Νεος εδω...

ααααα.... εμ που να το καταλάβω βρε παιδί μου το συνθηματικό.

Καλώς... θα με επαναφέρω στην τάξη!:silly:

To προβλημα με το βιντεο δεν διορθωθηκε με τα καινουργια updates(το περιμενα γιατι δεν ηταν καποιο update για το βιντεο).Αρα περιμενω drivers απο apple.
Εαν υπαρχει κανεις που να εχει παρει καινουργιο imac ας το τσεκαρει το θεμα του video για να μου πει εαν εχει και αυτος προβλημα.
Ευχαριστω.

Υπαρχει ενα update για το firmware.
Eιναι και για τα καινουργια imac ; Πρεπει να το κανω η οχι(υπαρχει κινδυνος να χαλασω κατι) ;

Να οι οδηγιες.

iMac EFI Firmware Update 1.2

About iMac EFI Firmware Update 1.2
This update improves the performance and reliability of Intel Core 2 Duo processors and fixes issues with Boot Camp for iMac computers.

After the firmware is successfully applied to your computer, your BootROM Version will be one of the following:
IM51.0090.B09
IM52.0090.B09
IM61.0093.B07

You can confirm the version of the BootROM installed on your computer using System Profiler.

To complete the firmware update process, please follow the instructions in the updater application (/Applications/Utilities/iMac EFI Firmware Update.app). The updater will launch automatically when the Installer closes.

Γι δεστε και αυτο :

System Requirements

* Mac OS X 10.4.10 or later
* iMac (Late 2006)

Last edited:
To firmware update απευθύνεται σε όλους τους iMac με Core 2 Duo άρα και στον δικό σου. Κατά 99.9% δεν υπάρχει κανένας φόβος.
Εγώ θα το κάνω κανονικά το απόγευμα όπως είχα κάνει και το 1.1 πριν κανα 5μηνο

O δικος μου εχει firmware

IM71.007A.B00

αυτα που θα βγουν απο το update ειναι

IM51.0090.B09
IM52.0090.B09
IM61.0093.B07

Μηπως το δικο μου firmware ειναι πιο νεο η να κανω το update;

Αν ανοίξεις το Software Update εκεί θα εμφανιστούν μόνο τα updates που είναι διαθέσιμα για τον υπολογιστή σου.

Επίσης πληροφοριακά δοκίμασα την αναπαραγωγή dvd σε καινούργιο iMac και δεν υπήρχε κανένα σπάσιμο.
Αν το φαινόμενο συνεχίζει μην το αφήνεις και επικοινώνησε με το κατάστημα από όπου το αγόρασες.

Re: Απάντηση: Νεος εδω...

Αν ανοίξεις το Software Update εκεί θα εμφανιστούν μόνο τα updates που είναι διαθέσιμα για τον υπολογιστή σου.

Επίσης πληροφοριακά δοκίμασα την αναπαραγωγή dvd σε καινούργιο iMac και δεν υπήρχε κανένα σπάσιμο.
Αν το φαινόμενο συνεχίζει μην το αφήνεις και επικοινώνησε με το κατάστημα από όπου το αγόρασες.

Εννοεις οτι εαν τρεξω το update,πριν το κανει θα μου βγαλει πιο νουμερο του firmware θα μπει στον υπολογιστη μου;

Το θεμα ειναι οτι και του παιδιου που τα πηραμε μαζι κανει το ιδιο στα dvd.Δεν μπορει και τα δυο να εχουν προβλημα στην καρτα...

Δηλαδη επαιζε "τζαμι" τo dvd στο imac που ειδες.Ηταν 24αρι ή 20αρι ;

Tελικα δεν πρεπει να φταιει ο imac αλλα η αθλια ποιοτητα των περισοτερων dvd.Η οθονη του mac δειχνει ολα τα "λαθη" στην εικονα ενος dvd την οποια δεν δεiχνει η τηλεοραση.
Tο Lord of the rings μου το δειχνει πολυ καλα ακομη και σε full screen.
Παντως θα παρω μερικα dvd να δοκιμασω σε καποιον αλλο imac,ετσι για σιγουρια....