Εκτός τα ελεύθερα Ολλανδικά υπάρχει κάποιο άλλο ενδιαφέρον κανάλι σε αυτόν τον δορυφόρο;
Φίλε μου στα ψηφιακά κανάλια η ποιότητα σήματος δεν επηρεάζει την ποιότητα εικόνας.Τον δορύφόρο τον έχω με οριακή λήψη απο Κύπρο με 90cm.
To παράδοξο είναι ότι λαμβάνεται με καθαρή εικόνα, αν και το σήμα κυμένεται απο 30-35 % στα ελεύθερα κανάλια.
Για αυτούς που ψάχνουν μια διέξοδο απο την Σαβούρα, τη Ρουφιανιά και την Ξεφτίλα των ελληνικων καναλιών, το ολλανδικο πακέττο έχει πολλά αγγλικα ποιοτικά προγράμματα, όμως με ολλανδικούς υποτίτλους αφου οι Ολλανδοί κατανοούν την αγγλικη γλώσσα και δεν γουστάρουν μεταγλώτιση.
Ναί. Έχει ίσως τα καλύτερα σε ποιότητα κανάλια απο όλους τους "εύκολους" δορυφόρους. Συγκεκριμένα:
Το "Body In Shape" για αυτούς που ασχολούναι με Yoga, διαλογισμό meditation και αλλες πνευματικές δραστηριότητες νέας εποχής. Δυστηχώς όμως κλειδωμένο.
Άλλο κανάλι είναι το "ΒRAVA HDTV" / του ολλανδικού canaldigitaal το οποίο δείχνει όπερες και κλασσικά κονσέρτα.
Επίσεις διαθέτει 2 κανάλια με πολυ καλές κωμοδίες (αρκετές στα αγγλικά), το "VERONICA HD" του ολλανδικου canaldigitaal. Κλειδωμένο δυστυχώς
Ένα άλλο κανάλι το "CANVAS HD" με πρόγραμμα πολιτικών καταστάσεων /καταστροφών σε διάφορες χώρες, κουλτούρες διαφόρων χωρών κτλ. Κλειδωμένο.
Κάτι άλλο που διέκρινα ήταν η σειρα των καναλιών RTL, που παρουσιάζουν Documentaries, θέματα υγείας /ψυχολογίας καθώς και τα γνωστά SHOWS της Oprah Winfrey. Κλειδωμένα όλα κι αυτά!!!.
Ναί. Έχει ίσως τα καλύτερα σε ποιότητα κανάλια απο όλους τους "εύκολους" δορυφόρους. Συγκεκριμένα:
Το "Body In Shape" για αυτούς που ασχολούναι με Yoga, διαλογισμό meditation και αλλες πνευματικές δραστηριότητες νέας εποχής. Δυστηχώς όμως κλειδωμένο.
Άλλο κανάλι είναι το "ΒRAVA HDTV" / του ολλανδικού canaldigitaal το οποίο δείχνει όπερες και κλασσικά κονσέρτα.
Επίσεις διαθέτει 2 κανάλια με πολυ καλές κωμοδίες (αρκετές στα αγγλικά), το "VERONICA HD" του ολλανδικου canaldigitaal. Κλειδωμένο δυστυχώς
Ένα άλλο κανάλι το "CANVAS HD" με πρόγραμμα πολιτικών καταστάσεων /καταστροφών σε διάφορες χώρες, κουλτούρες διαφόρων χωρών κτλ. Κλειδωμένο.
πως να γινει αυτο φιλε οταν οι καναλαρχες προσφερουν προγραμματα με βαση τα αμερικανικα προτυπα? Σου λενε "αφου τα βλέπουν τους αρέσουν". Και δεν εχουν αδικο, αφου οι τηλεθεασεις ειναι υψηλες. Κάθε χώρα εχει την τηλεοραση που της αξίζει. Η τηλεοραση όπως και άλλα πράγματα είναι μια αντανάκλαση της κοινωνίας. Δε μπορούμε π.χ. εμείς να συγκριθούμε με τα ολλανδικά κανάλια όπως γράφεις. Είναι τελείως άνισα τα μεγέθη. Άλλη κουλτούρα, επίπεδο, νοοτροπίες, ήθη, έθιμα. Είναι το θέμα του τι ζητα ο κοσμος. Αν βάλεις στον ελληνα να παρακολουθήσει π.χ αγγλική τηλεόραση θ´αυτοκτονήσει. Αν του βάλεις όμως ιταλική τηλεόραση με τα σοου και τα βαριετε θα καθεται με τις ωρες. Για να μη μιλαμε μονο για ελλαδα, κοιτα λιγο τι γίνεται σε ιταλια, ισπανια, τουρκια και γενικά μεσόγειος-βαλκάνια. Προγράμματα αμφιβόλου ποιότητας, σε όλα τα μεγάλα (και καλά) κανάλια. Κάθε κανάλι και μια τατιανα. Καμια φυσικά σχέση με τους βορειοευρωπαίους. Είπαμε, άλλη κουλτούρα, άλλα ήθη.Στην Ελλάδα πρέπει να γίνει κάτι και ο κόσμος να αρχίσει να στρέφεται προς την ποιοτική τηλεόραση. Δεν γίνεται συνέχεια μηδενισμός και ξεφτύλα. Μόνο τα κρατικά κανάλια συγκρατούνται λίγο σε καλά επίπεδα.
Sorry,κατάλαβα λάθος."Στα ψηφιακά έχεις σήμα οπότε και η εικόνα ή δεν έχεις σήμα και η εικόνα." To ξέρω φίλε. Απλά λέω, με 30% σε άλλους δορυφόρους έχω σπασίματα ενώ σε αυτόν σε κάποια κανάλια κατα παράδοξον τρόπο δεν έχω..
Υπάρχουν και κανάλια που πέφτει το σήμα κάτω απο το 29%, και τότε έχω σπασίματα. Μιλάμε με 90ρι πιάτο απο την Κύπρο. Απο την κρήτη και μετά το σήμα μεγαλώνει προοδευτικά.
Δεν ισχύει αυτό, το εξηγώ παραπάνω!:antlers:Νομίζω δεν είναι θέμα δορυφόρου,αλλά lnb.
Τα πιο καλά lnb μου δίνουν εικόνα και με λιγότερο σήμα .
Έναν dreambox που έχω εδώ και δυο,τρία χρόνια ,τον έχω στην αποθήκη.Δεν ισχύει αυτό, το εξηγώ παραπάνω!:antlers:
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.