Νέος media player (Egreat EG-M31A & EG-M31B

Status
Not open for further replies.
Απάντηση: Νέος media player (Egreat EG-M31A)

Και επί της ευκαιρίας . Σε λίγο θα του βάλω πάνω έναν 750αρη . Ποια η διαδικασία που πρέπει ν ακολουθήσω αφού τον κουμπώσω? Φορμάρετε μόνος του κα πώς ακριβός ? Μη μου πείτε διάβασε το Manual γιατί με σκοτώνετε.
κανείς?

Re: Νέος media player (Egreat EG-M31A)

Αντιγράφεις σε ένα stick τo αρχεία που χρειάζονται από το cd (αρχείο με κατάληξη nmt νομίζω). Αυτό το στάδιο παίζει και να είναι προαιρετικό αν δε θέλεις τα προγράμματα...

Βάζεις στικ και πας στο μενού και κάνεις εγκατάσταση με φορμάτ δίσκου κατά ext2...

Σήμερα πρώτη φορά μου έκανε ...νερά: Βασικά έβλεπα ένα επεισόδιο σειράς και πότε πότε χανόταν ο ήχος, οπότε κι έπρεπε ή να κάνω παύση και να το συνεχίσω ή να το πάω λίγο πίσω...

Θα το τσεκάρω να δω αν έφταιγε το συγκεκριμένο αρχείο ή κάτι παίζει...Πάντως έμοιαζε να το κάνει σε στιγμές αποσυγχρονισμού....

Απάντηση: Re: Νέος media player (Egreat EG-M31A)

Αντιγράφεις σε ένα stick τo αρχεία που χρειάζονται από το cd (αρχείο με κατάληξη nmt νομίζω). Αυτό το στάδιο παίζει και να είναι προαιρετικό αν δε θέλεις τα προγράμματα...

Βάζεις στικ και πας στο μενού και κάνεις εγκατάσταση με φορμάτ δίσκου κατά ext2...

οκ -bye-

Ωραία τον φορμάρισα και τώρα έχω έναν υπέροχο ΑΔΕΙΟ δίσκο .
Απομένει να μάθω πώς τον γεμίζω . Να φανταστώ μόνο μέσω δικτύου η παίρνει αρχεία και από την USB με copy paste?

Μια χαρά παίρνει από την USB με copy paste. Απλά πρέπει να στήσεις τους drivers (IFS..) από το CD στο PC σου για να βλέπεις τον δίσκο...

ΟΚ ΜΕ ΤΟΥΣ ΥΠΟΤΙΤΛΟΥΣ ΣΧΕΔΩΝ ΔΗΛΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΜΟΥ ΤΟΥΣ ΒΡΙΣΚΕΙ ΜΟΝΟ ΑΝ ΕΙΝΑΙ srt ΑΝ ΤΟΥ ΒΑΛΩ ΑΡΧΕΙΟ ΣΕ sub ΔΕΝ ΤΟ ΔΙΑΒΑΖΕΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΓΙΑΤΙ ΝΟΜΙΖΩ ΠΩΣ ΤΟ ΥΠΟΣΤΙΡΙΖΕΙ!!! ... ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΗΧΟ ΔΕΝ ΤΟΝ ΠΑΙΖΕΙ Η ΤV ΓΙΑΤΙ..... ΔΕΝ ΠΗΣΤΕΥΩ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΚΟΜΑ ΚΑΠΟΙΑ ΠΟΥ ΝΑ ΥΠΟΣΤΙΡΙΖΕΙ DTS.

Μια χαρά παίρνει από την USB με copy paste. Απλά πρέπει να στήσεις τους drivers (IFS..) από το CD στο PC σου για να βλέπεις τον δίσκο...

ΟΚ ΟΛΛΑ ΑΥΤΑ ΑΛΛΑ ΓΙΑΤΙ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΤΟ ΒΑΖΩ ΤΟ PC ΘΕΛΕΙ ΕΠΕΝΕΚΙΝΗΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΙΣΚΟΥΣ? ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΟΤΑΝ ΤΟΥΣ ΒΛΕΠΕΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΦΙΛΟ ΠΟΥ ΡΩΤΗΣΕ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΤΟΝ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΤΕΙΣ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΑΝ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΣ.

