Νεος Dedicated Server

Μια ερώτηση παρακαλώ:

Εάν ένα μέλος είναι Banned, δεν φαίνεται στην Λίστα Μελών
για όσο διάστημα είναι Banned?

Να ρωτησω και εγω κατι ασχετο. 1 thread εχει περιορισμο στις σελιδες? Δηλαδη μπορει να φτασει πχ και τις 5000 ?

...να κάνω και εγώ ένα ερώτημα ψάχνω κάποια thread και search σταματά στα 500 thread πως μπορώ να δω περισσότερα ?

H πλατφορμα ειναι configured να επιστρεφει στο search max 500 threads. Αυτο γινεται για λογους optimization του server. Φυσικα οσο περνα ο καιρος και τα threads αυξανουν θα μεριμνησουμε αυτο να αυξηθει στο διπλασιο. Θεωρησαμε οτι σε ενα search τα 500 αποτελεσματα οσον αφορα τα threads ειναι υπερβολικα πολλα για να κατσει καποιος να βρει μεσα σε αυτα κατι. Μπορειτε να ειστε ποιο συγκεκριμενοι στην αναζητηση σας για να παιρνετε και τα καλυτερα δυνατα αποτελεσματα πανω σε αυτο που αναζητατε.

Για την ερωτηση το πως θα δεις περισσοτερα απο 500 θεματα η απαντηση ειναι προς το παρον οτι δεν μπορεις . Μπορεις ομως να παραμετροποιησεις την αναζητηση σου απο καποια ημερομηνια και πριν οποτε θα σου ερθουν και τα πιο παλια που ισως περιεχουν αυτο που σε ενδιαφερει.

Και για παραδειγμα σου φερνω οτι μπορεις να κανεις μια αναζητηση και να την περιορισεις απο 1/2/2007 και πριν οποτε τα αποτελεσματα θα ειναι τα 500 ππριν την 1/2/2007

Νίκο, Thanks, βρήκα αυτό που ήθελα, αλλά τώρα με την ημερομηνία με μπέρδεψες…μπορώ να επιλέξω, 1,2 εβδομάδες, , 1 μηνά, 3, 6, 1 χρόνο πριν η μετά αλλά όχι με ημερομηνία όπως τα λες… που θα ήταν και το καλύτερο γιατί έτσι περιορίζω τη περίοδο του search εκεί που θέλω εγώ και δεν χρειάζομαι τα 100 η 400 η 500 thread… τώρα όπως είναι στημένο κάποια στιγμή π.χ μετά από 2 χρόνια δεν θα μπορoυμε να δω τα thread αρκετά πίσω αν δεν αλλάξετε το threshold των thread…
Anyhow εγώ βολεύτηκα αλλά αν μπορεί να αλλάξει η φιλοσοφία και να γίνεται ημερολογιακά θα είναι καλύτερα for the long run ;) Danke

Για να καταλάβεις αυτές είναι οι επιλογές που βλέπω σαν χρήστης ..μπορεί ως admin να έχει άλλες… ;) σχετικά με την επιλογή ημερομηνίας στο search

Attachments

• search.GIF
    search.GIF
    13.9 KB · Views: 14
Ναι Γιωργο το γνωριζω. Παρακαλω αν θελει παλι κατι καποιος ας ανοιγει και το αναλογο θεμα γιατι ολα τα τελευταια ποστ δεν εχουν να κανουν με τον νεο σερβερ μιας και ολα αυτα που ρωτατε υπαρχουν απο την ημερα που ανεβηκε το avclub. Επισης ζηταω να ανοιγετε νεα θεματα γιατι αν ενα νεο μελος εχει καποια απορια πχ με το search δεν θα ψαξει εδω μεσα να δει αν ειχε ερωτηθει κατι σχετικο ποτε με αυτο μιας και ο τιτλος παραπεμπει σε αλλο θεμα.

Εγώ θα ήθελα τώρα που τέλειωσαν οι αναβαθμίσεις και οι μεταφορές σε καινούργιους σερβερς, να επανέλθει το pull-down menu στο κάτω μέρος (ή όπου βολεύει τέλος πάντων) κάθε σελίδας που επιτρέπει την μετάβαση σε οποιαδήποτε κατηγορία και υποκατηγορία. Ήταν πολύ εξυπηρετικό.
Σόορυ, αλλά μου φαίνεται περιττό να ανοίξω καινούργιο θέμα για ένα απλό αίτημα.