Νέος media player (Egreat EG-M31A & EG-M31B

Status
Not open for further replies.
Re: Νέος media player (Egreat EG-M31A)

ξέρει κανεις που μπορώ να βρώ το DTS Decode Board ?????? ειμαι με κλασικο 2καναλο και δεν βλέπω αναβαθμιση στο τουνελ

Εάν διαβάσεις σε κάποιο προηγούμενο post μου, είχα βρει στον ebay κάποιον που το πουλούσε. Επικοινώνησα μαζί του και με ενημέρωσε ότι σταμάτησαν να το διαθέτουν γιατί σε επόμενο firmware, θα λυνόταν το πρόβλημα.

Τελικά δεν λύθηκε. Προς το παρόν το έχω βρει από αυστραλία, αλλά ζητάν 80ευρώ μεταφορικά. Θα επανέλθω μόλις έχω κάτι νεώτερο.

Φιλικά Δημήτρης -bye-

Να αναφέρω ένα πρόβλημα που παρατηρώ.

Στην λειτουργία tv-mode "auto" πολλές φορές όταν σταματάω μια ταινία φαίνεται ότι δεν μπορεί να επανέλθει στο σωστό mode εικόνας και μου δείχνει μαυρίλα. Αν (χωρίς να βλέπω τι κάνω) πατήσω tv-mode + 0, τότε επανέρχεται.

Το κάνει και σε άλλους αυτό ?

Να αναφέρω ένα πρόβλημα που παρατηρώ.

Στην λειτουργία tv-mode "auto" πολλές φορές όταν σταματάω μια ταινία φαίνεται ότι δεν μπορεί να επανέλθει στο σωστό mode εικόνας και μου δείχνει μαυρίλα. Αν (χωρίς να βλέπω τι κάνω) πατήσω tv-mode + 0, τότε επανέρχεται.

Το κάνει και σε άλλους αυτό ?
αυτο που πρεπει να κανεις ειναι να φυγεις απο το auto και να βαλεις το συστημα της τηλ που εχεις-bye-

αυτο που πρεπει να κανεις ειναι να φυγεις απο το auto και να βαλεις το συστημα της τηλ που εχεις-bye-

Δεν βολεύει, γιατί στο auto μου κάνει upscale τα 720p σε 1080p.

Αν βάλω 1080p, τα 720p θα τα βλέπω στο κέντρο, αν βάλω 720 δεν θα κάνει upscale.

Άσε που θα πρέπει συνέχεια να εναλλάσσω 1080 και 720 ανάλογα με την ταινία που θέλω να δω.

Προτειμώ να πατάω tv-mode-0 στο τέλος.

Εάν διαβάσεις σε κάποιο προηγούμενο post μου, είχα βρει στον ebay κάποιον που το πουλούσε. Επικοινώνησα μαζί του και με ενημέρωσε ότι σταμάτησαν να το διαθέτουν γιατί σε επόμενο firmware, θα λυνόταν το πρόβλημα.

Τελικά δεν λύθηκε. Προς το παρόν το έχω βρει από αυστραλία, αλλά ζητάν 80ευρώ μεταφορικά. Θα επανέλθω μόλις έχω κάτι νεώτερο.

Φιλικά Δημήτρης -bye-

Thanks !! για την πληροφορία ! άν κάνεις καμια κίνηση ...ενημέρωσε -bye-

Μετά από ένα σχεδόν μήνα χρήσης της συσκευής έχω μείνει γενικά ευχαριστημένος με τη συσκευή. Παίζει σχεδόν όλα τα video που έχω και σε πολύ καλή ποιότητα. Επίσης με βόλεψε πολύ που παίζει και τα αρχεία από την HD videocamera. Πέρα από τα θετικά θα παραθέσω τα σημαντικότερα αρνητικά της συσκευής που έπεσαν στην αντίληψή μου και θεωρώ ότι αν τα βελτιώσει θα είναι ένας άπαιχτος mplayer:

