k.m.
Supreme Member
Re: Νέος media player (Egreat EG-M31A)
οχι. το κάνεις με το κουμπί πάνω αριστερά "file manager" (ή κάπως έτσι).
οχι. το κάνεις με το κουμπί πάνω αριστερά "file manager" (ή κάπως έτσι).
Ελληνικά ονόματα αρχείων και φακέλων????
Πάντως από stick φορμαρισμένο σε fat32 που δοκίμασα, δεν αντιγράφει στον στον εσωτερικό σκληρό (ntfs). Υποψιάζομαι πως πρέπει να είναι σε ίδιο φορμά.
Για τις αναλύσεις των βίντεο, που αναφέρω παραπάνω, εννοώ ότι υπάρχουν αρχεία που δεν είναι σε 24fps και θα ήθελα να βρίσκει αυτόματα τα hertz που χρειάζεται.
καλησπέρα.
Δεν μόλις παρέλαβα το eg-m31b, το σύνδεσα με HDMI 1.3 σε μια 37αρα Samsung και με L/R σε έναν παλιό ενισχυτή. Αναβάθμισα και το firmware. Δυστυχώς δεν μπορώ να ακούσω ήχο από ταινίες DTS.
Έχει κανείς καμιά ιδέα;
Βγήκε καινούριο firmware!! Πήγαινε στη σελίδα www.egreat.nl
Αντιγράφω από τη σελίδα
"Egreat released the new firmware 0818 for the EG-M31B. It can support DTS,DTS-HD MA,Dolby True-HD,AC3"
Τυχεροί όσοι έχουν το 31Β...
καλησπέρα.
Δεν μόλις παρέλαβα το eg-m31b, το σύνδεσα με HDMI 1.3 σε μια 37αρα Samsung και με L/R σε έναν παλιό ενισχυτή. Αναβάθμισα και το firmware. Δυστυχώς δεν μπορώ να ακούσω ήχο από ταινίες DTS.
Έχει κανείς καμιά ιδέα;
Σε όλους!Αυτή η λειτουργία δεν είναι διαθέσιμη ακόμη.Γεια χαρά σε όλους
Ενώ το egreat μου είναι συνδεδεμένο ενσύρματα και σταθερά στο δίκτυό μου, ενώ διαβάζει από όλες τις συσκευές δικτύου, ενώ κατεβάζει και torrents, όταν πηγαίνω στην επιλογή για ανίχνευση νέου firmware, μου λέει ότι δεν μπορεί να εκτελεστεί αυτή η λειτουργία.
Συμβαίνει και σε άλλους;
νομιζω οτι γινεται μονο απο usbΓεια χαρά σε όλους
Ενώ το egreat μου είναι συνδεδεμένο ενσύρματα και σταθερά στο δίκτυό μου, ενώ διαβάζει από όλες τις συσκευές δικτύου, ενώ κατεβάζει και torrents, όταν πηγαίνω στην επιλογή για ανίχνευση νέου firmware, μου λέει ότι δεν μπορεί να εκτελεστεί αυτή η λειτουργία.
Συμβαίνει και σε άλλους;
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.