Νέος Γενικός Διαχειριστής τού AvClub.

Καλα κουραγια Dim... μολις καθησες σε ηλεκτρικη καρεκλα και φορας βρεγμενο μαγιό! :p

Συγχαρητήρια...
Πολλά συγχαρητήρια σε όσους τον πρότειναν και σε όσους τον ψήφισαν. Με τέτοιες επιλογές υπάρχει ελπίδα.
Δημήτρη σιδεροκέφαλος!

Re: Απάντηση: Re: Νέος Γενικός Διαχειριστής τού AvClub.

Μά εγώ μιά ερώτηση τού έκανα...Θές ή δέν θές.:flipout:

Μεταξύ μας πάντως τά ´συμβόλαια´υπεγράφησαν τήν Πέμπτη στό Alba μεταξύ τρίτου-τέταρτου ποτού..:guitarist::five:

Καί δέν σούπα τό χειρότερο..

Υπάρχει option μονομερούς ανανέωσης εκ μέρους τού Δ.Σ.:vroam::ernaehrung004:

Καί επί τή ευκαιρία:Eχουμε νά σέ δούμε από τό CERN..........-bye-:ernaehrung004:

Πέστα μπρε!!
Μας έχει λείψει!

Re: Απάντηση: Re: Νέος Γενικός Διαχειριστής τού AvClub.

Μά εγώ μιά ερώτηση τού έκανα...Θές ή δέν θές.:flipout:

Μεταξύ μας πάντως τά ´συμβόλαια´υπεγράφησαν τήν Πέμπτη στό Alba μεταξύ τρίτου-τέταρτου ποτού..

Καί δέν σούπα τό χειρότερο..

Υπάρχει option μονομερούς ανανέωσης εκ μέρους τού Δ.Σ.:vroam:

Καί επί τή ευκαιρία:Eχουμε νά σέ δούμε από τό CERN..........:ernaehrung004:

Εγώ άλλα άκουσα χιχι:angel:

Όσο για το Alba το ξέρω ήθελα να ήμουν κι εγώ εκεί αλλά δεν μπόρεσα...έμαθα όμως τα νέα από πρώτο χέρι χεχε....τι τον ποτίσατε δε μου είπε βέβαια :jester:

Επίσης ρώτησα για τη μονομερή ανανέωση και το 'άλλο' μέρος αρνείται αυτή την δυνατότητα βεβαίως βεβαίως....πρέπει να του το επικοινωνήσετε καλύτερα νομίζω...(Δημήτρη ξέρεις θα είσαι Γ.Δ. για όλη σου τη ζωή ε?.....εεεε οκ?):HTEHEH56::afraid:

Ναι η αλήθεια είναι έχω καιρό να εμφανιστώ, μαθαίνω όμως τα νέα σας από προφανείς πηγές και καθώς μου λείψατε!!! είπα να ξαναεμφανιστώ (το καλοκαίρι ο βλάκας -εγώ- που όλοι πάτε διακοπές)....αλλά θα κοιτάξω να μην ακολουθήσω τις σεζόν του Cern αυτή τη φορά...-bye-:smile::blush:

Have no fear Tzimisce is here...
Στα preparation procedures για να φύγετε π.χ. για εκδρομή θα βάλεις και ένα μηνυματάκι στο κινητό μου για να του ρίχνω τις ανάλογες ημέρες ban... :flipout:

ΛΟΛ!!! Σημειώνεται για μελλοντική χρήση!!:grinning-smiley-043

Re: Απάντηση: Νέος Γενικός Διαχειριστής τού AvClub.

Και μόνον για την επανεμφάνιση της Τατιάνας (θεά, θεά !!:grinning-smiley-043),άξιος ο νέος ρόλος του Δημήτρη..:operator:

:blush::blush:Συγκινούμαι βαθύτατα (και ευχαριστώ!) αλλά τα συγχαρητήρια του αξίζουν για τον αξιόπιστο, σταθερό, δίκαιο και ήρεμα δυνατό χαρακτηρα του (και ξέμεινα από επίθετα! μεγάλο το βάρος στους ώμους σου Δημήτρη μου)

Απάντηση: Re: Απάντηση: Νέος Γενικός Διαχειριστής τού AvClub.

:blush::blush:Συγκινούμαι βαθύτατα (και ευχαριστώ!) αλλά τα συγχαρητήρια του αξίζουν για τον αξιόπιστο, σταθερό, δίκαιο και ήρεμα δυνατό χαρακτηρα του (και ξέμεινα από επίθετα! μεγάλο το βάρος στους ώμους σου Δημήτρη μου)

Μέ όσα γράφεις ´επιβαρύνεις´τήν θέση του..:smile::smile:
Οχι τίποτ'άλλο,αλλά βλέπω νά φεύγει μετά τήν λήξη τής ´θητείας´τού Δ.Ν.Τ. στήν Ελλάδα...............:coool::coool:
Εσύ ξεκίνα σιγά-σιγά νά γράφεις κανά ποστάκι (πέρνα και απο Μουσική μεριά γιά καμιά συζήτηση σάν τίς παλιές..τίς πολυσέλιδες)καί άσε τά βάρη στ´αγόρια.:2thumb22sup:
:ernaehrung004:

Last edited:
Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Νέος Γενικός Διαχειριστής τού AvClub.

Μέ όσα γράφεις ´επιβαρύνεις´τήν θέση του..:smile::smile:
Οχι τίποτ'άλλο,αλλά βλέπω νά φεύγει μετά τήν λήξη τής ´θητείας´τού Δ.Ν.Τ. στήν Ελλάδα...............:coool::coool:
Εσύ ξεκίνα σιγά-σιγά νά γράφεις κανά ποστάκι (πέρνα και απο Μουσική μεριά γιά καμιά συζήτηση σάν τίς παλιές..τίς πολυσέλιδες)καί άσε τά βάρη στ´αγόρια.:2thumb22sup:
:ernaehrung004:

Πάω Σπύρο....good times :smile:

Όσο για τα βάρη δεν θα σκεφτόμουν ΠΟΤΕ να τα βάλω με κάποιον που κουβάλησε τον καναπέ του έναν όροφο μετακομίζοντας (έναν όροφο επάνω.....ρωτήστε τον να σας πει...ναι προφταίνει παρόλη την απασχόληση με το avclub) -bye-