Εγώ το μόνο προβληματικό που βλέπω (προς το παρόν) στο 31Β είναι ότι δεν παίζουν καλά τα fast forward/pause/...

Όταν πατάς play πάλι μερικές φορές δεν έχει ήχο και 1-2 φορές μου κώλυσε εντελώς και έπρεπε να το κάνω shutdown (από το τηλεκοντρολ).

Μόλις το παρέλαβα! Επειδή βαριέμαι να διαβάσω το manual :grinning-smiley-043, πώς κάνω δίκτυο με το pc ενσύρματα? Δεν πήρα ακόμα σκληρό, θα το έχω με καλώδιο δικτύου για αρχή.

Σήμερα έκανα και αντιγραφή από/προς stick. Όλα μια χαρά. Και σε μια ταινία που έβλεπα κινέζικους τους υπότιτλους, απλά θέλει το srt σε ANSI. Και πολλαπλά audio OK...

Άρα μέχρι τώρα μόνο το πρόβλημα με τους πολλαπλούς ενσωματωμένους υπότιτλους έχουμε (ίσως φτιαχτεί με το νέο firmware)

Το τεστάρισα αρκετά από το μεσημέρι και έμεινα ευχαριστημένος γενικά. Το μόνο που δεν μου παίζει είναι το Transformers που έχω σε mkv 1080. Κατά τα άλλα άψογο. Η οπτική ίνα έδωσε καλό και καθαρό ήχο. Για τα λεφτά του είναι, νομίζω, συμφέρουσα αγορά.

έχει δοκιμάσει κάποιος το wifi με καποιο usb Module ??

Θέλω τη βοήθεια των κατόχων, να επιβεβαιωθεί κάτι που υποψιάζομαι: όπως ανέφερα πιο πάνω, το μόνο αρχείο που δεν παίζει είναι ένα Transformers, με 16ReFrames. Ότι άλλο έχω το παίζει κανονικά. Μήπως παίζουν ρόλο τα ReFr?

Κι άλλος ένας στην παρέα του Egreat!
Μετά την εγκατάσταση του ειδικού software μέσω usb stick εμφανίζεται να τρέχουν Samba server & FTP server. Αυτό που θέλω να κάνω είναι να φορτώσω με υλικό τον ενσωματωμένο δίσκο του media player μέσω δικτύου. O δίσκος έχει γίνει φορματ σε .ext2
Ερωτήσεις:
1. Μέσω FTP το PC προσπαθεί να συνδεθεί και μου απορρίπτει το pass ως μη έγκυρο. (user: nmt pass: 1234). Γίνεται σύνδεση με FTP ή άδικα προσπαθώ?

2. Μέσω samba τι πρέπει να κάνω στο PC για να δει τον σκληρό του egreat?

3. Ποιος είναι ο πιο εύκολος τρόπος να φορτώσω υλικό στον media player μέσω δικτύου?

Διαγράφεται η τρίτη ερώτηση γιατί διαπιστώνω ότι ο δίσκος του egreat εμφανίζεται στις θέσεις δικτύου (προβολή υπολογιστών ομάδας εργασίας)

Παραμένει η ερώτηση για σύνδεση FTP.

Θέλω τη βοήθεια των κατόχων, να επιβεβαιωθεί κάτι που υποψιάζομαι: όπως ανέφερα πιο πάνω, το μόνο αρχείο που δεν παίζει είναι ένα Transformers, με 16ReFrames. Ότι άλλο έχω το παίζει κανονικά. Μήπως παίζουν ρόλο τα ReFr?

1080p και 16 frames δεν παίζει ούτε με σφαίρες...

Το μηχανάκι (όπως κι όλα τα ΝΜΤ δηλ. pcH, iStar κτλ) υποστηρίζει επίσημα L4.1 δηλαδή

Ανάλυση (Frames)
[email protected] (9)
[email protected] (4)
[email protected] (4)

Οπότε ή βρίσκεις το Transformers σε άλλη έκδοση ή πειράζεις το αρχείο που κατέβασες....

Status
Not open for further replies.