Μά εγώ μιά ερώτηση τού έκανα...Θές ή δέν θές.
Μεταξύ μας πάντως τά ´συμβόλαια´υπεγράφησαν τήν Πέμπτη στό Alba μεταξύ τρίτου-τέταρτου ποτού..:guitarist::five:
Καί δέν σούπα τό χειρότερο..
Υπάρχει option μονομερούς ανανέωσης εκ μέρους τού Δ.Σ.:vroam::ernaehrung004:
Καί επί τή ευκαιρία:Eχουμε νά σέ δούμε από τό CERN..........:ernaehrung004:
Σε βρισκω λιγο υπερβολικό.....
Σας ευχαριστώ πολύ όλους για τις ευχές σας
Μά εγώ μιά ερώτηση τού έκανα...Θές ή δέν θές.
Μεταξύ μας πάντως τά ´συμβόλαια´υπεγράφησαν τήν Πέμπτη στό Alba μεταξύ τρίτου-τέταρτου ποτού..
Καί δέν σούπα τό χειρότερο..
Υπάρχει option μονομερούς ανανέωσης εκ μέρους τού Δ.Σ.:vroam:
Καί επί τή ευκαιρία:Eχουμε νά σέ δούμε από τό CERN..........:ernaehrung004:
Have no fear Tzimisce is here...
Στα preparation procedures για να φύγετε π.χ. για εκδρομή θα βάλεις και ένα μηνυματάκι στο κινητό μου για να του ρίχνω τις ανάλογες ημέρες ban...![]()
Και μόνον για την επανεμφάνιση της Τατιάνας (θεά, θεά !!),άξιος ο νέος ρόλος του Δημήτρη..
perator:
:blush::blush:Συγκινούμαι βαθύτατα (και ευχαριστώ!) αλλά τα συγχαρητήρια του αξίζουν για τον αξιόπιστο, σταθερό, δίκαιο και ήρεμα δυνατό χαρακτηρα του (και ξέμεινα από επίθετα! μεγάλο το βάρος στους ώμους σου Δημήτρη μου)
Μέ όσα γράφεις ´επιβαρύνεις´τήν θέση του..:smile::smile:
Οχι τίποτ'άλλο,αλλά βλέπω νά φεύγει μετά τήν λήξη τής ´θητείας´τού Δ.Ν.Τ. στήν Ελλάδα...............:coool::coool:
Εσύ ξεκίνα σιγά-σιγά νά γράφεις κανά ποστάκι (πέρνα και απο Μουσική μεριά γιά καμιά συζήτηση σάν τίς παλιές..τίς πολυσέλιδες)καί άσε τά βάρη στ´αγόρια.:2thumb22sup:
:ernaehrung004:
Δεν σας κρύβω ότι με συγκινείτε.
Και μόνον για την επανεμφάνιση της Τατιάνας (θεά, θεά !!),άξιος ο νέος ρόλος του Δημήτρη..
perator:
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.