Νέος media player (Egreat EG-M31A & EG-M31B

Status
Not open for further replies.
Re: Νέος media player (Egreat EG-M31A)

Άλλος ένας νέος χρήστης (Egreat EG-M31Β) και θα έλεγα αρκετά ικανοποιημένος από την απόδοση του.
Σκέφτομαι να βάλω κι έναν σκληρό μέσα (http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.303789).
Αυτός κάνει? Θέλει και ανεμιστηράκι?

Πήρα και εγώ ένα χτες για να το δοκιμάσω.. Δεν έχω προλάβει να κάνω όλες τις δοκιμές που έχω κατά νου, αλλά για την ώρα είναι προφανές ότι:

1) Δεν μπορεί να αντικαταστήσει πλήρως ένα σωστό HTPC.
2) Ότι πληρώσεις παίρνεις (a.k.a. δεν είναι TViX).

Απάντηση: Re: Νέος media player (Egreat EG-M31A)

Πήρα και εγώ ένα χτες για να το δοκιμάσω.. Δεν έχω προλάβει να κάνω όλες τις δοκιμές που έχω κατά νου, αλλά για την ώρα είναι προφανές ότι:

2) Ότι πληρώσεις παίρνεις (a.k.a. δεν είναι TViX).

θα μας πει κανεις γιατι δεν ειναι?

το quote ειναι τυχαιο Δημητρη,απλα το παιρνω σαν αφορμη.

Δημητρη συμφωνω απολυτα μαζι σου για το πρωτο,οσον αφορα το δευτερο,επειδη ειναι μια απο τις υποψηφιες προς αγορα συσκευες,ειναι πολυ χαλια σαν κατασκευη?

Άλλος ένας νέος χρήστης (Egreat EG-M31Β) και θα έλεγα αρκετά ικανοποιημένος από την απόδοση του.
Σκέφτομαι να βάλω κι έναν σκληρό μέσα (http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.303789).

Λογικά δεν έχει πρόβλημα. Ανεμιστηράκι έχει ήδη το μηχάνημα...

Απάντηση: Re: Νέος media player (Egreat EG-M31A)

Με 3 ευρώ παραπάνω παίρνεις 640GB http://www.plaisio.gr/productlist.a...ITIKOTHTA=640+GB&category=69977741&catalog=20

Ακόμη περιμένω απάντηση από το e-shop για το Egreat EG-M31Β που τούς επέστρεψα.Το ψάχνουμε λέει να δούμε τι φταίει. Παραμύθια!!!!!!!!!!!Καλό το e-shop???? αλλά άμα μπλέξεις με το service άστα να πάνε!!!!!!!!!!!!!!!!!

Re: Απάντηση: Νέος media player (Egreat EG-M31A)

Κι άλλος ένας στην παρέα του Egreat!
Μετά την εγκατάσταση του ειδικού software μέσω usb stick εμφανίζεται να τρέχουν Samba server & FTP server. Αυτό που θέλω να κάνω είναι να φορτώσω με υλικό τον ενσωματωμένο δίσκο του media player μέσω δικτύου. O δίσκος έχει γίνει φορματ σε .ext2
Ερωτήσεις:
1. Μέσω FTP το PC προσπαθεί να συνδεθεί και μου απορρίπτει το pass ως μη έγκυρο. (user: nmt pass: 1234). Γίνεται σύνδεση με FTP ή άδικα προσπαθώ?

2. Μέσω samba τι πρέπει να κάνω στο PC για να δει τον σκληρό του egreat?

3. Ποιος είναι ο πιο εύκολος τρόπος να φορτώσω υλικό στον media player μέσω δικτύου?

Φίλε AlexT το username για ftp ειναι ftpuser με password 1234.

Ειμαι και εγω κάτοχος του Μ31Α. Μεχρι στιγμης ολα καλα. Κανενα προβλημα. Μονο για την αυξηση της θερμοκρασίας εχω κάποιους φόβους...

Απάντηση: Re: Απάντηση: Νέος media player (Egreat EG-M31A)

Φίλε AlexT το username για ftp ειναι ftpuser με password 1234.
Μπράβο Τάκη, δούλεψε!
Τώρα βέβαια ανακύπτει άλλο θέμα. Μέσω δικτύου "σέρνεται" και το φόρτωμα υλικού αργεί πολύ. Το log file απο μεταφορά ενός backup dvd:
"Transfer queue completed
Transferred 32 files totaling 6,06 GB in 24 minutes 6 seconds (4.413,0 KB/s)"

Σύνδεσα το τανκ (lol) απευθείας με usb στο PC αλλά αυτό δεν βλέπει τον δίσκο του γιατί είναι φορμαρισμένος σε .ext2 (linux)
Επόμενες ερωτήσεις:
1. Ποιος είναι ο πιο γρήγορος τρόπος για μεταφορά αρχείων?
2. Ο εξωτερικός usb δίσκος που είναι συνδεδεμένος στο τανκ δεν φαίνεται ούτε μέσω δικτύου ούτε με σύνδεση ftp. Υπαρχει τρόπος να φορτωθεί χωρίς να τον ξηλώνω και να τον συνδέω συχνά πυκνά?

