stivi1981
Senior Member
στον φακελο που ειναι η ταινια ειναι και ενα αρχειο που εχει καταληξη .srt
αυτο ειναι το αρχειο με τους υποτιτλους!!!
αυτο ειναι το αρχειο με τους υποτιτλους!!!
Ο δέκτης έχει δικό του κλειστό λογισμικό, δεν είναι enigma και δεν δέχεται προσθήκες και τροποποιήσεις. Αυτό βέβαια δεν τον μειώνει ως εξαιρετικό δέκτη και media player, απλά δεν μπορείς να παρέμβεις.
πρωτου τον δωσω,αυτην ειχα περασμενη αλλα τετοιο προβλημα δεν μου εβγαλε.
ξανακανε update απο usbflash και περασε τα ολα απο την ρχη.κατι δεν σου εκατσε καλα..
Tην εβαλα κι εγω την 1197.Δεν βλεπω καποιο προβλημα.Παντως αν θες να βλεπεις ταινιες δεν ειναι και οτι καλυτερο ενας δορυφορικος δεκτης.
όχι δεν το πήρα για ταινίες όμως το αναφέρω σαν πρόβλημα. και όντως με το που πατάω play κολλάει και κάνει reboot
απο που βλεπεις ταινιες?
δικτυακα απο καποιο nas,ή απο Usb συσκευη?
μηπως κολλαει το δικτυο σου και θελει π.χ ρισταρτ το switch,ή εχει καποιο θεμα η usb συσκευη αντιστοιχα.
.......τα συνεχόμενα reboot στα καλά καθούμενα.
α εχεις και σε ασχετες φασεις reboot...?
περνα το Ota firmware που σου δινει μεσω του μενου αναβαθμισης.
εαν σου κανει τα ιδια,πας για service.εισαι σιγουρα εντος αφου εχεις 5ετη εγγυηση.
περνα μονο το μαμα που σου δινει η οτα,για να μην σου πουν μα-μου περασες ανεπισημο firmware.
Το προβλημα με το reboot το κανει μονο στην αναπαραγωγη ταινιων ; Αν ειναι ετσι ισως ειναι καποιο bug της τελευταιας εκδοσης.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.