Νέος media player (Egreat EG-M31A & EG-M31B

Status
Not open for further replies.
Re: Απάντηση: Re: Νέος media player (Egreat EG-M31A)

Το χρονικό της Νάρνια και το Τομπ Ρέηντερ μια χαρά τα είδα.
Δεν έχω όμως άλλα μπλουρέι ριπς για να ξέρω αν υπάρχουν ασυμβατότητες.

Έχω δοκιμάσει Iron Man, Transformers, Godfather I και κανά 2 ακόμη και τα έπαιξε όλα απροβλημάτιστα, ακόμα και μέσω δικτύου.

Re: Απάντηση: Νέος media player (Egreat EG-M31A)

Μια χαρά παίζει bluray rips.
Απλά πρέπει να πάει κανείς στο φάκελλο stream και εκεί πατώντας το play θα παίξει όλα τα αρχεία στη σειρά. Αν πάει κανείς στο m2ts που περιέχει τον κύριο τίτλο της ταινίας θα δει μόνο αυτό. Αν βάλει και το srt αρχείο των υποτίτλων θα έχει και υπότιτλους. Δεν θα έχει τα μενού και τη δομή του bluray όπως με το power dvd, αλλά εμένα προσωπικά δεν μου είναι πρόβλημα...
Οποιο srt η καποιο για blu-ray ιδικο?

Απάντηση: Re: Απάντηση: Νέος media player (Egreat EG-M31A)

Οποιο srt η καποιο για blu-ray ιδικο?

Το ιδανικό είναι να είναι ήδη συγχρονισμένο το αρχείο των υποτίτλων.
Εγώ και στα δύο bluray που είδα συγχρόνισα τους υπότιτλους με το sybtitle workshop.

Re: Νέος media player (Egreat EG-M31A)

Ψήθηκα κι εγώ και το αγόρασα. Μετά από αρκετό παίδεμα το ΣΚ κατάφερα και είδα κάνα δυο ταινίες.
1. Το μεγαλύτερο πρόβλημα που αντιμετωπίζω είναι ότι άλλες φορές εμφανίζει το PC μου (με myIhome) στα media sources και άλλες όχι. Τι μπορεί να φταίει; Το Network Browser παίζει κανονικά.
1,5. Το Upnp τι είναι;
2. Επίσης δεν έχω καταφέρει ακόμη να κατεβάσω torrent. Το Transmission ακόμη δεν το βρήκα που είναι κρυμμένο.
3. Βρήκα τέλος αυτόν τον οδηγό http://www.mpcclub.com/temp/MPC_SMB_and_NFS_Guide_PCH.pdf, που λέει ότι το NFS είναι ταχύτερο από SMB. Να το δοκιμάσω;

γεια χαρα και παλι μετα απο καιρο.σχετικα με το egreat τωρα.η unibrain ειχε ανακοινωσει τον αντικαταστατη του izak,που θα λεγεται izak II.θα κυκλοφορησει μαλλον αρχες 2009.ξερει κανεις τιποτα παραπανω;εχω το πρωτο izak και ειμαι πολυ ευχαριστημενος αλλα δεν εχει hdmi.ποτε περιμενω το izak II.

Λοιπόν σας έχω νέα για το DTS decode board (ή daughterboard όπως το λένε και αλλιώς).
Δεν δουλεύει με το HDMI!!!!!!! (όσον αφορά τον ήχο βέβαια).
Συνεργάζεται όμως με τη σύνδεση video Component Y Pb Pr. Τα τρία δηλαδή καλώδια εικόνας (κόκκινο - μπλε - πράσινο ή κίτρινο).
Προσοχή το HDMI δεν πρέπει να είναι επάνω στο EGREAT ταυτόχρονα.
Ο ήχος πλέον έρχεται από τα 2 rca στην τηλεόραση.
Επιτέλους ξεμουγκάθηκαν τα mkv με DTS ήχο.

Βέβαια σε κανένα δίμηνο με το νέο firmware δεν θα είναι απαραίτητο το DTS board.

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Νέος media player (Egreat EG-M31A)

Το ιδανικό είναι να είναι ήδη συγχρονισμένο το αρχείο των υποτίτλων.
Εγώ και στα δύο bluray που είδα συγχρόνισα τους υπότιτλους με το sybtitle workshop.
thenks?

