Απάντηση: Νέος media player (Egreat EG-M31A)
Χθες είχα την ευκαιρία να έχω ένα egreat m31b στα χέρια μου. Το αγόρασε ένας φίλος κι επειδή είναι ολίγον τι σχετικός με αυτά τα αντικείμενα

μου το έδωσε για να του βάλω έναν 500αρη WD σκληρό δίσκο που αγόρασε και να του το φτιάξω, για να είναι έτοιμο να βλέπει τις ταινίες του.
Το ανοίγω λοιπόν, του βάζω το σκληρό δίσκο μέσα, κουμπώνει κανονικά στη sata θύρα που έχει, βάζω τις βίδες κανονικά στο σκληρό και μετά στο καπάκι και ακολουθώ τις οδηγίες, όπως τις κατάλαβα δηλαδή...
1. Αντέγραψα το αρχείο syb8634.NMT σε ένα flash disk
2. Συνέδεσα το flash disk με το egreat
3. Ένωσα το egreat με την τηλεόραση, μέσω απλού καλωδίου composite
4. Έδωσα ρεύμα στο μηχάνημα και το άνοιξα
Αποτέλεσμα: ξεκίνησε κανονικά το μηχάνημα και μου έβγαλε στην οθόνη της τηλεόρασης την ένδειξη του "LOADING".
Αφού έμεινε γύρω στα 30-40 δευτερόλεπτα σε εκείνη την ένδειξη, μετά μαύρισε η οθόνη και δεν έκανε τίποτα.
Τοποθετώ το δίσκο πάλι, μήπως και δεν έκανε καλή επαφή, αλλά τίποτα.
Αναρωτιέμαι μπας και έχει πρόβλημα ο σκληρός δίσκος... Το πάω το μηχάνημα στον υπολογιστή, το συνδέω μέσω USB και όλα καλά. Ο σκληρός φαίνεται κανονικά. Επομένως δεν είναι θέμα σκληρού δίσκου.
Ξαναπροσπαθώ πάλι μετά άλλη μια φορά, αλλά τζίφος η υπόθεση. Αρχίζει να δείχνει το σήμα του loading στην οθόνη της τηλεόρασης, αλλά μετά μαυρίζει και δεν πάει παρακάτω.
Προφανώς το μηχάνημα έχει πρόβλημα, σωστά? Το αγόρασε από το eshop ο φίλος μου και σαν να θυμάμαι ότι και κάποιοι άλλοι είχαν προβλήματα με την αγορά του egreat από το συγκεκριμένο κατάστημα. Έτσι του είπα να το γυρίσει πίσω και να ζητήσει να του δώσουν άλλο καινούριο.
Σωστά δεν έπραξα? Δεν έχει πρόβλημα το μηχάνημα? Δεν έπρεπε μετά το loading να ξεκινήσει η διαδικασία του NMT ώστε να φορμάρω το σκληρό δίσκο και μετά να κάνω τα υπόλοιπα?