Νέος media player (Egreat EG-M31A & EG-M31B

Status
Not open for further replies.
Re: Νέος media player (Egreat EG-M31A)

Οκ ... αλλαζω την παραγγελια του δισκου σε 1ΤB. Thanx.

παιδιά από φασαρία πως πάει με τον εσωτερικό σκληρό?

παιδιά από φασαρία πως πάει με τον εσωτερικό σκληρό?

Θορυβο αρκετο κανει ο ανεμιστηρας που εχει το Egreat...
Πηρα εξωτερικη θηκη icybox για να βαλω το δισκο ωστε να μπορεσω να αποσυνδεσω τον ανεμιστηρα και να δω αν ζεσταινεται.

Φαντάσου το θόρυβο που κάνει κάτι μεταξύ laptop και desktop
Άλλους τους ενοχλεί, άλλους όχι

αυτο που λεω δεν ετυχε σε κανενα.πως ειναι δυνατον να παιζει αρχεια avi και να μην παιζει mkv.Mηπως κανω κατι λαθος.

Εχω και εγω τον EGREAT EG-M31B αλλα μου κανει κολπα.Παιζει μονο αρχεια avi και μουσικης.Οτι και να δοκιμασα απο mkv αρχεια dvd,ts δεν δουλευε.Μπορει καποιος να βοηθησει.
Φυσικα δοκιμασα τα παντα με εξωτερκο σκληρο με εσωτερικο,μεσω δικτυου με συνδεση hdmi,composite,component.τιποτε.

Τι κάνει όταν πατήσεις σε ένα mkv ? δεν κάνει τίποτα ? ξεκινάει αλλά δείχνει μαυρίλα ?

Moλις πατησω σε καποιο mkv γραφει buffering και μετα could not play καποιες φορες σκετη μαυριλα και για να επανελθει στο μενου πρεπει να κλεισω τον εξωτερικο σκληρο.

παιδιά με τα torrents που κατα 90% ειναι σε winrar,τι γινετε?τα κατεβάζετε και τα ξεζιπάρετε στον Η/Υ και μετα τα μεταφέρετε στο EGREAT ?υπάρχει κάποια εφαρμογή του EGREAT που κάνει αυτήν την δουλειά?

πριν δεν επαιζε ουτε τα avi.Οταν εκανα αναβαθμιση αρχισε να τα παιζει.

Moλις πατησω σε καποιο mkv γραφει buffering και μετα could not play καποιες φορες σκετη μαυριλα και για να επανελθει στο μενου πρεπει να κλεισω τον εξωτερικο σκληρο.
Το κάνει και σε μένα αυτό αλλά μόνο όταν οι υπότιτλοι είναι σε αρχείο sub.Η γιατρειά είναι να μετατρέψεις το αρχείο sub σε srt.Το πρόγραμμα που χρειάζεσαι είναι το Subtitle Workshop 2.51

Έχει δει κανείς ριπαρισμένο dvd? Μόλις δοκίμασα να ριπάρω ένα με το dvdfabplatinum. Επέλεξα μόνο την ταινία, με ελληνικούς υπότιτλους, αλλά συμβαίνει το εξής: παίζει τα .vob σα χωριστά αρχεία και όχι σαν ενιαίο σύνολο. Επίσης δεν παίζει υπότιτλους, παρότι στον υπολογιστή παίζουν κανονικά. Να υποθέσω ότι αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι δεν βλέπει τα ifo αρχεία? Ή δεν παίζει ρόλο αυτό?
Πάντως βάζοντας την ανάλυση στα 1080i, μου φαίνεται καλύτερη η εικόνα απ' ότι όταν παίζω με το dvd player.

Απάντηση: Νέος media player (Egreat EG-M31A)

Το M31B όσο δεν ήταν διαθέσιμο στο e-shop είχε 199 , τώρα που είναι ετοιμοπαράδοτο έχει 215 ....κάποιος από εκει μέσα διαβάζει το forum...:flipout:

Status
Not open for further replies.