Νεος Dedicated Server

Δεν θα εχουμε εκεινες τις εκπληξεις που μας ταξατε ρε σεις ?????

( Για να σταματησω τις αντικαθεστωτικες συνεδριες μου υποσχεθηκαν τρισδιαστατα avatars ,στον Σουρλα απεριοριστο sticky χωρο για να ξαναγραψει την παγκοσμια Ιστορια , στον Ντινο ενα κενο room για να γκρινιαζει οσο θελει και να τον ακουμε ολοι μαζι , στον Αfam το πρωταθλημα για την ΑΕΚ .......)

Ελα ελα μην ντρεπεστε δωστε στο Λαο τα υποσχεθεντα !!!!

Απάντηση: Re: Νεος Dedicated Server

( Για να σταματησω τις αντικαθεστωτικες συνεδριες μου υποσχεθηκαν τρισδιαστατα avatars ,στον Σουρλα απεριοριστο sticky χωρο για να ξαναγραψει την παγκοσμια Ιστορια , στον Ντινο ενα κενο room για να γκρινιαζει οσο θελει και να τον ακουμε ολοι μαζι , στον Αfam το πρωταθλημα για την ΑΕΚ .......)

Eμένα δεν μούπες τίποτα άτιμε.Μόνος σου τα κανόνισες όλα??:flipout: :flipout: :flipout:

Μπα, που να βρεθει αυτος ο ... παραδεισος!

Re: Απάντηση: Νεος Dedicated Server

Παρτε και χωρο στα PM απο 400 σε 600 προς το παρον...

:BDGBGDB55: :BDGBGDB55: ... ε ρε γλεντια ..... και πάνω που είχα φτάσει τα 346 και έπρεπε να τα ξεδιαλύνω :7SFGSFG:

και πάλι :SFGSFGSF: :SFGSFGSF:

Παρακαλώ πολύ να επιστρέψουμε στον παλιό server .............

δεν προλαβαίνω να διαβάζω τα νέα post και έχω ζαλιστεί:flipout: :flipout: :flipout: :flipout:

καλορίζικο το νέο "σπίτι" παιδιά! συγχαρητήρια από μέρους μου σ'αυτούς που μόχθησαν για το αποτέλεσμα ...

ποια ειναι η μαυρογατα εδω μεσα ρε σεις ????

καποιος ευχηθηκε και κρεμασε ο σερβερ 2 μερες........

ελα για ψαξτε καλυτερα το οικογενειακο σας δεντρο .....σιγουρα δεν εχει κανεις μπαρμπα καποιον Κων/νο Μητσοτακη ???