1. Πολύ αργό στη φόρτωση των εικόνων
2. Θα μπορούσε όσο δείχνει μια εικόνα, να φορτώνει την επόμενη στο παρασκήνιο ώστε να μην μαυρίζει η οθόνη στην εναλλαγή των εικόνων (slideshow)
3. Δεν εμφανίζει στο filelist το μέγεθος των αρχείων και την ημερομηνία που έχουν δημιουργηθεί
4. Όταν σταματάς μια ταινία με stop καλό θα ήταν όταν την ξαναπαίζεις να σε ρωτάει αν θα ξεκινήσει από εκεί που σταμάτησε
5. Δεν δείχνει σε thumbnails τις εικόνες που έχεις στον εσωτερικό σκληρό
6. Αργεί πολύ όταν κάνεις scrolldown στη filelist και χρειάζεται να αλλάξει σελίδα. Απαράδεκτο. Αν έχω σ’ έναν κατάλογο 300 mp3 κάνω πόση ώρα να κατέβω μέχρι κάτω.
7. Όταν παίζεις κάποιο Mp3 δεν μπορείς να κάνεις τίποτα άλλο. Καλό θα ήταν να σου δίνει τη δυνατότητα να παίζει στο background κι εσύ να μπορείς να σερφάρεις στη filelist π.χ.
8. Όταν βλέπεις μια ταινία και κάνεις forward ή rewind δεν ξέρεις πόσο από την ταινία έχει απομείνει ακόμα. Θα βοηθούσε πολύ να είχε μια μπάρα πχ που να λέει ότι είσαι στο 70% της ταινίας.
9. Η Ethernet σύνδεση είναι πολύ αργή. Πάνω από 4ΜΒ/sec δεν έχω πιάσει. Δεν ξέρω αν φταίνε τα Vista γι’ αυτό.
10. Θα προτιμούσα να έχει και καναδυο κουμπιά η κονσόλα play/stop και volume.
11. Γενικά φτωχό Interface και λίγες οι δυνατότητες σε επίπεδο ρυθμίσεων.
12. Απουσία δυνατότητας για κλείδωμα αρχείων – φακέλων
13. Θορυβώδες fun.
14. Όχι και η ποιοτικότερη κονσόλα που έχω δει από πλευράς σχεδιασμού και κατασκευής.
15. Δεν παίζει αρχεία .mov

Μετά από ένα σχεδόν μήνα χρήσης της συσκευής έχω μείνει γενικά ευχαριστημένος με τη συσκευή. Παίζει σχεδόν όλα τα video που έχω και σε πολύ καλή ποιότητα. Επίσης με βόλεψε πολύ που παίζει και τα αρχεία από την HD videocamera. Πέρα από τα θετικά θα παραθέσω τα σημαντικότερα αρνητικά της συσκευής που έπεσαν στην αντίληψή μου και θεωρώ ότι αν τα βελτιώσει θα είναι ένας άπαιχτος mplayer:

1. Πολύ αργό στη φόρτωση των εικόνων
2. Θα μπορούσε όσο δείχνει μια εικόνα, να φορτώνει την επόμενη στο παρασκήνιο ώστε να μην μαυρίζει η οθόνη στην εναλλαγή των εικόνων (slideshow)
3. Δεν εμφανίζει στο filelist το μέγεθος των αρχείων και την ημερομηνία που έχουν δημιουργηθεί
4. Όταν σταματάς μια ταινία με stop καλό θα ήταν όταν την ξαναπαίζεις να σε ρωτάει αν θα ξεκινήσει από εκεί που σταμάτησε
5. Δεν δείχνει σε thumbnails τις εικόνες που έχεις στον εσωτερικό σκληρό
6. Αργεί πολύ όταν κάνεις scrolldown στη filelist και χρειάζεται να αλλάξει σελίδα. Απαράδεκτο. Αν έχω σ’ έναν κατάλογο 300 mp3 κάνω πόση ώρα να κατέβω μέχρι κάτω.
7. Όταν παίζεις κάποιο Mp3 δεν μπορείς να κάνεις τίποτα άλλο. Καλό θα ήταν να σου δίνει τη δυνατότητα να παίζει στο background κι εσύ να μπορείς να σερφάρεις στη filelist π.χ.
8. Όταν βλέπεις μια ταινία και κάνεις forward ή rewind δεν ξέρεις πόσο από την ταινία έχει απομείνει ακόμα. Θα βοηθούσε πολύ να είχε μια μπάρα πχ που να λέει ότι είσαι στο 70% της ταινίας.
9. Η Ethernet σύνδεση είναι πολύ αργή. Πάνω από 4ΜΒ/sec δεν έχω πιάσει. Δεν ξέρω αν φταίνε τα Vista γι’ αυτό.
10. Θα προτιμούσα να έχει και καναδυο κουμπιά η κονσόλα play/stop και volume.
11. Γενικά φτωχό Interface και λίγες οι δυνατότητες σε επίπεδο ρυθμίσεων.
12. Απουσία δυνατότητας για κλείδωμα αρχείων – φακέλων
13. Θορυβώδες fun.
14. Όχι και η ποιοτικότερη κονσόλα που έχω δει από πλευράς σχεδιασμού και κατασκευής.
15. Δεν παίζει αρχεία .mov

Καλά αυτά αλλά αν τα κάνουν μετά δεν θα μπορεί να παίξει .mkv -bye-

Πάντως για το 3 πάτα το (i) πάνω στο αρχείο για να δεις το μέγεθος και για το 8 πάτα το (i) ενώ βλέπεις την ταινία για να εμφανίσεις το χρόνο που απομένει και μετά το >> και θα βλέπεις την πληροφορία που θες.