Ψήθηκα κι εγώ και το αγόρασα. Μετά από αρκετό παίδεμα το ΣΚ κατάφερα και είδα κάνα δυο ταινίες.
1. Το μεγαλύτερο πρόβλημα που αντιμετωπίζω είναι ότι άλλες φορές εμφανίζει το PC μου (με myIhome) στα media sources και άλλες όχι. Τι μπορεί να φταίει; Το Network Browser παίζει κανονικά.
1,5. Το Upnp τι είναι;
2. Επίσης δεν έχω καταφέρει ακόμη να κατεβάσω torrent. Το Transmission ακόμη δεν το βρήκα που είναι κρυμμένο.
3. Βρήκα τέλος αυτόν τον οδηγό http://www.mpcclub.com/temp/MPC_SMB_and_NFS_Guide_PCH.pdf, που λέει ότι το NFS είναι ταχύτερο από SMB. Να το δοκιμάσω;

Στον Transmission έχουμε πρόσβαση μόνο μέσω web interface, το οποίο ονομάζεται Clutch.
Πληκτρολογούμε λοιπόν σε στον Firefox, τον Opera ή τον Safari (δεν υποστηρίζονται άλλοι browsers):
http://PopcornIP:8077
παραπέρα,πρέπει να έχεις ενεργοποιημένο το Upnp,το οποίο σου επιτρεπει να αναγνωρίζονται όλες οι συσκευές του δικτύου και usb.στο τελευταίο firmware ,δεν ισχύει πια η διαφορά ταχύτητας,μείνε με SMB.
;oso gia to myihome,τσέκαρες το firewall?είναι ενεργοπιημένος ο σερβερ στο ΝΜΤ?

;oso gia to myihome,τσέκαρες το firewall?είναι ενεργοπιημένος ο σερβερ στο ΝΜΤ?

Ευχαριστώ, μου δούλεψαν όλα εκτός από το myihome. Για να είμαι ακριβής άλλες φορές δουλεύει και άλλες όχι.
Όταν ανοίγω το egreat και κατόπιν ανοίγω την εφαρμογή στο PC, συνεργάζονται. Αφού όμως μπω σε ένα φάκελο και ξαναπατήσω media source, το PC δεν εμφανίζεται στη λίστα. Αν πατήσω τα αντίστοιχα return, επιστρέφει στα περιεχόμενα του PC. Άρα δεν χάνεται η σύνδεση, αλλά παύει να το εμφανίζει. Έχω περάσει το νέο fw (νομίζω δηλαδή γιατί βγάζει το DTS HD), έχω δοκιμάσει με manual & auto IP και με δύο βέρσιον του ΜyIhome (μία 4. από το CD και την τελευταία 5.1.3 νομίζω). Για να ξαναδώ το PC πρέπει να κλείσω τον server στο PC (όχι με απλόminimize) και να το ξανανοίξω, αλλά και πάλι άλλες φορές το βλέπει άλλες όχι.
Μπορεί να είναι θέμα firewall; Αλλά τι στο καλό; Επιλεκτικά; Και να σημειώσω ότι βλέπω το Myihome server στις εξαιρέσεις.
Καμιά ιδέα;
Και κάτι άλλο. Είδα χθες το Chocolate, πολύ καλό ταϊλανδέζικο b-movie για όσους αρέσει το ξύλο (να το βλέπει εννοείται) αλλά ο ήχος DTS μου έκανε πού και πού διακοπές. Να ανησυχώ;
Και τελευταίο μιας που σας βρήκα: Ποια θεωρούν καλύτερη ανάλυση και συχνότητα για EPSON TW700 οι κάτοχοι του προτζέκτορα;

ΟΧΙ ΑΛΛΑ ΨΑΡΙΑ!

Υπάρχει επιλογή να μη δείχνει τα ψάρια όταν παίζει μουσική και να δείχνει τον κατάλογο;

Ευχαριστώ, μου δούλεψαν όλα εκτός από το myihome. Για να είμαι ακριβής άλλες φορές δουλεύει και άλλες όχι.
Όταν ανοίγω το egreat και κατόπιν ανοίγω την εφαρμογή στο PC, συνεργάζονται. Αφού όμως μπω σε ένα φάκελο και ξαναπατήσω media source, το PC δεν εμφανίζεται στη λίστα. Αν πατήσω τα αντίστοιχα return, επιστρέφει στα περιεχόμενα του PC. Άρα δεν χάνεται η σύνδεση, αλλά παύει να το εμφανίζει. Έχω περάσει το νέο fw (νομίζω δηλαδή γιατί βγάζει το DTS HD), έχω δοκιμάσει με manual & auto IP και με δύο βέρσιον του ΜyIhome (μία 4. από το CD και την τελευταία 5.1.3 νομίζω). Για να ξαναδώ το PC πρέπει να κλείσω τον server στο PC (όχι με απλόminimize) και να το ξανανοίξω, αλλά και πάλι άλλες φορές το βλέπει άλλες όχι.
Μπορεί να είναι θέμα firewall; Αλλά τι στο καλό; Επιλεκτικά; Και να σημειώσω ότι βλέπω το Myihome server στις εξαιρέσεις.

