Νέος media player (Egreat EG-M31A & EG-M31B

Status
Not open for further replies.
Re: Νέος media player (Egreat EG-M31A)

Ρε παιδιά, πώς παίζει ελληνικούς υπότιτλους????

Του έβαλα έναν Seagate 500GB και έκανα αντιγραφή όλες τις ταινίες που έχω στο δικό μου TVIX. Μέσα στο φάκελο με την ταινία έχει και το srt και το sub και το idx αρχείο,ωστόσο μόλις αρχίζει η ταινία μου βγάζει κινέζικα στους υπότιτλους.......
Επέλεξε ελληνικούς υποτίτλους από το μενού γιατί αλλιώς δεν τούς διαβάζει.

Απάντηση: Νέος media player (Egreat EG-M31A)

Επιλογή για εναλλαγή των audio streams στα mkv αρχεία δεν υπάρχει;Έχω κάποια που η πρώτη γλώσσα είναι τα ιταλικά και δεν βρίσκω τρόπο να το αλλάξω σε αγγλικά.

Δοκίμασε πατώντας AUDIO στο τηλεκοντρόλ (αν υπάρχει)...
Δε ξέρω αν υποστηρίζεται όμως!

Απάντηση: Re: Νέος media player (Egreat EG-M31A)

Δοκίμασε πατώντας AUDIO στο τηλεκοντρόλ (αν υπάρχει)...
Δε ξέρω αν υποστηρίζεται όμως!
Δυστυχώς με το audio δεν γίνεται,το δοκίμασα.Πάτησα και όλα τα πλήκτρα με τη σειρά μήπως είναι κάποιο άλλο αλλά τίποτε.Δεν ξέρω μόνο αν υπάρχει συνδιασμός πλήκτρων.Πάντως αν δεν υποστηρίζεται,είναι μια καλή πρόταση για το επόμενο firmware.

Δυστυχώς με το audio δεν γίνεται,το δοκίμασα.Πάτησα και όλα τα πλήκτρα με τη σειρά μήπως είναι κάποιο άλλο αλλά τίποτε.Δεν ξέρω μόνο αν υπάρχει συνδιασμός πλήκτρων.Πάντως αν δεν υποστηρίζεται,είναι μια καλή πρόταση για το επόμενο firmware.
Άκυρο!!! με το πλήκτρο Audio αλλάζουν μια χαρά!Δοκίμαζα κατά λάθος μια ταινία που είχε μόνο ένα audio stream.

Όλα τα βρίσκουμε τελικά με λίγη συνεργασία..:)

Σήμερα είδα επιτέλους και κάτι ολόκληρο πέρα από δοκιμές. 720ρ με το DTS να βαράει μια χαρά...Και δε ζεστάθηκε τελικά (μάλλον για να ανεβάσει θερμοκρασίες πρέπει να παίξεις 1080ρ)

Τελικά το μόνο επιβεβαιωμένο πρόβλημα που έχω είναι αυτό με τη λάθος στοίχιση των υποτίτλων όταν είναι πολλαπλοί και ενσωματωμένοι. Από ό,τι διάβασα έχει φτιαχτεί στην τελευταία beta έκδοση του firmware, οπότε αναμονή...(αν και μάλλον θα κατεβάσω άλλη έκδοση mkv...)

Εγω εδω και 2 μερες που το εχω πορω να πω πως ειμαι ευχαριστημενος.Οσα mkv που του εδωσα ηται 720 ηται 1080 τα επαιξε μια χαρα,τα οποια τα τραβαω απο το δικτυο(δεν του εχω βαλει καποιος σκληρο ακομα πανω του).Το μονο προβλημα που εχω ειναι οτι οταν το κλεινω απο το power και το ξανανοιγω δεν βλεπει το δικτυο,στη ουσια σβηνει το λαμπακι πανω στο router σαν να μην ειναι συνδεδεμενο,πρεπει να κανω επαννεκινηση το ρουτερ και μετα οκ.Δεν ξερω γιατι αν εχεται καμια ιδεα?του εχω αλλαξει και τα καλωδια δικτυου μηπως εφταιγαν αλλα τιποτα.
Επισης θα ηθελα να μου πει καποιος κανα προγραμμα για να μετατρεψω τα mkv που εχω με dts σε ac3.

