Νέος media player (Egreat EG-M31A & EG-M31B

Status
Not open for further replies.
Re: Νέος media player (Egreat EG-M31A)

Τούς έστειλα με email την εξής ερώτηση =(Παρακαλώ να με ενημερώσετε πιο είναι το νέο Firmware του EG-M31B.Κατέβασα από το site σάς το(50-17-080808-15-EGR-403-000) αλλά το δικό μου έχει το (50-17-080812-15-EGR-403-073). Παρακαλώ διευκρινίστε μου πιο είναι το νεότερο, γιατί έχω μπερδευτεί) Και η απάντηση = (Κύριε Ιορδάνη καταλαβαίνουμε απόλυτα τον προβληματισμό σας. Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε όμως ότι δεν χρειάζεται να κάνετε απολύτως καμία ενέργεια σχετικά με το Firmware της συσκευής σας. Η συσκευή σας διαθέτει το τελευταίο σταθερό firmware απλά η μικρή σύγχυση προήλθε διότι η μια ημερομηνία αναφέρεται στην ημερομηνία δημιουργίας και η άλλη στην ημερομηνία διάθεσης. Για οποιαδήποτε άλλη απορία παρακαλώ μη διστάσετε να επικοινωνήσετε και πάλι.Σας ευχαριστούμε,EGREAT.GR SUPPORT). Τα σχόλια δικά σας!!!

Ιορδάνη και μόνο που σου απαντάνε και μάλιστα σύντομα μένω απόλυτα ικανοποιημένος...

Εγώ είχα στείλει ένα mail στη Samsung και φυσικά απάντηση δεν πήρα ποτέ...
Πάντως εφόσον δεν έχεις προβλήματα πιστεύω ότι άδικα το ψάχνεις τόσο πολύ το θέμα.
Απλά περιμένεις τη νέα έκδοση...

Last edited:
Απάντηση: Re: Νέος media player (Egreat EG-M31A)

Τα σχόλια δικά σας!!!
Αααα, όλα κι όλα! Είχαν όλη την καλή διάθεση να σου εξηγήσουν πάντως!
Τώρα κάπου "χάθηκε η μπάλα" στα όσα λένε αλλά και η "ελεύθερη μετάφραση" είναι διαθέσιμη στον καθένα βρε αδερφέ!

Κι εσύ μη... "διστάσεις" πάντως! Αφού στο λένε οι άνθρωποι!

Άσχετη ερώτηση: Σε τι TV mode το δουλεύετε? Εγώ μέχρι πρόσφατα το είχα όπως ήταν από τη μάνα του (720p 60Hz). Πριν 1-2 μέρες το έβαλα auto, οπότε υποθέτω ότι πήγε 1080i (μέχρι εκεί πάει η τηλεόραση μου). Επειδή όμως ήθελα πιο full screen κατάσταση το γύρισα πάλι 720p (Το υλικό που παρακολουθώ είναι άλλωστε κυρίως 720p). Εσείς τι προτιμάτε?

Άσχετη ερώτηση: Σε τι TV mode το δουλεύετε? Εγώ μέχρι πρόσφατα το είχα όπως ήταν από τη μάνα του (720p 60Hz). Πριν 1-2 μέρες το έβαλα auto, οπότε υποθέτω ότι πήγε 1080i (μέχρι εκεί πάει η τηλεόραση μου). Επειδή όμως ήθελα πιο full screen κατάσταση το γύρισα πάλι 720p (Το υλικό που παρακολουθώ είναι άλλωστε κυρίως 720p). Εσείς τι προτιμάτε?
Εγώ πάντως θα προτιμούσα αυτό που αποδίδει καλύτερα σε σχέση με την συγκεκριμένη τηλεόραση μου!
Καθαρά οπτικά μπορείς να το κρίνεις αυτό και με κάποιες απλές δοκιμές.
Αυτό που σου αρέσει, αυτό και θα κάνεις τελικά. Τί περισσότερο να σου πει κάποιος άλλος σε αυτό;!

Λάβε υπ' όψιν σου πως από τη στιγμή που δε βλέπεις αποκλειστικά στη φυσική ανάλυση του ίδιου του μέσου (π.χ. βιντεοαρχείο) και το αλλάζεις είτε προς τα πάνω είτε προς τα κάτω, μεσολαβούν περισσότεροι μετατροπείς εικόνας και άρα είναι φυσικό να υπάρχει και κάποια αλλοίωση. Αλλά και πάλι αν αυτό που εσύ λαμβάνεις είναι καλύτερο από κάτι άλλο πιο "φυσικό" π.χ. λόγω τελικού μεγέθους εικόνας κ.λ.π., τί να σου πει οποιοσδήποτε;!

