Νέος media player (Egreat EG-M31A & EG-M31B

Status
Not open for further replies.
Re: Νέος media player (Egreat EG-M31A)

Να ρωτήσω κάτι "κουφό"?
Αγοράζουμε ένα BLU RAY για υπολογιστή. Είναι SATA αν δεν κάνω λάθος. (εξωτερικό δεν νομίζω να έχει βγει ακόμη).
Παίρνουμε και έναν αντάπτορα από SATA σε USB και εξωτερική τροφοδοσία ρεύματος.
To Συνδέουμε στο EGREAT στη θύρα USB.
Λέτε να δει τα αρχεία του δισκίου blu ray?

Καλά μην βαράτε. Μια ερώτηση έκανα για το αν γίνεται.:AFADF0:

Last edited:
Απάντηση: Re: Νέος media player (Egreat EG-M31A)

Να ρωτήσω κάτι "κουφό"?
Αγοράζουμε ένα BLU RAY για υπολογιστή. Είναι SATA αν δεν κάνω λάθος. (εξωτερικό δεν νομίζω να έχει βγει ακόμη).
Παίρνουμε και έναν αντάπτορα από SATA σε USB και εξωτερική τροφοδοσία ρεύματος.
To Συνδέουμε στο EGREAT στη θύρα USB.
Λέτε να δει τα αρχεία του δισκίου blu ray?

Καλά μην βαράτε. Μια ερώτηση έκανα για το αν γίνεται.:AFADF0:
Σαν bluray δεν το παίζει.Αν όμως το έχεις ριπαρισμένο στο σκληρό,παίζει τα αρχεία m2ts χωρίς τους υπότιτλους.Μπορείς όμως να βάλεις εξωτερικούς .srt με το γνωστό τρόπο.

Re: Απάντηση: Re: Νέος media player (Egreat EG-M31A)

Σαν bluray δεν το παίζει.Αν όμως το έχεις ριπαρισμένο στο σκληρό,παίζει τα αρχεία m2ts χωρίς τους υπότιτλους.Μπορείς όμως να βάλεις εξωτερικούς .srt με το γνωστό τρόπο.

Το πρόβλημα όμως είναι οτι το παραπάνω δεν ισχύει για το 100% των τίτλων. Οπότε δεν ξέρεις αν θα παίξει το αρχείο μέχρι να δοκιμάσεις! Αυτό αν αγοράζεις BD είναι απαγορευτικό, και αν νοικιάζεις BD είναι εκνευριστικό. Εμένα 2 στα 3 δεν τα παίζει (ίσως ήμουν άτυχος!) και δεν φταίει το δίκτυο γιατί δοκίμασα να συνδέσω και τον δίσκο απευθείας και είχε το ίδιο αποτέλεσμα.

Re: Απάντηση: Re: Νέος media player (Egreat EG-M31A)

το βασικο προβλημα ειναι τα δικαιωματα ,ο μονος τροπος κατα την γνωμη μου στο μελλον να παιξει ,ειναι μεταξυ του brp και του egreat μεσω fw να γινεται διαφaνης διελεuση των data οπως του any dvd:a0210:

Το egreat όπως και τα υπόλοιπα μηχανήματα της κατηγορίας του δεν έχει την υπολογιστική ισχύ για να κάνει decrypt ένα κανονικό Blu Ray. Ως εκ τούτου, ποτέ δεν θα παίξει αυθεντικό Blu Ray από εξωτερικό drive.

Δεν είναι μόνο θέμα software.

Δημήτρη, αν ισχύει αυτό που λες τότε πως αποκωδικοποιεί μια χαρά κάποια bluray streams; Δεν θα έπρεπε και εκεί να έχει πρόβλημα;

καλησπέρα ,

το TP-LINK TL-WN821N ΔΕΝ είναι διαθέσημο στο e-shop , ξέρετε αν το egreat παίζει με καποιο αλλο usb wifi (για να μην παμε σε Ethernet bridge)

να προσθέσω ότι το ΑP μου είναι 802.11 b/g και δεν με ενδιαφερει για την ωρα το 802.11 n παιζει καποιο αλλο usb σε b/g ???

