Νέος media player (Egreat EG-M31A & EG-M31B

Status
Not open for further replies.
Re: Νέος media player (Egreat EG-M31A)

Βγάζει κινέζικα όταν υπάρχουν και ενσωματωμένοι και εξωτερικοί υπότιτλοι.Και φυσικά είναι επιλεγμένα τα ελληνικά από το μενού.

Κάτι δε σου πάει καλά. Το έχω κάνει και δουλεύει σε όσες ταινίες κι αν έχω δοκιμάσει...

Δεύτερη απογοήτευση με indiana jones 4 1080p πριν λίγο. Έπαιζε για κανένα τέταρτο καλά, μετά κολλήματα. Το ίδιο συνέχεια. Κωδικοποίηση h264. Υπάρχει περίπτωση να φταίει ο σκληρός? Έχει πολύ λίγο κενό χώρο. Θα δοκιμάσω κανένα defragment. Χαλάστηκα πολύ και είχα και τη γκρίνια της γυναίκας από πάνω (τζάμπα δηλαδή τα λεφτά? κλπ). Γυναίκες...

Όσο παράξενο και αν ακούγεται, το συγκεκριμένο πρόβλημα λύθηκε βλέποντας την ταινία μέσω δικτύου. Ούτε ένα κολλημα! Δοκίμασα και άλλες δύο ταινίες που είχα (Eureka team), ακριβώς το ίδιο, σπασίματα από τον εσωτερικό σκληρό, άψογα από δίκτυο. Ήμαρτον...

Μήπως έχει κανένα πρόβλημα ο συγκεκριμένος σκληρός;

Απάντηση: Re: Νέος media player (Egreat EG-M31A)

Μήπως έχει κανένα πρόβλημα ο συγκεκριμένος σκληρός;
Αυτό θα σου έλεγα κι εγώ. Εμένα στην αρχή μου έκανε κάτι περίεργα με ένα εξωτερικό από τους 5 που έχω . Όταν μετέφερα τα αρχεία σε άλλο δίσκο όλα μια χαρά Κάποιο ασυμβατότητα με τον σκληρό το κόβω

Και εμένα στην αρχή ενώ με ένα usb stick έπαιζε νεράκι με έναν εξωτερικό μου κόλλαγε σε κάποια αρχεία είτε 720p είτε 1080p. Μετά δοκίμασα με άλλον εξωτερικο έναν WD 1TB my book και έπαιξε νεράκι και τώρα από τον εσωτερικό πάνε όλα μια χαρά...

Μέσω ihome τα βλέπω. Το συγκεκριμένο σκληρό τον είχα πριν στον υπολογιστή και έπαιζε τα πάντα κανονικά. Εξάλλου και άλλες ταινίες παρόμοιου μεγέθους και bitrate που έχω, τις παίζει κανονικά σαν εσωτερικός. Υπάρχει λέτε καμία περίπτωση να οφείλεται στο γεγονός ότι τα συγκεκριμένα αρχεία είναι κωδικοποιημένα ως dxva compliant?

Μέσω ihome τα βλέπω. Το συγκεκριμένο σκληρό τον είχα πριν στον υπολογιστή και έπαιζε τα πάντα κανονικά. Εξάλλου και άλλες ταινίες παρόμοιου μεγέθους και bitrate που έχω, τις παίζει κανονικά σαν εσωτερικός. Υπάρχει λέτε καμία περίπτωση να οφείλεται στο γεγονός ότι τα συγκεκριμένα αρχεία είναι κωδικοποιημένα ως dxva compliant?

αν είναι αυτή η μόνη διαφορά τους πολύ πιθανό... ίσως κάποιο bug του firmware. Έχει παίξει κάποιος φίλος dvxa compliant αρχεία χωρίς πρόβλημα??

Απάντηση: Νέος media player (Egreat EG-M31A)

Κα μη ξεχνάμε πώς εδώ έχουμε Linux και σαν Linux υπάρχει πάντα η πιθανότητα της μη συμβατότητας. Το ίδιο συμβαίνει και με τον Dreambox που η μαμά εταιρία συνιστά συγκεκριμένους εσωτερικούς δίσκους που δεν παρουσιάζουν πρόβλημα ασυμβατότητας

Το κακο με το ihome ειναι οτι καθε φορα μπορει να δει μονο ενα φακελο ή ενα σκληρο δισκο . Υπαρχει τροπος να βλεπει ολους τους δισκους κατευθειαν χωρις να χρειαζεται καθε φορα να αλλαζουμε τα preferences?
Το ζητημα με τους υποτιτλους που τους εμφανιζει αριστερα ειναι αρκετα ενοχλητικο, υπαρχει τελικα καποιος τροπος να διορθωθει γιατι απο τα παραπανω δεν εβγαλα συμπερασμα για αυτο το θεμα.:nounder:

Φυσικά και μπορεί το myiHome να δει όσους φακέλους θέλεις!

