Νέος media player (Egreat EG-M31A & EG-M31B

Status
Not open for further replies.
Re: Νέος media player (Egreat EG-M31A)

Πάντως από stick φορμαρισμένο σε fat32 που δοκίμασα, δεν αντιγράφει στον στον εσωτερικό σκληρό (ntfs). Υποψιάζομαι πως πρέπει να είναι σε ίδιο φορμά.
Για τις αναλύσεις των βίντεο, που αναφέρω παραπάνω, εννοώ ότι υπάρχουν αρχεία που δεν είναι σε 24fps και θα ήθελα να βρίσκει αυτόματα τα hertz που χρειάζεται.

Πάντως από stick φορμαρισμένο σε fat32 που δοκίμασα, δεν αντιγράφει στον στον εσωτερικό σκληρό (ntfs). Υποψιάζομαι πως πρέπει να είναι σε ίδιο φορμά.
Για τις αναλύσεις των βίντεο, που αναφέρω παραπάνω, εννοώ ότι υπάρχουν αρχεία που δεν είναι σε 24fps και θα ήθελα να βρίσκει αυτόματα τα hertz που χρειάζεται.

Πρέπει εκεί που θες να γράψεις να είνα σε ext fs.
όχι τα fps δεν τα βρίσκει.

Γεια χαρά κι από μένα, έναν ακόμα χρήστη του e-great. Θα ήθελα να ρωτήσω αν έχει παρουσιαστεί σε κάποιον το εξής πρόβλημα. Κατά την αντιγραφή αρχείων από δίσκο usb συνδεδεμένο με το nmt προς το nmt, κάποιες φορές μαυρίζει η οθόνη και στην ουσία σταματάει το copy. Ξέρει κανείς κάτι για αυτό ?

καλησπέρα.

Δεν μόλις παρέλαβα το eg-m31b, το σύνδεσα με HDMI 1.3 σε μια 37αρα Samsung και με L/R σε έναν παλιό ενισχυτή. Αναβάθμισα και το firmware. Δυστυχώς δεν μπορώ να ακούσω ήχο από ταινίες DTS.

Έχει κανείς καμιά ιδέα;

Καλησπέρα και καλωσόρισες,

Γνωστό το θέμα, λένε ότι θα φτιαχτεί με μελλοντικό firmware.

Εν τω μεταξύ, αν ψάξεις στο νήμα θα βρεις τρόπο να μετατρέψεις τον ήχο του αρχείου από DTS σε Dolby Digital, ώστε να μπορείς να το ακούσεις.

Καλημέρα παιδιά . Μια ερωτησούλα. Είμαι κάτοχος μιας 40άρας samsung 1080p. Όταν την πήρα έπαιζε ενα demo στο μαγαζί που φαινόταν κρύσταλλο. Δεν υπήρχε το παραμικρό. Me to E-great βάζω κάτι ταινίες matroska 1080p που θεωρητικά θα παίζουν όπως τa demo που έβλεπα. Όμως σε όλες τις ταινίες που δοκίμασα υπάρχει ενας ενοχλητικός κόκος. Ξέρετε τι είναι αυτό ? Αυτά τα matroska είναι συμπιεσμένα ,σωστά? Μήπως γιαυτό υπάρχει ο κόκος? Καθαρά ασυμπίεστα rips απο blueray υπάρχουν? Ευχαριστώ

Κατά πάσα πιθανότητα τα demo που έβλεπες ήταν γυρισμένα με ψηφιακή κάμερα, και για αυτό δεν είχαν κόκκο. Οι περισσότερες ταινίες προέρχονται από φιλμ, οπότε είναι φυσιολογικό να υπάρχει και λίγος ή περισσότερος κόκκος. Τρανό παράδειγμα οι 300, όπου υπάρχει περισσότερος κόκκος παρά ταινία. :flipout:

Τώρα, οι ματρόσκες είναι συμπιεσμένες, αλλά αυτό μόνο του δεν λέει τίποτα. Και τα blu ray συμπιεσμένα είναι, απλά συνήθως έχουν μεγαλύτερο bitrate από τις αντίστοιχες ματρόσκες.