ευχαριστω !

Last edited:

Έχω κανει format τον δίσκο σε ext2 (500gb seagate σε Egreat EG-M31Β)
Είναι συνδεδεμένο στην άλλη άκρη του σπιτιού με καλώδιο δικτύου στο PC.
Πως μπορώ να δω, από το PC, τον σκληρό του egreat και να μεταφέρω αρχεία στον σκληρό του, χωρίς την χρήση FTP?
Ας πούμε μπορώ να τον δω στα My Network Places όπως βλέπω τον σκληρό του dreambox?

Έχω κανει format τον δίσκο σε ext2 (500gb seagate σε Egreat EG-M31Β)
Είναι συνδεδεμένο στην άλλη άκρη του σπιτιού με καλώδιο δικτύου στο PC.
Πως μπορώ να δω, από το PC, τον σκληρό του egreat και να μεταφέρω αρχεία στον σκληρό του, χωρίς την χρήση FTP?
Ας πούμε μπορώ να τον δω στα My Network Places όπως βλέπω τον σκληρό του dreambox?

Δοκιμασες να ενεργοποιήσεις το Samba Service? Σε μενα έπαιξε με τη μια και το βλέπω από όλα τα PC :a0210:

Δοκιμασες να ενεργοποιήσεις το Samba Service? Σε μενα έπαιξε με τη μια και το βλέπω από όλα τα PC :a0210:

Ακολούθησα τις οδηγίες για το samba service, αλλά δεν βλέπω τη μάσκα που δέιχνει το manual. Στο "nmt εφαρμογές" γράφει "SAmba σε λειτουργία".

Ακολούθησα τις οδηγίες για το samba service, αλλά δεν βλέπω τη μάσκα που δέιχνει το manual. Στο "nmt εφαρμογές" γράφει "SAmba σε λειτουργία".

βάλε static ip (192.168.x.x) και δώσε και το σωστό όνομα στο workgroup.

ΜΕτά με \\192.168.x.x\ θα το βλέπεις (προσοχή θέλει και την \ στο τέλος (τουλάχιστον στα vista)).

Θα σου ζητήσει login & pass. Δίνεις nmt & 1234.

(manual σελ 36 εικόνα 1)

Last edited:

Έχω 3 αρχεία mkv 1080p. Το 1ο είναι 4GB, το 2ο 8GB και το 3ο 12GB. Το πρώτο παίζει τέλεια. Τα άλλα 2 κάνουν pixelάρισμα στα σημεία της εικόνας που γίνεται η κίνηση. Έχει παρατηρήσει κάποιος κάτι τέτοιο στα 1080p ?

βάλε static ip (192.168.x.x) και δώσε και το σωστό όνομα στο workgroup.

ΜΕτά με \\192.168.x.x\ θα το βλέπεις (προσοχή θέλει και την \ στο τέλος (τουλάχιστον στα vista)).

Θα σου ζητήσει login & pass. Δίνεις nmt & 1234.

(manual σελ 36 εικόνα 1)

Static Ip έχει από την πρώτη μέρα.
Στη σελίδα 36 τοu manual λείπει μια γραμμή από επάνω που γράφει share name, η οποία όμως συμπληρώθηκε αυτόματα, μετά την εύρεση της UrL.

Οκ Δούλεψε με Map Netwοrk Drive
Ευχαριστώ.