Καλά αυτά αλλά αν τα κάνουν μετά δεν θα μπορεί να παίξει .mkv -bye-

Πάντως για το 3 πάτα το (i) πάνω στο αρχείο για να δεις το μέγεθος και για το 8 πάτα το (i) ενώ βλέπεις την ταινία για να εμφανίσεις το χρόνο που απομένει και μετά το >> και θα βλέπεις την πληροφορία που θες.

Γιατί να μην παίζει .mkv μετά?

Όσο για το 3, δε βολεύει αυτό που έχει με το (i) γιατί όταν βλέπεις τα αρχεία στη filelist άλλο είναι να βλέπεις την πληροφορία δίπλα στο όνομα του αρχείου και άλλο να πατάς κάθε φορά πάνω στο αρχέιο το (i)

Είναι γεγονός ότι τα Egreat/PCH από χρηστικότητα είναι πίσω, αλλά το καλό είναι ότι όλα αυτά φτιάχνονται με νέο λογισμικό. Το ερώτημα είναι αν θα βγει ποτέ τόσο βελτιωμένο νέο λογισμικό.

Thanks !! για την πληροφορία ! άν κάνεις καμια κίνηση ...ενημέρωσε -bye-

Σχετικά με το DTS DECODE BOARD.
Βρήκα τελικά στο ebay.com.au.
Τιμή 40 δολάρια αυστραλίας. Περίπου 22ευρώ.
Ελλάδα στέλνουν και για τα μεταφορικά θα με ενημερώσουν, αλλά πρέπει να είναι άλλα τόσα τουλάχιστον και δέχονται με paypal.
Λέω να παραγγείλω.

Ελλάδα στέλνουν και για τα μεταφορικά θα με ενημερώσουν, αλλά πρέπει να είναι άλλα τόσα τουλάχιστον και δέχονται με paypal.
Λέω να παραγγείλω.

ίσως αν υπάρχουν μερικοί ακόμα να μοιραστούνε τα μεταφορικά.

εγώ είμαι μέσα πάντως αν το κάνεις.όποτε είναι πες μου για να κανονίσουμε να σου στείλω και λεφτά

ίσως αν υπάρχουν μερικοί ακόμα να μοιραστούνε τα μεταφορικά.

εγώ είμαι μέσα πάντως αν το κάνεις.όποτε είναι πες μου για να κανονίσουμε να σου στείλω και λεφτά

Προσοχή όμως με το τελωνείο για να μην σας βγει τριπλά.

Απάντηση: Re: Νέος media player (Egreat EG-M31A)

Λέω να παραγγείλω.

dose link gia auto sto ebay

Επειδή στον ήχο είμαι ακόμα λίγο ….αναλογικός, με την προσθήκη του DTS board θα μπορώ να ακούω τον ήχο από DTS ταινίες από την στερεοφωνική έξοδο ??

Ναι θα έχεις πλέον στερεοφωνικό ήχο χωρίς χρήση AV ενισχυτή.

Για τον ebay δεν υπάρχει link το οποίο να πουλά αποκλειστικά το DECODE board. Απλά πουλούσαν το Μ31b και είχαν μια photo με το Board εγκατεστημένο στο εσωτερικό. Για αυτό τους ζήτησα επιπλέον πληροφορίες πως μπορεί να γίνει παραγγελία. Μόλις μου απαντήσουν θα σας δώσω όλες τις λεπτομέρειες.

Επιπλέον υπάρχει και αυτό το site το οποίο το πουλά online. Το είχε προτείνει και κάποιος συμφουρίτης εάν δεν κάνω λάθος.
http://www.mediaplayersandmore.com.au/egreat-decoder-board-p-246.html
Μου απάντησε ότι και αυτός στέλνει Ελλάδα με κόστος μεταφορικών για 1 έως 10 κομμάτια, 84δολάρια (μάλλον δολάρια αυστραλίας). Χρόνος παράδοσης 4-8 ημέρες.

Last edited:
Απάντηση: Νέος media player (Egreat EG-M31A)

οταν εισαστε ετοιμοι πειτε το......δεκα ατομα πρεπει να είναι αρκετα.....φωτο δεν υπαρχει για τον decoder? μπαινει μεσα στο egreat ή είναι εξωτερικό?

Status
Not open for further replies.