Εχθές τον δούλεψα για πάνω από 5 ώρες αφού του έριχνα υλικό στον εσωτερικό δίσκο . Σε πληροφορώ πως δεν ζεστάθηκε καθόλου . Στο καπάκι είδα και 2 ταινίες αλλά και πάλι η θερμοκρασία του παρέμεινε σε φυσιολογικά επίπεδα . Για να καταλάβεις δεν ζεσταίνεται ούτε στο μισό απ ότι ένας εξωτερικός δίσκος .Σε πολυωρο παιξιμο εχεις δει αν ζεσταινεται πολυ ο εσωτερικος σκληρος που εχεις και γενικα ολο το κουτι του?Ελπιζω να κανει λιγη δουλιτσα ο ανεμιστηρας που εχει...
Από όσο γνωρίζω, δεν υπάρχει θέμα ασυμβατότητας. Το μυαλό μου πηγαίνει σε διαφορετικά frame rates μεταξύ υλικού και εξόδου του egreat.
Τοποθέτησε εσωτερικά του έναν δίσκο SATA II.
Με ftp του περνάς από το PC ότι αρχεία θέλεις.
Και μην ξεχνάτε να του κάνετε και ένα restart κάπου κάπου.
η μονη διαφορα ειναι στην υπαρξη των προγραμματων ftp ,bt κτλ(2) Αν πάρω εσωτερικό SATA2 δίσκο, είναι ανάγκη να τον μορφοποιήσω κατά ext2 ή μπορώ κλασικά κατά ntfs για να αποφεύγω τα μπλεξίματα; Υπάρχει διαφορά απόδοσης;
Από όσο γνωρίζω, δεν υπάρχει θέμα ασυμβατότητας. Το μυαλό μου πηγαίνει σε διαφορετικά frame rates μεταξύ υλικού και εξόδου του egreat.
Εχθές τον δούλεψα για πάνω από 5 ώρες αφού του έριχνα υλικό στον εσωτερικό δίσκο . Σε πληροφορώ πως δεν ζεστάθηκε καθόλου . Στο καπάκι είδα και 2 ταινίες αλλά και πάλι η θερμοκρασία του παρέμεινε σε φυσιολογικά επίπεδα . Για να καταλάβεις δεν ζεσταίνεται ούτε στο μισό απ ότι ένας εξωτερικός δίσκος .
Διαβάζω τόσες μέρες γι αυτό τον περιβόητο θόρυβο του ανεμιστήρα. Προφανώς οι φίλοι που ενοχλούνται απ αυτό δεν είχαν πριν HTPC για να καταλάβουν τι θα πει θόρυβος από ανεμιστήρα. Εγώ ειλικρινά ούτε που το ακούω
Σ'ευχαριστω,νομιζω με την απαντηση σου με καλυψες 100%...
Ηταν η μονη ανησυχια που ειχα σχετικα με αυτο το μηχανημα και μαλλον θα το χτυπησω τελικα...
Εμφανίζει κανονικά τα thumbnails, αλλά είναι λίγο αργό στην αλλαγή τους. Ίσως οφείλεται στο ότι το έχω συνδεμένο μέσω δικτύου.
Thumbnails για τις φωτο, έχει μόνο μέσω του myihome,άρα χρειάζεσαι και το pc.Σήμερα παρέλαβα το μηχανάκι! Μέχρι στιγμής όλα καλά. Αλλά
τελικά δε βλέπω να έχει thumbnails για τις φωτο... :-(
Προσπάθησα να αγοράσω μέσω ebay ένα DTs decoder board, αλλά αυτός που το πουλούσε με διαβεβαίωσε ότι δεν χρειάζεται να προχωρήσω στην αγορά και ότι και αυτός θα το αποσύρει από την λίστα των προϊόντων του, καθώς από το επόμενο firmware, θα υποστηρίζει DTS ήχο!!!!!!!!!!!
hi,sir,
You means DTS decoder board?
because in future,we will use FW to decode DTS to PCM directly,so we suggest customer no need
purchase DTS decoder board again.
μετά απο επικοινωνία με την egreat μου έστειλαν αυτή την απάντηση
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.