Νέος media player (Egreat EG-M31A & EG-M31B

Status
Not open for further replies.
Re: Απάντηση: Νέος media player (Egreat EG-M31A)

Χθες το πήρα κι εγώ. Το Β εννοώ.

Ερώτηση: Από που το πείρες το Β? Το e-shop πουλάει το Α αν δεν κάνω λάθος, έτσι δεν είναι???

Re: Νέος media player (Egreat EG-M31A)

Μόλις το τσέκαρα, το eshop τώρα πουλάει το Β, το Α έχει εξαντληθεί...

Απάντηση: Νέος media player (Egreat EG-M31A)

Καθαρά για συγκριτικούς λόγους, είπα να παραθέσω κι εγώ εδώ συγκεντρωμένα τα τρία home site links με όλα τα χαρακτηριστικά των σχετικών μοντέλων, που κυκλοφορούν παράλληλα (άλλα ευκολότερα κι άλλα δυσκολότερα βέβαια) ώστε να ξέρει κανείς ποιό θα ήθελε και γιατί.

EG-M31A
EG-M31B
EG-M32A

Αν θελήσει κάποιος μετά, ας μπει στον κόπο να επισημάνει συγκεντρωμένες μόνο τις διαφορές μεταξύ των μοντέλων...

Πάντως σε μια 1η εκτίμησή μου, θεωρώ ως καλύτερο το EG-M31B μεταξύ τους!

Αν συνδέσεις στο EGREAT EG-M31B ένα εξωτερικό Blu-Ray(AC RYAN ALUBOX HD52810 5.25'' USB2.0 ESATA+PIONEER BDC-202BK BLU-RAY COMBO DRIVE BLACK) με σύνδεση esata θα μπορεί να παίξει Blu-Ray και dvd? Νομίζω με dvd γίνεται.Δεν ξέρω αν γίνεται με Blu-Ray.Αν ξέρει κανείς? Κόστος 199+35+99=333 ευρώ. Καλό ακούγεται.

Last edited:
Απάντηση: Re: Νέος media player (Egreat EG-M31A)

Αν συνδέσεις στο EGREAT EG-M31B ένα εξωτερικό Blu-Ray(AC RYAN ALUBOX HD52810 5.25'' USB2.0 ESATA+PIONEER BDC-202BK BLU-RAY COMBO DRIVE BLACK) με σύνδεση esata θα μπορεί να παίξει Blu-Ray και dvd? Νομίζω με dvd γίνεται.Δεν ξέρω αν γίνεται με Blu-Ray.Αν ξέρει κανείς? Κόστος 199+35+99=333 ευρώ. Καλό ακούγεται.
Πολύ καλή σκέψη και εύλογη η απορία!
Περιμένω κι εγώ απάντηση!

Το μηχανιμα ειναι πολυ καλο για τα λεφτα του ενα δυο προβληματακια που εχω παρατηρησει ειναι 1 ειναι αρκετα ευαισθητο στην θερμοκρασια το ειχα βαλει στην αρχη πανω απο εναν δορυφορικο δεκτη και μετα απο καποια ωρα αρχισε να κανει σπασιματα σε ταινια πουτην προυγουμενη μερα την ειχε παιξει ρολοι .2 εχει ακομα προβληματα με wmv αρκετα απο δικα μου δεν τα παιζει καθολου

Εγώ δοκίμασα να δω χθες βράδυ το bluray rip του χρονικού της νάρνια. Από τον file browser του 31Β επέλεξα το αρχείο m2ts που περιλαμβάνει την ταινία (η συγκεκριμένη περιλαμβάνεται σε ένα αρχείο) και το είδα με τους υπότιτλους χρονισμένους σε αρχείο srt, κανονικότατα με καταπληκτική κίνηση 24Ρ, μέσω δικτύου χωρίς σπασίματα. (Κι έτσι κατάλαβα ότι το hd-dvd e-30 έχει κάποιο μικρό πρόβλημα στην αναπαραγωγή 24p και ουχί η ΡΧ80).
Δε βλέπω το λόγο να μην παίζει και από εξωτερικό bluray rom. Όμως δεν ξέρω αν θα μπορούν να παίζουν και οι υπότιτλοι

DVD παίζει μια χαρά,BlueRay Disc όχι.Το δοκίμασα με το combo της LG. HDDVD δεν είχα για να δοκιμάσω.Μάλλον δεν έχουν τα δικαιώματα για BD.

DVD παίζει μια χαρά,BlueRay Disc όχι.Το δοκίμασα με το combo της LG. HDDVD δεν είχα για να δοκιμάσω.Μάλλον δεν έχουν τα δικαιώματα για BD.
Αυτό με τα "δικαιώματα" των BR μου έχει τσακίσει τα νεύρα πια!:violent-smiley-030:

Πάντως το πιθανότερο είναι να μην τα παίζει για αυτόν τον λόγο και δε ξέρω αν το ζήτημα ξεκινά από το ίδιο το BR drive ή είναι του όποιου player (Egreat, Pop Corn κ.λ.π.).

Αυτό με τα "δικαιώματα" των BR μου έχει τσακίσει τα νεύρα πια!:violent-smiley-030:

Πάντως το πιθανότερο είναι να μην τα παίζει για αυτόν τον λόγο και δε ξέρω αν το ζήτημα ξεκινά από το ίδιο το BR drive ή είναι του όποιου player (Egreat, Pop Corn κ.λ.π.).
Δεν είναι θέμα drive, αφού παίζει κανονικά στο PC και bluray και hdvd,μέσω του Powerdvd.Εξάλλου και για pc δεν υπάρχουν και πολλά προγράμματα που να αναπαράγουν bluray.

ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΕΧΩ ΤΟΝ 31Β ΔΕΝ ΜΟΥ ΠΑΙΖΕΙ ΥΠΟΤΙΤΛΟΥΣ srt ΠΟΥ ΕΧΩ ΣΕ ΚΑΠΟΙΕΣ ΤΑΙΝΙΕΣ ΞΕΧΩΡΙΣΤΑ ΕΝΩ ΕΧΩ ΕΠΙΛΕΞΕΙ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟ ΜΕΝΟΥ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΠΟΙΑ ΛΥΣΗ? Α ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΚΟΜΑ ΠΩΣ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΟ ΣΥΝΔΕΣΩ ΑΣΥΡΜΑΤΑ ΜΕ ΤΟ MODEM ROYTER? ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΤΟΥ ΑΧΩ ΒΑΛΕΙ 500ΑΡΗ WESTERN ΚΑΙ ΟΛΛΑ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΘΟΡΥΒΟ ΑΡΙΣΤΑ ΘΑ ΕΛΕΓΑ. ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΗΧΟ ΔΕΝ ΤΟΝ ΠAIΖΕΙ ΣΤΗΝ TV ΑΛΛΑ ΜΟΝΟ ΣΤΟ HOME CINEMA

Re: Απάντηση: Re: Νέος media player (Egreat EG-M31A)

αυτο δεν ειναι τιποτα κοιτα την υπογραφη μου :flipout::flipout:

ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΕΧΩ ΤΟΝ 31Β ΔΕΝ ΜΟΥ ΠΑΙΖΕΙ ΥΠΟΤΙΤΛΟΥΣ srt ΠΟΥ ΕΧΩ ΣΕ ΚΑΠΟΙΕΣ ΤΑΙΝΙΕΣ ΞΕΧΩΡΙΣΤΑ ΕΝΩ ΕΧΩ ΕΠΙΛΕΞΕΙ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟ ΜΕΝΟΥ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΠΟΙΑ ΛΥΣΗ? Α ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΚΟΜΑ ΠΩΣ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΟ ΣΥΝΔΕΣΩ ΑΣΥΡΜΑΤΑ ΜΕ ΤΟ MODEM ROYTER? ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΤΟΥ ΑΧΩ ΒΑΛΕΙ 500ΑΡΗ WESTERN ΚΑΙ ΟΛΛΑ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΘΟΡΥΒΟ ΑΡΙΣΤΑ ΘΑ ΕΛΕΓΑ. ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΗΧΟ ΔΕΝ ΤΟΝ ΠAIΖΕΙ ΣΤΗΝ TV ΑΛΛΑ ΜΟΝΟ ΣΤΟ HOME CINEMA

Δοκίμασε να πατήσεις το κουμπί subtitle όταν βλέπεις την ταινία...
Να υποθέσω ότι έχεις εντελώς ίδια ονόματα, σωστά?

Re: Απάντηση: Re: Νέος media player (Egreat EG-M31A)

Το ότι δουλεύει ο ανεμιστηράκος όμως, να υποθέσουμε ότι το έχεις σίγουρο ε;!

Ναι το έλεγξα. Αν το βάλω 15εκ από το αυτί ακούω και το δίσκο και τον ανεμιστήρα (ευτυχώς) :)

Για τον ήχο, αν το συνδέεις με HDMI ενεργοποίησε την επιλογή που έχει για να στέλνει τον ήχο από το HDMI. By default είναι στο off.

Ο ανεμιστήρας ακούγεται όσο κι ένας από laptop . Εγώ που έχω συνηθίσει με το HTPC μου φαίνεται τελείως αθόρυβο . Πάντως όσο κι αν ακούγεται δεν είναι σε καμιά περίπτωση ενοχλητικό . Με αυτά που γράφουμε θα τρομάξουμε τον κόσμο που θα νομίζει πως όταν παίρνε μπρος το ανεμιστήρι γίνετε σεισμός

Και επί της ευκαιρίας . Σε λίγο θα του βάλω πάνω έναν 750αρη . Ποια η διαδικασία που πρέπει ν ακολουθήσω αφού τον κουμπώσω? Φορμάρετε μόνος του κα πώς ακριβός ? Μη μου πείτε διάβασε το Manual γιατί με σκοτώνετε.

Να ρωτησω κατι ...

εγω ηθελα να φτιαξω ΗΤΡC για να βλεπω τις εκατονταδες ταινιες 1080ρ mkv ματροσκες που εχω !

αξιζει να φτιαξω ΗΤΡC η να αγορασω ενα τετοιο μεδια πλευερ για να βλεπω τις ταινιες μου ;;;;

δεν θελω να παιδευτω ουτε να σπαω τα νευρα μου αλλα θελω και η ποιοτητα παιξιματος να ειναι αψογη !

δεν με ενδιαφερει προς το παρον τα μπλου ει...

και μια ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ερωτηση : οι srt υποτιτλοι παιζουν χωρις προβλημα ;

Last edited:

αλλη χαρη εχει το ενα και αλλη το αλλο.

διαφορετικα πραγματα ειναι.

εκει που σιγουρα υπερεχει το e-great ειναι η καταναλωση ρευματος και η απλοτητα του.

ενω με το htpc ...μαλλον βρισκουμε τον μπελα μας αλλα ειναι παντοδυναμο.

και εγώ το ίδιο δίλλημα είχα. Τελικά πήρα το egreat και ησύχασα.

Status
Not open for further replies.