καταρχίν πάντα manual ip.ενεργποιημένα τα servises στο ΝΜΤ.βάλε την τελευτάια 5.1.3 ,απενεργοποίησε το windows firewall τελειως.έχεις άλλο firewall?μήπως έχεις απανεργποιήσει κάποια servises των XP?to firmware το τελευταιο βρίσκεται σαυτό το λινκ:

Rapidshare:
http://rapidshare.com/files/161617472/31b_nmt_1023.rar
http://rapidshare.com/files/161601278/M3...e_1023.rar

Netload:
http://netload.in/dateiMTIwOTY0MD/31b(nmt)1023.rar.htm
http://netload.in/dateiMTkwNDgwND/M31b_f...23.rar.htm

ΧΑΙΡΕΤΩ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΑΛΟ ΚΟΣΜΟ!
ΜΟΛΙΣ ΠΗΡΑ ΤΟ EG-MB31B ΣΕ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ICYBOX MP303B-S
KAI ΔΕ ΓΝΩΡΙΖΩ ΠΩΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΙΝΗΘΩ ΑΦΟΥ ΤΟ MANUAL ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΟΔΗΓΙΕΣ ΓΙΑ iMAC,ΕΠΙΣΗΣ ΠΗΡΑ ΚΑΙ ΤΟ TP-LINK MAZI (+24Ε)
-ΚΑΘΕ ΒΟΗΘΕΙΑ ΛΟΙΠΟΝ ΕΙΝΑΙ ΕΥΠΡΟΣΔΕΚΤΗ ΑΦΟΥ ΒΛΕΠΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΒΓΑΖΩ
ΑΚΡΗ
-ΝΑ ΠΩ ΕΠΙΣΗΣ ΟΤΙ ΔΕ ΠΗΡΑ ΔΙΣΚΟ ΕΣΩΤ.(μαλλον pipperline seagate???)
-format?
-partitions?
-ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΑΡΧΕΙΑΚΙ ΑΠΟ ΤΟ CD ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΑ WINDOWS ?
-ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΧΕΤΙΚΟ LINK ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΗ ΒΟΗΘΕΙΑ?
-ΠΟΣΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΩ ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΔΩ ΝΑ ΔΟΥΛΕΥΕΙ(my precious!!!!!)
-ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΣΥΝΔΕΣΩ EΞΩΤ.ΔΙΣΚΟ ΧΩΡΙΣ ΚΑΠΟΙΑ ΔΙΕΡΓΑΣΙΑ ΠΡΟΤΥΤΕΡΑ?
-WD PASSPORT 120GB ΠΑΙΖΕΙ
-ΚΑΦΕ ΚΑΝΕΙ?(ΧΑΧΑΑΧΑΧΑΑΧ)

Απάντηση: Νέος media player (Egreat EG-M31A)

Χθες είχα την ευκαιρία να έχω ένα egreat m31b στα χέρια μου. Το αγόρασε ένας φίλος κι επειδή είναι ολίγον τι σχετικός με αυτά τα αντικείμενα :grinning-smiley-043 μου το έδωσε για να του βάλω έναν 500αρη WD σκληρό δίσκο που αγόρασε και να του το φτιάξω, για να είναι έτοιμο να βλέπει τις ταινίες του.

Το ανοίγω λοιπόν, του βάζω το σκληρό δίσκο μέσα, κουμπώνει κανονικά στη sata θύρα που έχει, βάζω τις βίδες κανονικά στο σκληρό και μετά στο καπάκι και ακολουθώ τις οδηγίες, όπως τις κατάλαβα δηλαδή...

