Νέος media player (Egreat EG-M31A & EG-M31B

Status
Not open for further replies.
Απάντηση: Νέος media player (Egreat EG-M31A)

Μήπως η έκδοση M31B παρουσιάζει γενικά πρόβλημα ή μόνο ο φίλος μας έχει πρόβλημα με το δικό του?

Re: Νέος media player (Egreat EG-M31A)

Όχι, εγώ εχω την B και παίζει σχεδόν τα πάντα άψογα. Για DVD η καλύτερη λύση είναι ISO αν και παίζει και απο folders - απλά όχι όλα. Το μόνο που το ζόρισε είναι BD απο folders, κάποια παίζουν κάποια άλλα κάνουν διακοπές.

Παιδια , ολοι εσεις που εχετε το egreat, δουλευει καλα το auto resolution (καταλαβαινει και τa fps ?)?
αν οχι, πως βλεπετε τι fps εχει το καθε αρχειο ?

Κουτσό-δουλεύει.. Δεν είναι 100% οκ. Σε εμένα τουλάχιστον τα πηγαίνει καλά όταν είναι να γυρίζει από 50 σε 60 και τούμπαλιν, αλλά με τα 23.976 δεν..

Όσο για τα fps, τα θυμόμαστε απέξω.. :flipout:

δημητρη, περα απο τη πλακα... επειδη ενδιαφερει πολλους γνωστους μου το θεμα και δεν εχουν ολοι το απαραιτητο χιουμορ και γνωσεις, δεν υπαρχει τροπος να δεις το fps απο καποιο Info ?
Δεν νομιζω οτι ολοι θυμουνται απ εξω αυτη τη πληροφορια, ειδικα αν μιλαμε για 100αδες αρχεια !!!

από όλα αυτά τα media players που κυκλοφορούν αξίζει να το χτυπήσω το M31B, ή να πάρω κάτι άλλο/περιμένω για κάτι άλλο;

Κλασσική φιλοσοφική ερώτηση με κλασσική απάντηση του στυλ: "Πάντα θα βγαίνει κάτι άλλο καλύτερο στην πορεία, αλλά αν το περιμένεις θα περιμένεις για πάντα..."

Αν σε καλύπτει το κτυπάς, αν όχι περιμένεις...

καταραμένη κλασική απάντηση

χαχαχαχαχαχαχαχα!!!

Έχει κανείς αντιμετωπίσει ένα πρόβλημα που αν είναι ενεργοποιημένο το wireless στο egreat αλλά έχεις απενεργοποιήσει το wireless από τον router κολλάει στις ταινίες; ... παρατηρήστε το.

δημητρη, περα απο τη πλακα... επειδη ενδιαφερει πολλους γνωστους μου το θεμα και δεν εχουν ολοι το απαραιτητο χιουμορ και γνωσεις, δεν υπαρχει τροπος να δεις το fps απο καποιο Info ?
Δεν νομιζω οτι ολοι θυμουνται απ εξω αυτη τη πληροφορια, ειδικα αν μιλαμε για 100αδες αρχεια !!!

Γιάννη, δεν έχω βρει λύση για το πρόβλημα.

Μπορείς να δεις κάποιες πληροφορίες για το αρχείο, όπως π.χ. το μέγεθός του, αλλά το framerate του δεν αναφέρεται.

Μόλις έκανα μια ταινία σε iso με το dvdfabplatimun, αλλά δυστυχώς το μηχάνημα δεν το βλέπει καν για να το παίξει. Με ποιό άλλο πρόγραμμα μπορώ να το δοκιμάσω?

Έχει δει κανείς ριπαρισμένο dvd? Μόλις δοκίμασα να ριπάρω ένα με το dvdfabplatinum. Επέλεξα μόνο την ταινία, με ελληνικούς υπότιτλους, αλλά συμβαίνει το εξής: παίζει τα .vob σα χωριστά αρχεία και όχι σαν ενιαίο σύνολο. Επίσης δεν παίζει υπότιτλους, παρότι στον υπολογιστή παίζουν κανονικά. Να υποθέσω ότι αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι δεν βλέπει τα ifo αρχεία? Ή δεν παίζει ρόλο αυτό?
Πάντως βάζοντας την ανάλυση στα 1080i, μου φαίνεται καλύτερη η εικόνα απ' ότι όταν παίζω με το dvd player.

Του έβαλα και εγώ το the rock σε dvdrip και δεν μου έπαιζε τα Ελληνικά παρόλο που το διάλεγα από το setup του dvd, μέχρι που ανακάλυψα ότι στο setup του egreat εκεί που λέει dvd/audio setup πρέπει να βάλεις γλώσα υπότιτλων τα Ελληνικά.

Τελικα τους πηρα τηλεφωνο και μου ειπαν (απο e-shop)οτι μαλλον εχει καποιο προβλημα και το εστειλα.Για να δουμε τι θα γινει.

Status
Not open for further replies.