Γιάννη, με ξέχασες...... η να πάω για καινούργιο; φτιάξεμε γιατί θα έχεις (σφοδρή κριτική) .....απο εμένα !!!Δεν έχει γίνει καμμία σφοδρή κριτική (ακόμα), ειδικά από τους κατέχοντες. Επομένως, μάλλον, για κάτι άλλο μιλάς...
Το μηχάνημα το έχω δει 2-3 φορές και μου άφησε θετικότατες εντυπώσεις. Επομένως, πολύ θα ήθελα να δω ποιες είναι αυτές οι σφοδρές κριτικές που δέχεται.
Γιάννη, με ξέχασες...... η να πάω για καινούργιο; φτιάξεμε γιατί θα έχεις (σφοδρή κριτική) .....απο εμένα !!!![]()
Γιατί σε ξέχασα? 1070 και 25 της Optoma είναι μια χαρά προβόλια σε χαμηλή τιμή! Βουρ αν θέλεις!![]()
Έχεις δίκιο εγώ ΔΕΝ στο ξανά θύμισα.
Θέλω να δω την απόσταση προβολέα οθόνης γιατί δεν ξέρω τι παίζει με αυτούς 1070 και 25 (αποστάσεις). Να σου θυμίσω δε ότι ακόμα έχω μια Dallite 100' 4:3 γκρι.
Στο χιλιαρικο υπολογιζω με προβολι να κλεινω στον benQ w1070 αν ταιριάζει στο χώρο μου και αξίζει....
Κρεμαστό πανι φυσικά και αυτο σκέφτομαι επειδη θα ειναι μπροστα απο τα ηχεία μην τα κρύψει και για αυτο ρωτω αν με παίρνει....
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.