Νέος media player (Egreat EG-M31A & EG-M31B

Status
Not open for further replies.
Re: Νέος media player (Egreat EG-M31A)

Κάποια κολλήματα σε 720p μου έτρωγε κι εμένα αλλά μάλλον επειδή το utorrent ήταν ανοιχτό και κατεβαζε. Μόλις το έκλεισα όλα οκ.
Πολύ καλύτερα με το ihome σε σχέση με shared folders, και κανένα πρόβλημα με το δίκτυο πλέον.

Απάντηση: Νέος media player (Egreat EG-M31A)

Με switch της level one έλυσα κι εγώ το πρόβλημα.Σπασίματα στην εικόνα από το δίκτυο μου κάνει μόνο σε ταινίες με πολύ υψηλό bitrate (30-40),τις οποίες από τον σκληρό τις παίζει κανονικά.Αν σου το κάνει σε όλες τις ταινίες,δοκίμασε και κάποιο άλλο.

τα αρχεια απο το δικτυο τα τραβας με το myhome η με share files?Μηπωs παιζει ρολο,εγω το εχω share files

ΠΑΙΔΙΑ ΒΟΗΘΕΙΑ!!!!!!!!!!!!!!
Αφου το αγορασα για μενα και επαθα την πλακα της ζωης μου, αγορασα ενα για τον πατερα μου και ενα για τον κουμπαρο μου ,πηγα σημερα να τους τα συνδεσω αλλα τιποτε .Ενω ξεκιναει κανονικα και βγαζει την μαυρη οθονη που γραφει hd network..... Loading..... απο εκει και περα τιποτε δεν μπαινει στην μπλε οθονη με τις επιλογες.
Και οι δυο τηλεορασεις δεν εχουν HDMI οπότε τα συνδεσα με scart το ενα αλλα η τηλεοραση ειναι μια παλια CRT δεκαετιας .
Η αλλη ειναι LCD PHILIPS AMBLIGHT 3 ετων αυτην την συνδεσα με το 3χρωμο καλωδιο ουτε και σε αυτην ομως καταφερα κατι καλυτερο.
Θα ημουν ευγνωμων σε οποιων θα μπορουσε να με βοηθησει.

Απλα μαυριζει και οταν παταω το κουμπι tv mode (το παταω αρκετες φορες με διαστηματα μεταξυ τους 10 δευτερολεπτων)δειχνει να δουλευει αλλα δεν εμφανιζει αλλη εικονα.εννοείται οτι ειναι το Egreat EG-M31Β

δεν ημουν σιγουρος πατουσα και κανενα νουμερο μετα αλλα δεν επεμεινα και ουτε το εκανα συνειδητα περιμενοντας καποιο χρονικο διαστημα ειναι πιθανο να ειναι αυτο?
Ειναι το μηχανημα συμβατο με ολες σχεδον τις τηλεορασεις παλιες και καινουριες με οποιο συστημα συνδεσης και αν χρισημοποιησω? ϴΕμενα δεν με δυσκολεψε καθολου διοτι εχω καινουρια full hd 1080 samsung μολις το συνδεσα με το hdmi μου το εμφανισε αμεσως ενω σημερα φοβηθηκα οτι δεν το βλεπουν παλιες τηλεορασεις.

θα το δοκιμασω αυριο το πρωι.
Ευχαριστω πολυ για την βοηθεια -bye-

Because 0808 version canceled HDMI\AV\YPBPR output at same time. HDMI is the default video output mode now.
If user used AV or YPBPR output,pls wait around 20 seconds after the reboot picture disappear:
1). Press TV mode,then press 1 for AV mode;
2). Press TV mode,then press 2 for YPBPR mode.

http://www.egreatworld.com/en/support.asp

τα αρχεια απο το δικτυο τα τραβας με το myhome η με share files?Μηπωs παιζει ρολο,εγω το εχω share files
Από share files,αλλά απ'ότι είδα και με το myihome το ίδιο τα παίζει.Αν σου το κάνει σε όλες τις ταινίες,δοκίμασε να παίξεις με τις συχνότητες 50-60 ανάλογα ποια ταιριάζει καλύτερα με την τηλεόραση ή τον προβολέα σου.Μην ξεχνάς ότι τα mkv είναι στα 23,976 fps και μπορεί να κάνουν κάποια σπασίματα.