ΥΓ οντος νομιζω και εγω οτι το ανεμηστηρακι του εχει τα ντεσιμπελ του

Εγω εδω και 2 μερες που το εχω πορω να πω πως ειμαι ευχαριστημενος.Οσα mkv που του εδωσα ηται 720 ηται 1080 τα επαιξε μια χαρα,τα οποια τα τραβαω απο το δικτυο(δεν του εχω βαλει καποιος σκληρο ακομα πανω του).Το μονο προβλημα που εχω ειναι οτι οταν το κλεινω απο το power και το ξανανοιγω δεν βλεπει το δικτυο,στη ουσια σβηνει το λαμπακι πανω στο router σαν να μην ειναι συνδεδεμενο,πρεπει να κανω επαννεκινηση το ρουτερ και μετα οκ.Δεν ξερω γιατι αν εχεται καμια ιδεα?του εχω αλλαξει και τα καλωδια δικτυου μηπως εφταιγαν αλλα τιποτα.
Επισης θα ηθελα να μου πει καποιος κανα προγραμμα για να μετατρεψω τα mkv που εχω με dts σε ac3.

ΥΓ οντος νομιζω και εγω οτι το ανεμηστηρακι του εχει τα ντεσιμπελ του
Έχω το ίδιο πρόβλημα με το δίκτυο.Εγώ αποσυνδέω και επανασυνδέω το καλώδιο δικτύου για να το ξαναδεί.

Re: Απάντηση: Νέος media player (Egreat EG-M31A)

Έχω το ίδιο πρόβλημα με το δίκτυο.Εγώ αποσυνδέω και επανασυνδέω το καλώδιο δικτύου για να το ξαναδεί.

δοκιμαστε να βαλετε καρφωτη ip δηλ στον egreat κοφτε την αυτοματη αποδοση ip και βαλτε μια σταθερη φυσικα με sub 255.255.255.0 και gateawway την ip του router σας

Μόλις παρέλαβα το 31Β. Του έβαλα έναν WD 640GB CAVIAR και όλα πάνε τέλεια. εικόνα σε 720p τέλεια. Θα δω και 1080p και θα επανέλθω.

Το πήγα σήμερα πίσω (το Egreat EG-M31Β)στο e-shop και τούς είπα ότι δεν αναγνωρίζει τον δίσκο και ότι παίζει μόνο από εξωτερικό usb. Τούς πήγα και τον σκληρό( Seagate Barracuda 500gb sata2),τα κρατήσανε και τα δυο για έλεγχο και θα μου πούνε. Αν είναι κάτι χαλασμένο θα το αντικαταστήσουν. Έτσι τουλάχιστον μου είπαν. Ίδωμεν.

Μήπως θα έπρεπε να κλειδωθεί το ένα από τα δύο thread για να ξέρουμε που postάρουμε ?

Χθες το πήρα κι εγώ. Το Β εννοώ.
Η αναπαραγωγή αρχείων ματρόσκα (720 & 1080p), mts, m2ts είναι άψογη μέσω του δικτύου.
Επίσης οι υπότιτλοι παίζουν σωστά.
Του έβαλα εσωτερικό σκληρό έναν παλιό sata western digital 120 gb και δουλεύει άψογα.
Τα μόνα προβλήματα, ο θόρυβος του ανεμιστήρα και η απουσία αποκωδικοποίησης DTS, το οποίο για μένα που δεν έχω av receiver είναι μείζον ζήτημα...

Αν το χρησιμοποιείς μόνο μέσω δικτύου, μπορείς να αποσυνδέσεις το ανεμιστηράκι...

Αλήθεια έβαλε κανείς να δει αν παίζει ISO (ripped DVD)?

Αν το χρησιμοποιείς μόνο μέσω δικτύου, μπορείς να αποσυνδέσεις το ανεμιστηράκι...

Αλήθεια έβαλε κανείς να δει αν παίζει ISO (ripped DVD)?
Αρχεία .iso άλλα τα παίζει κι άλλα όχι,ανάλογα με το πρόγραμμα που έχουν δημιουργηθεί.

ο ανεμιστήρας σε εμένα δεν ακούγετε. Δεν κόλησα και το αυτί μου πάνω αλλά από τα 2 μέτρα δεν ακούω τίποτα και έχω και δίσκο μέσα (λέτε να πάω να κοιτάξω τα αυτιά μου :) )

ο ανεμιστήρας σε εμένα δεν ακούγετε. Δεν κόλησα και το αυτί μου πάνω αλλά από τα 2 μέτρα δεν ακούω τίποτα και έχω και δίσκο μέσα (λέτε να πάω να κοιτάξω τα αυτιά μου :) )
Το ότι δουλεύει ο ανεμιστηράκος όμως, να υποθέσουμε ότι το έχεις σίγουρο ε;!

Status
Not open for further replies.