Νέος για νέο προβολέα

Να πεις του φίλου σου να μην πάρει τον Benq αλλά να πάρει Epson...
Έτσι μόνο θα πάρει τον σωστό δρόμο..άκου με που σου λέω..

Επειδή το έχω διαβάσει το νήμα του βλέπω μάλλον ευχαριστημένους κατόχους που απολαμβάνουν τις ταινιούλες τους. Για τη σύγκριση με 50gt30 μπορείς να απευθύνεις ερώτημα στο μέλος colombos74 (έχει την συγκεκριμένη tv αλλά και 1070 σε 92 ίντσες).

Δεν έχει γίνει καμμία σφοδρή κριτική (ακόμα), ειδικά από τους κατέχοντες. Επομένως, μάλλον, για κάτι άλλο μιλάς...

Το μηχάνημα το έχω δει 2-3 φορές και μου άφησε θετικότατες εντυπώσεις. Επομένως, πολύ θα ήθελα να δω ποιες είναι αυτές οι σφοδρές κριτικές που δέχεται.
Γιάννη, με ξέχασες...... η να πάω για καινούργιο; φτιάξεμε γιατί θα έχεις (σφοδρή κριτική) .....απο εμένα !!! :)

Φιλος με τις ιδιες απαιτησεις ειδε ταυτοχρονα σε καταστημα τους hd25 και w1070. Του φανηκαν περιπου ισοδυναμοι με λιγο πιο crisp τον hd25 στις out of the box ρυθμισεις (οπως του ειπαν στο καταστημα).
Αγορασε τον hd25 διοτι (επισης οπως του ειπαν στο καταστημα) ο optoma εχει service στην Ελλαδα, ενω ο benq πρεπει να αποσταλει στο εξωτερικο εαν χρειαστει επισκευη.

Γιατί σε ξέχασα? 1070 και 25 της Optoma είναι μια χαρά προβόλια σε χαμηλή τιμή! Βουρ αν θέλεις!-bye-

Έχεις δίκιο εγώ ΔΕΝ στο ξανά θύμισα.

Θέλω να δω την απόσταση προβολέα οθόνης γιατί δεν ξέρω τι παίζει με αυτούς 1070 και 25 (αποστάσεις). Να σου θυμίσω δε ότι ακόμα έχω μια Dallite 100' 4:3 γκρι.

Έχεις δίκιο εγώ ΔΕΝ στο ξανά θύμισα.

Θέλω να δω την απόσταση προβολέα οθόνης γιατί δεν ξέρω τι παίζει με αυτούς 1070 και 25 (αποστάσεις). Να σου θυμίσω δε ότι ακόμα έχω μια Dallite 100' 4:3 γκρι.

Στα 3 μέτρα ο 1070 και στα ~3,5 ο 25άρης. Έχεις ένα ωραίο καδράκι 90 ιντσών!

Ωχ.

άσε να μετρήσω για σιγουριά... Αυτός που έχω τώρα πρέπει να είναι γύρω στα 4,5 -5 μέτρα

Αν το προτιμάς, Πανί --- Ντουλάπι που είναι επάνω το προβόλι....

Διαφορετικά πάμε για κρέμασμα στο ταβάνι... :BDGBGDB55:

Οπως λεει ο Βασιλης εχω την 50gt30e και τον 1070.Η αληθεια ειναι οτι και τα δυο τα καταυχαριστιεμαι..Το μαυρο της τηλεοραασης ειναι καλυτερο σαφως αλλα οταν ειναι να δω μια ταινια και να την ευχαριστηθω δεν παιρναει δευτερη σκεψη,ανοιγω την 100αρα μου και τελος!!

Καλησπέρα σε όλους. Όντας απολύτως ασχετος με προβολείς, μπορείτε να προτείνετε κάποια μοντέλα, απο τους καλύτερους value for money? Τον θελω για απλη οικιακή χρήση, τν-ταινίες-ps3. Δε θα με χαροποιούσε να δώσω περισσότερα απο 500-600ευρώ..

Απάντηση: Re: Νέος για νέο προβολέα

Καλησπερα και σε σενα σε αυτα τα λεφτα μονο μεταχειρισμενο θα βρεις η καινουργιο στα 720p .
Εαν καταφερεις να πας στα λεφτα που ζητα ο 1070 παρτον εαν οχι ψαξε για κανεναν benq 5000 μεταχειρισμενο εαν ο χωρος σου εχει αποσταση απο το σημειο τοποθετησης μεχρι το σημειο προβολης τουλαχιστον 4 μετρα

μια ερωτηση απο εμενα τον αρχαριο για προτζεκτορα.
σε χωρο με υψος ταβανιου 2,3
αποσταση μπροστινων ηχειων μεταξυ τους στα 2,4μ
αποσταση θεασης στα 3,7μ
αξιζει να ασχοληθω?
θα παρω καλο καδρο-ιντσες?

Σε εμενα μια δαπεδου 106" που εχω, οταν την ανοιγω μου κρυβει τα ηχεια δαπεδου δυστυχως.! (η οθονη ειναι μπροστα απο τα ηχεια)
Ελεγξε αν μπορεις να μετακινησεις τα ηχεια αν χρειαστει, ή αν μπορεις να πας σε μικροτερες ιντσες.
Οποτε μεσα στους υπολογισμους σου βαλε και την παραμετρο οι διαστασεις της οθονης σε πλατος να μην ξεπερνουν το κενο που υπαρχει αναμεσα απο τα δυο ηχεια.

Με 92" σιγουρα δεν θα εχεις προβλημα, αλλα με αποσταση θεασης 3,7 θα ελεγα να πας σε παραπανω οσο γινεται απο 92" αν αγαπας την πολυ μεγαλη εικονα.

Στο χιλιαρικο υπολογιζω με προβολι να κλεινω στον benQ w1070 αν ταιριάζει στο χώρο μου και αξίζει....
Κρεμαστό πανι φυσικά και αυτο σκέφτομαι επειδη θα ειναι μπροστα απο τα ηχεία μην τα κρύψει και για αυτο ρωτω αν με παίρνει....

Στο χιλιαρικο υπολογιζω με προβολι να κλεινω στον benQ w1070 αν ταιριάζει στο χώρο μου και αξίζει....
Κρεμαστό πανι φυσικά και αυτο σκέφτομαι επειδη θα ειναι μπροστα απο τα ηχεία μην τα κρύψει και για αυτο ρωτω αν με παίρνει....

108'' ίντσες και ο 1070 κάθεται στα 3,6 μέτρα.