Γεια σας παίδες και από μένα,
σήμερα πήρα και εγώ το μηχάνημα αλλά θέλω λίγη βοήθεια:
Καταρχήν μόλις το άνοιξα μου έβγαλε κατευθείαν στα Ελληνικά το αρχικό μενου αντί για το setup που έλεγαν οι οδηγίες. Λέτε να παίζει να είναι μετχ/νο γιατί η συσκευασία ήταν ανοιχτή. Αν και έβαλα ένα flash με το αρχείο syb8634.nmt τίποτα δεν έγινε. Πρέπει να κάνω κάτι άλλο;
Anyway δοκίμασα να παίξω αρχεία video από εξωτερικό NTFS δίσκο και όλα καλά, εκτός ότι επειδή τα αρχεία mkv τα έχω με εξωτερικό αρχείο υποτ/λων .str στα Ελληνικά, δεν το βλέπει. Μπορώ να κάνω κάτι γι' αυτό ή πρέπει να φτάξω το matroska περιλλαμβάνοντας και αυτό το αρχείο.
Και τώρα το δύκτιο...
Έβαλα το WiFi αντάπτορα και πήγα στο scan όπου μου βρήκε το ασύρματό μου. Αλλά μήπως δεν μπορεί να διαβάσει με WEP κλειδί; (64)
Βλέπω στο manual κάτι samba και web ενεργοποιήσεις αλλά δεν μπορώ να πάω με τίποτα σ' αυτές. (το έψαχνα αρκετή ώρα)
Όπως καταλάβατε ψιλοχάθηκα λίγο και κάθε βοήθεια ευπρόσδεκτη.
(Ζητάω προκαταβολικά συγνώμη αν κάποια από τις ερωτήσεις μου έχει απαντηθεί στις 30+ σελίδες, αν ναι δώστε μου το Α.Α. του topic)
Ευχαριστώ

Απάντηση: Νέος media player (Egreat EG-M31A)

Η συσκευασια και η δικη μου ηταν χωρις καμμια ταινια ασφαλειας η κατι τετοιο.
Οσον αφορα τους υποτιτλους φυσικα και δεν χρειαζετε να τους ενσωματωσεις πουθενα. Απλα προσεχεις το srt να εχει το ιδιο ονομα με την ταινια και να ειναι στον ιδιο φακελο. πχ nikos.srt και nikos.mkv. Με το που θα δεις το αρχειο της εικονας και θα το επιλεξεις αυτοματως θα παιξουν και οι υποτιτλοι. Στο μενου οποσδηποτε τσεκαρισμενο στους υποτιτλους τα Ελληνικα.
Για το WEP αν θυμαμαι καλα εχει καποια θεματακια. Αν διαβασεις πιο πισω καποιος κατι ειχε αναφερει.
Οσον αφορα την γλωσσα του μενου και σε μενα στα Ελληνικα ηταν. Δεν νομιζω να υπαρχει λογος ανησυχιας.
Αληθεια στους υπολοιπους που το αγορασαν η συσκευασια ειχε κατι να δειχνει σφραγισμενο ?

ένα λάθος έκανα με την ασφάλεια, ήταν WAP (οχι WEP)
αλλά δύκτιο δεν...
Ερώτηση: Η IP αυτόματα δουλεύει ή πρέπει να βάλω χειροκίνητα
Κάποια στιγμή μου έβγαλε Σύνδεση WiFi αλλά όταν πήγα στο κοινόχρηστο δύκτιο δεν μου έβρισκε τίποτα. Κάτι δεν κάνω καλά;

Δεν ήταν ούτε το δικό μου σφραγισμένο καθώς και το καπάκι ήταν χωρίς βίδες . Αυτές ήταν σε σακουλάκι χώρια .
Μετά από 2 βδομάδες συμβίωσης μαζί του έχω δει καμιά 10 ταινίες σε mkv 2 – 3 σε dvix και 2 σε DVD . Δεν είχα το παραμικρό πρόβλημα πουθενά . Ούτε σε δίκτυο ούτε σε USB ούτε σε e-sata . Παντού παίζει άψογα . Αρχικά υπήρχε ένα πρόβλημα με κάποιες ταινίες που μου έβγαζε τους υπότιτλους πολύ αριστερά και έχανα μέρος ατών αλλά και αυτό λύθηκε ως δια μαγείας μεταφέροντας τις ταινίες αυτές στον εσωτερικό του σκληρό .
Το είπα και θα το ξαναπώ . Είχα πολύ καιρό να ευχαριστηθώ συσκευή τόσο πολύ . Για τα λεφτά του είναι κελεπούρι . Μην το σκέφτεστε καθόλου

ένα λάθος έκανα με την ασφάλεια, ήταν WAP (οχι WEP)
αλλά δύκτιο δεν...
Ερώτηση: Η IP αυτόματα δουλεύει ή πρέπει να βάλω χειροκίνητα
Κάποια στιγμή μου έβγαλε Σύνδεση WiFi αλλά όταν πήγα στο κοινόχρηστο δύκτιο δεν μου έβρισκε τίποτα. Κάτι δεν κάνω καλά;
Φίλε μου εγώ δε έκανα στην κυριολεξία τίποτα . Μόνο του βρήκε δίκτυο και συνδέθηκε με την αυτόματη IP Μάλον κάτι δεν κάνεις καλά .
Το rutewr Μου είναι ένα linksis η κάπως έτσι

Και σε μενα το δικτυο επαιξε με την μια. Και με DHCP και με Static που το δοκιμασα. ΠΑντα ενσυρματα ομως.