1. Αντέγραψα το αρχείο syb8634.NMT σε ένα flash disk
2. Συνέδεσα το flash disk με το egreat
3. Ένωσα το egreat με την τηλεόραση, μέσω απλού καλωδίου composite
4. Έδωσα ρεύμα στο μηχάνημα και το άνοιξα

Αποτέλεσμα: ξεκίνησε κανονικά το μηχάνημα και μου έβγαλε στην οθόνη της τηλεόρασης την ένδειξη του "LOADING".
Αφού έμεινε γύρω στα 30-40 δευτερόλεπτα σε εκείνη την ένδειξη, μετά μαύρισε η οθόνη και δεν έκανε τίποτα.

Τοποθετώ το δίσκο πάλι, μήπως και δεν έκανε καλή επαφή, αλλά τίποτα.

Αναρωτιέμαι μπας και έχει πρόβλημα ο σκληρός δίσκος... Το πάω το μηχάνημα στον υπολογιστή, το συνδέω μέσω USB και όλα καλά. Ο σκληρός φαίνεται κανονικά. Επομένως δεν είναι θέμα σκληρού δίσκου.

Ξαναπροσπαθώ πάλι μετά άλλη μια φορά, αλλά τζίφος η υπόθεση. Αρχίζει να δείχνει το σήμα του loading στην οθόνη της τηλεόρασης, αλλά μετά μαυρίζει και δεν πάει παρακάτω.

Προφανώς το μηχάνημα έχει πρόβλημα, σωστά? Το αγόρασε από το eshop ο φίλος μου και σαν να θυμάμαι ότι και κάποιοι άλλοι είχαν προβλήματα με την αγορά του egreat από το συγκεκριμένο κατάστημα. Έτσι του είπα να το γυρίσει πίσω και να ζητήσει να του δώσουν άλλο καινούριο.

Σωστά δεν έπραξα? Δεν έχει πρόβλημα το μηχάνημα? Δεν έπρεπε μετά το loading να ξεκινήσει η διαδικασία του NMT ώστε να φορμάρω το σκληρό δίσκο και μετά να κάνω τα υπόλοιπα?

Δεν έχει πρόβλημα, απλά στέλνει το σήμα σε λάθος έξοδο γι αυτό μαυρίζει. Δεν θυμάμαι πως αλλάζεις εξοδο, νομίζω με το TV mode και μετά 1,2... κλπ.

Δες και αυτό
-----------------------------------------------------------
Επειδή η έκδοση 0808 ακυρώνει και τις τρεις εξόδους HDMI\AV\YPBPR μαζι. Η εξ'ορισμού έξοδος video είναι HDMI.
Αν θέλετε να χρησιμοποιήσετε ως εξόδους τις AV ή YPBPR,παρακαλώ περιμένετε περίπου 30 δευτερόλεπτα και μετά:
1). Πατήστε στο χειριστήριο σας το κουμπί TV mode, μετά πατήστε το 1 για να χρησιμοποιήσετε ώς έξοδο την AV (Scart);
2). Πατήστε στο χειριστήριο σας το κουμπί TV mode, μετά πατήστε το 2 για να χρησιμοποιήσετε ώς έξοδο την YPBPR (Component).

Εγω το προβλημα που εχω με το Εgreat ειναι οτι το RW και το FW δεν ακουνε στις εντολες.Π.χ οταν θελω να προχωρησω μπροστα μονο με χ2 χ4 χ8 γινεται για πισω ουτε λογος.Επισεις οταν δινω εντολη pause και play ξανα μου ξεκινα αλλα νταλον.Τι δεν κανω καλα ρε παιδια......

Το πήρα πριν από λίγες μέρες και ακόμα το ψάχνω..

Εχω κάνει όμως μια πατάτα και δε μπορώ να δώ καθόλου εικόνα, μόνο την αρχική όταν bootάρει και όχι από τα μενου του, επειδή πάτησα (tv mode +1, +2 δε θυμάμαι) κάτι και δεν στέλνει σήμα στην hdmi θύρα, έχει αλλάξει την ανάλυση προφανώς και δεν υποστηρίζεται από την τηλεόραση..Πατώντας πάλι tv mode +1 ή 2 ή οτιδήποτε, στα τυφλά δεν αλλάζει κάτι ώστε να πάρω προσωρινά έστω σήμα από component για να το σετάρω..

Ξέρει κανείς πώς μπορώ να το κάνω hard reset, ή κάτι τέλος πάντων για να μπώ στα menu του και να του αλλάξω πάλι την ανάλυση;

Έχω κατεβάσει και το τελευταίο firmware, μπορεί κάποιος να μου πει πώς το βάζω;

Ευχαριστώ εκ των προτέρων..

Status
Not open for further replies.