Νέος δέκτης Edision Apache IP

στον φακελο που ειναι η ταινια ειναι και ενα αρχειο που εχει καταληξη .srt
αυτο ειναι το αρχειο με τους υποτιτλους!!!

Απάντηση: Re: Νέος δέκτης Edision Apache IP

καλησπέρα! θέλω μια βοήθεια ,έχω εδώ και χρόνια ένα humax hdci2000 αλλά δυστυχώς μας τελείωσε. τώρα θέλω να πάρω άλλο σε hd και ειδα το edision apache ip βασικά με ενδιαφέρει παρά πολύ να έχει ποιοτητα στην εικονα. γιατί το humax είχε κρυσταλλινη εικόνα και θα ηθελα κάτι παρομοιο.γι αυτο μηπως μπορει να μου πει καποιος αντικειμενικα πως ειναι το Apache. ευχαριστω πολυ!

να κάνω μια ερώτηση, plugin που μπορώ να βρω? υπάρχει κάποιο site?

α....τι θες να πεις με αυτό γιατί είμαι λίγο έως πολύ άσχετος! το πήρα εδώ και 3 μέρες και είναι μαμίσιο όπως λέμε. απλά άκουσα ότι περνει plugin και κάτι για enigma 2.

Ο δέκτης έχει δικό του κλειστό λογισμικό, δεν είναι enigma και δεν δέχεται προσθήκες και τροποποιήσεις. Αυτό βέβαια δεν τον μειώνει ως εξαιρετικό δέκτη και media player, απλά δεν μπορείς να παρέμβεις.

Ο δέκτης έχει δικό του κλειστό λογισμικό, δεν είναι enigma και δεν δέχεται προσθήκες και τροποποιήσεις. Αυτό βέβαια δεν τον μειώνει ως εξαιρετικό δέκτη και media player, απλά δεν μπορείς να παρέμβεις.

α...μάλιστα! ευχαριστώ για την βοηθια!

καλησπέρα! έχω μια απορία,αναβάθμισα το apache στο v.1197 όμως έχω παρατηρήσει 3 θέματα. 1 καλό (καλύτερη εικόνα) και 2 αρνητικα. κολλάει όταν πάω να παίξω ταινία και το χειρότερο μπουταρει συνέχεια! ξέρει κανείς τίποτα είναι θέμα firmware γενικά η έχω θέμα με το δεκτή και να το παω πίσω?

πρωτου τον δωσω,αυτην ειχα περασμενη αλλα τετοιο προβλημα δεν μου εβγαλε.
ξανακανε update απο usbflash και περασε τα ολα απο την ρχη.κατι δεν σου εκατσε καλα..

πρωτου τον δωσω,αυτην ειχα περασμενη αλλα τετοιο προβλημα δεν μου εβγαλε.
ξανακανε update απο usbflash και περασε τα ολα απο την ρχη.κατι δεν σου εκατσε καλα..

το έκανα αλλά τα ίδια.

Tην εβαλα κι εγω την 1197.Δεν βλεπω καποιο προβλημα.Παντως αν θες να βλεπεις ταινιες δεν ειναι και οτι καλυτερο ενας δορυφορικος δεκτης.

Tην εβαλα κι εγω την 1197.Δεν βλεπω καποιο προβλημα.Παντως αν θες να βλεπεις ταινιες δεν ειναι και οτι καλυτερο ενας δορυφορικος δεκτης.

όχι δεν το πήρα για ταινίες όμως το αναφέρω σαν πρόβλημα. και όντως με το που πατάω play κολλάει και κάνει reboot

Re: Απάντηση: Νέος δέκτης Edision Apache IP

όχι δεν το πήρα για ταινίες όμως το αναφέρω σαν πρόβλημα. και όντως με το που πατάω play κολλάει και κάνει reboot

απο που βλεπεις ταινιες?
δικτυακα απο καποιο nas,ή απο Usb συσκευη?
μηπως κολλαει το δικτυο σου και θελει π.χ ρισταρτ το switch,ή εχει καποιο θεμα η usb συσκευη αντιστοιχα.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Νέος δέκτης Edision Apache IP

απο που βλεπεις ταινιες?
δικτυακα απο καποιο nas,ή απο Usb συσκευη?
μηπως κολλαει το δικτυο σου και θελει π.χ ρισταρτ το switch,ή εχει καποιο θεμα η usb συσκευη αντιστοιχα.

από usb μονο. κατά τα αλλά φωτογραφίες και τραγούδια τα παίζει μια χαρά. και μέσω youtube δεν έχω πρόβλημα. βασικά πέρα από αυτά το μεγάλο μου πρόβλημα είναι τα συνεχόμενα reboot στα καλά καθούμενα.

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Νέος δέκτης Edision Apache IP

.......τα συνεχόμενα reboot στα καλά καθούμενα.

α εχεις και σε ασχετες φασεις reboot...?
περνα το Ota firmware που σου δινει μεσω του μενου αναβαθμισης.
εαν σου κανει τα ιδια,πας για service.εισαι σιγουρα εντος αφου εχεις 5ετη εγγυηση.
περνα μονο το μαμα που σου δινει η οτα,για να μην σου πουν μα-μου περασες ανεπισημο firmware.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Νέος δέκτης Edision Apache IP

α εχεις και σε ασχετες φασεις reboot...?
περνα το Ota firmware που σου δινει μεσω του μενου αναβαθμισης.
εαν σου κανει τα ιδια,πας για service.εισαι σιγουρα εντος αφου εχεις 5ετη εγγυηση.
περνα μονο το μαμα που σου δινει η οτα,για να μην σου πουν μα-μου περασες ανεπισημο firmware.

βασικά το έχω μια εβδομάδα μόνο.ναι κανει reboot και ασχετα στα καλα καθουμενα. θα το δοκιμάσω και αυτό αύριο το πρωί και αν κανεί τα ίδια λεω να το παω πίσω στο μαγαζί που το πήρα.

Το προβλημα με το reboot το κανει μονο στην αναπαραγωγη ταινιων ; Αν ειναι ετσι ισως ειναι καποιο bug της τελευταιας εκδοσης.

Το προβλημα με το reboot το κανει μονο στην αναπαραγωγη ταινιων ; Αν ειναι ετσι ισως ειναι καποιο bug της τελευταιας εκδοσης.

οχι και ασχετα.π.χ.αλλάζεις κανάλι κολλάει και κάνει reboot!