Πήγαινε Edit -> Preferences -> Video -> Watch Folder

Εδώ προσθέτεις όλους τους φακέλλους (και δίσκους αν θυμάμαι καλά) που θέλεις να "βλέπει" το NMT.

Δηλαδή θεωρητικά το iHome είναι καλύτερο από το να χρησιμοποιείς shared folders και να παιζεις απευθειας τα αρχεια απο εκει;

Ναι. Είναι πιο γρήγορο και πιο εύκολο.

Το μόνο μειονέκτημα που του έχω εντοπίσει είναι ότι δεν υποστηρίζει ISO files.

Α, και δεν σε αφήνει να κάνεις copy/paste αρχεία στον τοπικό δίσκο.

Καλησπέρα σε όλους,μολις εγινα μελος του AVCLUB και μολις αγορασα το Egreat EG-M31Β απο το e-shop.Του τοποθετησα εναν εσωτερικο σκληρο 640 GB seagate sata 2 και το καινουργιο firmware 0818 που υποτιθεται οτι υποστηριζει DTS.Εγκατεστησα και το ΝΜΤ του εκανα format σε ext2 και τον πηγα στο pc μου για να περασω τα αρχεια.Εκει μετα την εγκατασταση του exe μου εμφανιζει 3 σκληρους δισκους,εναν 250 gb και 2 των 500 gb.Προς τι αυτο και που θα κανω copy-paste τα αρχεια μου?Το ihome σε τι οφελει?Αν μπορει καποιος να μου δωσει καποιες απλες οδηγιες για να ξεκινησω μιας και ειμαι καινουργιος στον χωρο.Δεν θελω να το δουλεψω με δικτυο απλα το συνδεω με hdmi 1.3 στην TV μου για να βλεπω mkv.Αν εχουν ηδη γινει post ας μου πειτε που μπορω να τα διαβασω
Ευχαριστω εκ των προτερων
PS.Ακολουθουν και αλλες αποριες αλλα ας ξεκινησουμε απο τα βασικα!!:a0210:

Αν θυμάμαι καλά σου εμφανίζει 2 δίσκους με πολύ μικρή χωρητικότητα (250 ΜΒ όχι GB) και 500ΜΒ ή κάτι τέτοιο. Μεταφορές κάνεις στο μεγαλύτερο από τα 3 κομμάτια...

σχετικα με το δικτυο που το εχανε το router εβαλα μεταξυ της μπριζας δικτυου (εχω βαλει μπριζες δικτυου στα δωματια και τις εχω ενωσει με τον router σε ενα σημειο του σπιτιου)και το μηχανηματος ενα switch της level one και οντος δεν εχω το προβλημα πια,με το που ανοιγεις το μηχανημα βλεπει δικτυο με την πρωτη, αλλα κανει σπασιματακια στην εικονα οταν βλεπεις ταινια.
Εσεις αντιμετωπιζετε τετοιο προβλημα,οσοι εχεται βαλει switch;Υπαρχει περιπτωση να φταιει το switch να δοκιμαζα και αλλο switch αλλης εταιριας;

σχετικα με το δικτυο που το εχανε το router εβαλα μεταξυ της μπριζας δικτυου (εχω βαλει μπριζες δικτυου στα δωματια και τις εχω ενωσει με τον router σε ενα σημειο του σπιτιου)και το μηχανηματος ενα switch της level one και οντος δεν εχω το προβλημα πια,με το που ανοιγεις το μηχανημα βλεπει δικτυο με την πρωτη, αλλα κανει σπασιματακια στην εικονα οταν βλεπεις ταινια.
Εσεις αντιμετωπιζετε τετοιο προβλημα,οσοι εχεται βαλει switch;Υπαρχει περιπτωση να φταιει το switch να δοκιμαζα και αλλο switch αλλης εταιριας;
Με switch της level one έλυσα κι εγώ το πρόβλημα.Σπασίματα στην εικόνα από το δίκτυο μου κάνει μόνο σε ταινίες με πολύ υψηλό bitrate (30-40),τις οποίες από τον σκληρό τις παίζει κανονικά.Αν σου το κάνει σε όλες τις ταινίες,δοκίμασε και κάποιο άλλο.

Status
Not open for further replies.