώτηση για αγορά τηλεόρασης. (αυτή που υπάρχει είναι samsung 37 4 ετών)

Τα δεδομένα είναι τα εξής :
Απόσταση 2,5 - 3 μ
Κατά 90% ταινίες και ps3 από τον μικρό.
TV μόνο κάποια αθλητικά.

Έχω καταλήξει σε Sony.
Θάθελα τη βοήθειά σας στις εξής επιλογές :
1. Είναι αρκετές οι 46" ή θάπρεπε να κάνω υπέρβαση για 55"?
2. Είμαι ανάμεσα σε δύο κυρίως μοντέλα και ένα outsider.
EX720 ή HX800 και outsider NX720.
Δε μ'ενδιαφέρει το 3D. Δε μ'ενοχλεί αν υπάρχει αλλά δε νομίζω να το χρησιμοποιώ.
Θάθελα τη γνώμη σας για να μη πετάξω άδικα χρήματα (900 η HX800, 1200 η EX720, 1500 η NX720)
Ευχαριστώ πολύ.

το κακό είναι ότι σχεδόν όλες oι καλές lcd είναι 3d.

με δεδομένο ότι θα τη χρησιμοποιείς σχεδόν αποκλειστικά για ταινίες (90%) θα πρότεινα 55 και πιο συγκεκριμένα αυτή

http://www.skroutz.gr/s/326908/Sony-KDL-55EX720-55.html?keyphrase=55ex720

αν πάλι θέλεις σε 46 για μένα η τιμή της hx800 είναι πολύ καλή αν και περσινό μοντέλο.