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Νέος media player (Egreat EG-M31A)

Μπράβο Τάκη, δούλεψε!
Τώρα βέβαια ανακύπτει άλλο θέμα. Μέσω δικτύου "σέρνεται" και το φόρτωμα υλικού αργεί πολύ. Το log file απο μεταφορά ενός backup dvd:

Σύνδεσα το τανκ (lol) απευθείας με usb στο PC αλλά αυτό δεν βλέπει τον δίσκο του γιατί είναι φορμαρισμένος σε .ext2 (linux)
Επόμενες ερωτήσεις:
2. Ο εξωτερικός usb δίσκος που είναι συνδεδεμένος στο τανκ δεν φαίνεται ούτε μέσω δικτύου ούτε με σύνδεση ftp. Υπαρχει τρόπος να φορτωθεί χωρίς να τον ξηλώνω και να τον συνδέω συχνά πυκνά?

Για να τον δει μέσω usb υπάρχει ένα exe στο CD που σου περνάει drivers για ext2 & 3. Μετά τον βλέπει και κοπιάρεις κανονικά. Δεν το έχω δοκιμάσει αλλά αυτό λέει το manual. ;)

Ακόμη περιμένω απάντηση από το e-shop για το Egreat EG-M31Β που τούς επέστρεψα.Το ψάχνουμε λέει να δούμε τι φταίει. Παραμύθια!!!!!!!!!!!Καλό το e-shop???? αλλά άμα μπλέξεις με το service άστα να πάνε!!!!!!!!!!!!!!!!!

Αχχχχχ...Τα έλεγα εγώ αλλά δε μ'ακούει κανείς...

ΩΡΑΙΑ.......!!! ΠΗΡΑΜΕ ΤΟ EG M31B ΠΗΡΑ ΤΟΥ ΠΗΡΑ ΚΑΙ 500 ΑΡΗ ΣΚΛΗΡΟ ΤΩΡΑ ΤΟΥ ΠΗΡΑ ΚΑΙ ΤΟ ...http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.612356 ΚΟΙΝΟΣ ΤΟ TP-LINK TL-WN821N WIRELESS-N 2T2R USB ADAPTER ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΠΩΣ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΩ ΝΑ ΔΟΥΛΕΨΕΙ ΜΕ ΤΟ ΑΣΥΡΜΑΤΟ ΡΟΥΤΕΡ ΜΟΥ????????
:guitarist::violent-smiley-030::guitarist::violent-smiley-030::guitarist::violent-smiley-030::guitarist::violent-smiley-030::guitarist:

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Νέος media player (Egreat EG-M31A)

Μπράβο Τάκη, δούλεψε!

Επόμενες ερωτήσεις:

Κατέβασε απο http://www.fs-driver.org/download.html το προγραμματακι που επιτρεπει στα xp-vista να βλεπουν ext2-3 filesystems.Εγκατεστησε το και συνδεσε το usb του egreat. Πήγαινε πίνακα ελέγχου, τρεξε το Ifsdrives και δώσε γράμματα στα partitions του egreat.Μαλλον 3 θα βλέπεις. Το τριτο πρεπει να ειναι ο δίσκος σου. Σε μενα δουλεψε κανονικά και μάλλον ειναι ο ταχύτερος και πιο ανώδυνος τρόπος για να το γεμισεις

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Νέος media player (Egreat EG-M31A)

Κατέβασε απο http://www.fs-driver.org/download.html το προγραμματακι που επιτρεπει στα xp-vista να βλεπουν ext2-3 filesystems.Εγκατεστησε το και συνδεσε το usb του egreat. Πήγαινε πίνακα ελέγχου, τρεξε το Ifsdrives και δώσε γράμματα στα partitions του egreat.Μαλλον 3 θα βλέπεις. Το τριτο πρεπει να ειναι ο δίσκος σου. Σε μενα δουλεψε κανονικά και μάλλον ειναι ο ταχύτερος και πιο ανώδυνος τρόπος για να το γεμισεις
:grinning-smiley-043:grinning-smiley-043

Status
Not open for further replies.