Έχω Τύπος : Αυτόματη ασύρματη
Σύνδεση : WiFi συνδεδεμένο
Διεύθυνση IP: -

???

Όσοι το έχετε συνδέσει ασύρματα σας πήρε αυτόματα IP;

Πρέπει να αλλάξω τα DNS;

...και κάτι ακόμη:
κάποια στιγμή ένα video μου κόλλησε και το έκλεισα. όταν το άνοιξα ξανά το δίκτυο linksys εξαφανήστικε...
είναι δυνατών κάθε φορά να θέλει να ρυθμίζεις το wiFi???

εκεί που γράφει wiFi Συνδεδεμένο, αλλάζει κάπου-κάπου μόνο του σε scanning αλλά όταν επανέρχεται η ΙΡ μένει -
Δοκίμασα να βάλω και χειροκίνητα ΙΡ αλλά δεν...
Ολόκληρο Σαβ/κο έχω ελπίζω να βρω άκρη γιατί το ασύρματο ήταν ο ποιο σημαντικος λόγος που το πήρα (καλώδιο δεν πάει με τίποτα)

Re: Απάντηση: Νέος media player (Egreat EG-M31A)

Αρχικά υπήρχε ένα πρόβλημα με κάποιες ταινίες που μου έβγαζε τους υπότιτλους πολύ αριστερά και έχανα μέρος ατών αλλά και αυτό λύθηκε ως δια μαγείας μεταφέροντας τις ταινίες αυτές στον εσωτερικό του σκληρό .

Λογικά πρέπει να είχες το ίδιο πρόβλημα που έχω και εγώ. Σε ταινίες με ενσωματωμένους πολλαπλούς υπότιτλους τα ελληνικά βγαίνουν τέρμα αριστερά. Μήπως όταν τις έβαλες στον εσωτερικό σκληρό, έβαλες και εξωτερικό srt αρχείο που πριν δεν είχες?

Re: Απάντηση: Νέος media player (Egreat EG-M31A)

Λογικά πρέπει να είχες το ίδιο πρόβλημα που έχω και εγώ. Σε ταινίες με ενσωματωμένους πολλαπλούς υπότιτλους τα ελληνικά βγαίνουν τέρμα αριστερά.
ναι και εγω εχω το ιδιο προβλημα αλλα παιζω απο τοπικο δυκτιο καθε λυση ευπροσδεκτη:grinning-smiley-043:grinning-smiley-043

Αυτή τη στιγμή η λύση είναι να χρησιμοποιείς ξεχωριστό αρχείο srt για τους υπότιτλους. Αυτό έχει πάντα προτεραιότητα...

Σύμφωνα με αυτά που διάβασα στο νέο firmware το έχουν φτιάξει...

Επίσης μια άλλη παρατήρηση από τη μέχρι τώρα χρήση: Δεν παίζει 3gp και mjpeg (βιντεάκια από φωτογραφική)

Και μένα σε μια ταινία βγάζει τούς υπότιτλους αριστερά.Η ταινία είναι mkv με ξεχωριστό srt και γραμμένη στον εσωτερικό δίσκο.Είναι μια από τι δεκαπέντε ταινίες που έχω mkv και μου κάνει αυτό το πρόβλημα.Κατά τα άλλα δουλεύει άψογα.Και με το δίκτυο συνδέθηκε με αυτόματη ip χωρίς να πειράξω τίποτα.Και μετά από πολύωρη χρήση με 720p και 180p παρέμεινε δροσερό.Είμαι απόλυτα ευχαριστημένος.Αν ξέρει κανείς κάτι για τούς υποτίτλους που βγαίνουν αριστερά ?

Απάντηση: Re: Απάντηση: Νέος media player (Egreat EG-M31A)

Λογικά πρέπει να είχες το ίδιο πρόβλημα που έχω και εγώ. Σε ταινίες με ενσωματωμένους πολλαπλούς υπότιτλους τα ελληνικά βγαίνουν τέρμα αριστερά. Μήπως όταν τις έβαλες στον εσωτερικό σκληρό, έβαλες και εξωτερικό srt αρχείο που πριν δεν είχες?
Πιθανόν και να οφείλεται στο ότι πριν δεν είχα μετονομάσει τα αρχεία των υποτίτλων ίδια με αυτά των ταινιών . Τώρα που έκατσα και το έκανα σε όλες τις ταινίες δεν το παρατήρησα πουθενά το φαινόμενο. Μάλλον πρέπει τότε να οφείλεται σ αυτό.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Νέος media player (Egreat EG-M31A)

Συγνώμη και τι πρόβλημα έχετε; ούτε ένα mkv δεν υπάρχει με ενσωματωμένα ελληνικά. Παντού χρησιμοποιούμε srt.
Σε ποιά είδους αρχεια σας το κάνει αυτό;

Status
Not open for further replies.