"Μετά με \\192.168.x.x\ θα το βλέπεις (προσοχή θέλει και την \ στο τέλος (τουλάχιστον στα vista))."
αυτά που τα δίνω? :slapface:

Last edited:
Απάντηση: Re: Νέος media player (Egreat EG-M31A)

Έχω 3 αρχεία mkv 1080p. Το 1ο είναι 4GB, το 2ο 8GB και το 3ο 12GB. Το πρώτο παίζει τέλεια. Τα άλλα 2 κάνουν pixelάρισμα στα σημεία της εικόνας που γίνεται η κίνηση. Έχει παρατηρήσει κάποιος κάτι τέτοιο στα 1080p ?

Παιζει κανονικα 1080p ταινιες ολες οσες του εχω βαλει να παιξει (καμια15αρια) συνολικα απο 8gb εως και τον 25gb μονο την εναρξη της ολυμπιαδας δεν μου την επαιξε που ειναι 43gb. (Τον εχω συνδεσει βεβαια με αξωτερικο σκληρο 500αρι)

Το περιεργο σε εμενα ειναι που (λογο του SONY home theater) δεν επαιζε ηχο dts σε mkv arxeia και αναγκαζομαι να κανω convert τον ηχο σε AC3 αλλα χθες ανακαλυψα με μεγαλη χαρα οτι σε αρχεια ts παιζει κανονικα τον ηχο συγκεκριμενα στο LORD OF THE RINGS- the two towers (TS 24GB)

Last edited:

καλησπέρα ,

το TP-LINK TL-WN821N ΔΕΝ είναι διαθέσημο στο e-shop , ξέρετε αν το egreat παίζει με καποιο αλλο usb wifi (για να μην παμε σε Ethernet bridge)

να προσθέσω ότι το ΑP μου είναι 802.11 b/g και δεν με ενδιαφερει για την ωρα το 802.11 n παιζει καποιο αλλο usb σε b/g ???

ευχαριστω !

κανεις ?? ?????

Δέν μπορώ να φέρω utp στο σαλόνι άρα το wifi είναι η μόναδική μου επιλογή

απο το support πήρα την παρακάτω απάντηση :

Δυστυχώς το μοναδικό που μπορούμε να επιβεβαιώσουμε είναι αυτό που σας έχουμε ήδη προτείνει. Μπορούμε να προτείνουμε με κάθε επιφύλαξη διότι δεν έχουμε πραγματοποιήσει καμία δοκιμή το LINKSYS WUSB600N DUAL BAND WIRELESS-N USB ADAPTER (http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.615232) . Επαναλαμβάνω ότι δεν έχουμε πραγματοποιήσει καμία δοκιμή με τον συγκεκριμένο αντάπτορα και δε φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη σε περίπτωση που προχωρήσετε σε αγορά και δεν δουλεύει με το egreat eg-m31a ή eg-m31b. Ειδάλλως μπορείτε να επικοινωνήσετε με το e-shop.gr και να ενημερωθείτε πότε θα υπάρξει διαθεσιμότητα για το TP-LINK.

Ευχαριστούμε,
EGREAT.GR SUPPORT

ok σαν πληροφορία ΑΛΛΑ το LINKSYS WUSB600N κάνει 59Ε !!!!!! που είναι περισσότερα απο το κόστος του AP μου !!!

Static Ip έχει από την πρώτη μέρα.
Στη σελίδα 36 τοu manual λείπει μια γραμμή από επάνω που γράφει share name, η οποία όμως συμπληρώθηκε αυτόματα, μετά την εύρεση της UrL.

Οκ Δούλεψε με Map Netwοrk Drive
Ευχαριστώ.

"Μετά με \\192.168.x.x\ θα το βλέπεις (προσοχή θέλει και την \ στο τέλος (τουλάχιστον στα vista))."
αυτά που τα δίνω? :slapface:

Σε εμένα είναι ίδιο με την εικόνα. Τέλος πάντων μπορεί να έχουμε άλλο firmware ή άλλες επιλογές.

σε έναν windows explorer βαλε στο address path το \\192.168.x.x\
Αλλά αφού έκανες map δεν έχει κάτι παραπάνω να σου προσφέρει.

Status
Not open for further replies.