Τελικα αυτο ηταν,το γυρισα στα 60hz και σταματησαν τα σπασιματα ακομα κ σε πιο μεγαλα αρχεια τον 1080.Ευτυχος ολα οκ

Για σε όλους

Ωραία τα λέτε ρε παιδιά, καταλαβαίνει κανείς ότι είναι ένα καλό μηχάνημα με πολλές δυνατότητες. Αλλά πόσο εύκολο στη χρήση του είναι τελικά;

Για παράδειγμα θα μπορεί να το χρησιμοποιήσει μόνη της η 8χρονη κόρη μου;

Έχει εύκολο μενού για να βρεις εύκολα το αρχείο που ψάχνεις;

Υποστηρίζει ελληνικά file names και folder names;

Το remote control είναι αρκετά εύχρηστο ή συγκρίνεται με την πατάτα του iZac (για να μπορείς για παράδειγμα να γυρίσεις μία ταινία 10 δευτερόλεπτα πίσω με το πάτημα ενός πλήκτρου.)

Οπότε όσοι το έχετε είδη αγοράσει θα μπορούσατε να γράψετε δύο αράδες καθαρά για θέματα ευχρηστίας εκτός των τεχνικών του δυνατοτήτων…

Για σε όλους

Ωραία τα λέτε ρε παιδιά, καταλαβαίνει κανείς ότι είναι ένα καλό μηχάνημα με πολλές δυνατότητες. Αλλά πόσο εύκολο στη χρήση του είναι τελικά;

Για παράδειγμα θα μπορεί να το χρησιμοποιήσει μόνη της η 8χρονη κόρη μου;

Έχει εύκολο μενού για να βρεις εύκολα το αρχείο που ψάχνεις;

Υποστηρίζει ελληνικά file names και folder names;

Το remote control είναι αρκετά εύχρηστο ή συγκρίνεται με την πατάτα του iZac (για να μπορείς για παράδειγμα να γυρίσεις μία ταινία 10 δευτερόλεπτα πίσω με το πάτημα ενός πλήκτρου.)

Οπότε όσοι το έχετε είδη αγοράσει θα μπορούσατε να γράψετε δύο αράδες καθαρά για θέματα ευχρηστίας εκτός των τεχνικών του δυνατοτήτων…

1)Στο πρώτο ερώτημα, αν και δεν έχω παιδιά, αν κρίνω από το νοητικό επίπεδο των σημερινών παιδιών, μάλλον ναι.
2) Ναι (το χρησιμοποιεί η γυναίκα μου, που είναι πολύ χειρότερη από οχτάχρονη κόρη:flipout:).
3) Από εσωτερικό σκληρό ναι, από δίκτυο νομίζω όχι.
4) Το remote είναι αρκετά εύχρηστο για τα δικά μου γούστα.
Το μόνο δύσχρηστο, κατά την προσωπική μου άποψη πάντα, είναι το γεγονός της μη αυτόματης αλλαγής της ανάλυσης, αναλόγως του υλικού. Κατά τα άλλα το μηχάνημα είναι αρκετά εύχρηστο.

Ελληνικά ονόματα αρχείων και φακέλων????

Το μόνο δύσχρηστο, κατά την προσωπική μου άποψη πάντα, είναι το γεγονός της μη αυτόματης αλλαγής της ανάλυσης, αναλόγως του υλικού. Κατά τα άλλα το μηχάνημα είναι αρκετά εύχρηστο.

εγώ το έχω στο auto (TV mode -> 0) και μου κάνει τα πάντα upscale σε 1080p. Οπότε δεν βλέπω κάποιο πρόβλημα.

Αν καρφώσεις κάποιο px. 1080p/24 τότε τα 720p παίζουν όντως στο κέντρο της TV.

Αν καρφώσεις κάποιο px. 1080p/24 τότε τα 720p παίζουν όντως στο κέντρο της TV.

Δεν είναι απαραίτητο αυτό. Για wide τηλεόραση, αν δώσεις την επιλογή 16:9 στο zoom θα τα κάνει upscale στα 1080p.

HELPPPPP...

Ρε παιδια πως κανεις copy αρχεια στον εσωτερικο σκληρο, απο εξωτερικο USB δισκο WD MyBook Essential ?????

O εξωτερικος ειναι NTFS, o εσωτερικος νομιζω ΕΧΤ3 ????

Εγω τα κατεβαζω απο αλλο PC, περναω τα mkv στο MyBook και μετα θελω να τα μεταφερω στο ΕGREAT
:argue:

Πάνω πάνω στην οθόνη σου έχει μια επιλογή "Search this thread".
Πατάς εκεί και του γράφεις τι ψάχνεις (π.χ. File) οπότε και θα σου βγάλει όλες τις σχετικές απαντήσεις για να μη ψάχνεις σελίδα σελίδα...

Δεν εβγαλα καθαρη ακρη . Απο το πρωι αυτο το πραγμα Ψαχνω. Πρεπει να ειναι NTFS και οι 2 ?

Status
Not open for further replies.