Αν μια ματρόσκα είναι κακό-κωδικοποιημένη, ή δεν έχει επαρκές bitrate (μικρό αρχείο για μεγάλη σε διάρκεια ταινία), θα εμφανίσει τεχνουργήματα, αλλά όχι ακριβώς τον γνωστό μας "κόκκο".

Ίσα ίσα, που συνήθως αν το πρωτότυπο (blu ray) έχει αρκετό κόκκο, οι παραγόμενες ματρόσκες έχουν λιγότερο κόκκο.

Ευχαριστώ πολύ για την απάντησή σου... !!!

καλησπέρα.

Δεν μόλις παρέλαβα το eg-m31b, το σύνδεσα με HDMI 1.3 σε μια 37αρα Samsung και με L/R σε έναν παλιό ενισχυτή. Αναβάθμισα και το firmware. Δυστυχώς δεν μπορώ να ακούσω ήχο από ταινίες DTS.

Έχει κανείς καμιά ιδέα;

Βγήκε καινούριο firmware!! Πήγαινε στη σελίδα www.egreat.nl
Αντιγράφω από τη σελίδα
"Egreat released the new firmware 0818 for the EG-M31B. It can support DTS,DTS-HD MA,Dolby True-HD,AC3"

Τυχεροί όσοι έχουν το 31Β...

Βγήκε καινούριο firmware!! Πήγαινε στη σελίδα www.egreat.nl
Αντιγράφω από τη σελίδα
"Egreat released the new firmware 0818 for the EG-M31B. It can support DTS,DTS-HD MA,Dolby True-HD,AC3"

Τυχεροί όσοι έχουν το 31Β...

Θέλει πάλι ενισχυτή 5.1 για το DTS decoding. Tο πρόβλημα παραμένει.

καλησπέρα.

Έχει κανείς καμιά ιδέα;

Πρέπει να πάρεις τον ήχο με optical έξοδο και ο ενισχυτής να υποστιρίζει DTS (ώστε να κάνει το decoding).

To νέο firmware υποστηρίζει απλά τα νέα format ήχου, αλλά πάλι μέσω ενισχυτή.

Γεια χαρά σε όλους

Ενώ το egreat μου είναι συνδεδεμένο ενσύρματα και σταθερά στο δίκτυό μου, ενώ διαβάζει από όλες τις συσκευές δικτύου, ενώ κατεβάζει και torrents, όταν πηγαίνω στην επιλογή για ανίχνευση νέου firmware, μου λέει ότι δεν μπορεί να εκτελεστεί αυτή η λειτουργία.

Συμβαίνει και σε άλλους;

Απάντηση: Re: Νέος media player (Egreat EG-M31A)

Γεια χαρά σε όλους

Ενώ το egreat μου είναι συνδεδεμένο ενσύρματα και σταθερά στο δίκτυό μου, ενώ διαβάζει από όλες τις συσκευές δικτύου, ενώ κατεβάζει και torrents, όταν πηγαίνω στην επιλογή για ανίχνευση νέου firmware, μου λέει ότι δεν μπορεί να εκτελεστεί αυτή η λειτουργία.

Συμβαίνει και σε άλλους;
Σε όλους!Αυτή η λειτουργία δεν είναι διαθέσιμη ακόμη.

Γεια χαρά σε όλους

Συμβαίνει και σε άλλους;
νομιζω οτι γινεται μονο απο usb-bye-

ξέρει κανεις που μπορώ να βρώ το DTS Decode Board ?????? ειμαι με κλασικο 2καναλο και δεν βλέπω αναβαθμιση στο τουνελ

Status
Not open for further replies.