Νέος media player (Egreat EG-M31A & EG-M31B

Status
Not open for further replies.
Re: Νέος media player (Egreat EG-M31A)

Το πήρα πριν από λίγες μέρες και ακόμα το ψάχνω..

Εχω κάνει όμως μια πατάτα και δε μπορώ να δώ καθόλου εικόνα, μόνο την αρχική όταν bootάρει και όχι από τα μενου του, επειδή πάτησα (tv mode +1, +2 δε θυμάμαι) κάτι και δεν στέλνει σήμα στην hdmi θύρα, έχει αλλάξει την ανάλυση προφανώς και δεν υποστηρίζεται από την τηλεόραση..Πατώντας πάλι tv mode +1 ή 2 ή οτιδήποτε, στα τυφλά δεν αλλάζει κάτι ώστε να πάρω προσωρινά έστω σήμα από component για να το σετάρω..

Ξέρει κανείς πώς μπορώ να το κάνω hard reset, ή κάτι τέλος πάντων για να μπώ στα menu του και να του αλλάξω πάλι την ανάλυση;

Έχω κατεβάσει και το τελευταίο firmware, μπορεί κάποιος να μου πει πώς το βάζω;

Ευχαριστώ εκ των προτέρων..

tv mode + 0 (το στέλνει στο auto).

Εγω το προβλημα που εχω με το Εgreat ειναι οτι το RW και το FW δεν ακουνε στις εντολες.Π.χ οταν θελω να προχωρησω μπροστα μονο με χ2 χ4 χ8 γινεται για πισω ουτε λογος.Επισεις οταν δινω εντολη pause και play ξανα μου ξεκινα αλλα νταλον.Τι δεν κανω καλα ρε παιδια......

Στα mkv έτσι είναι σε όλους. Αυτά μόνο σε DVD παίζουν (χωρίς να είμαι και απόλυτα σίγουρος).

Απάντηση: Νέος media player (Egreat EG-M31A)

Τελικά το έλυσα το πρόβλημα που είχα, με τη βοήθεια ενός φίλου που το έχει ι αυτός.
Ο δίσκος αρχικά δεν ήταν φορμαρισμένος και δεν τον έβλεπε καθόλου. Το 2ο μου πρόβλημα ήταν ότι είχε από default σαν έξοδο εικόνας την HDMI, όπως πολύ σωστά μου είπατε κι εδώ, μόνο που δεν γυρνούσε από αυτή πατώντας το κουμπί TV MODE, όταν την είχα συνδεδεμένη με το καλώδιο comosite. Έτσι το σύνδεσα μέσω HDMI σε μια τηλεόραση κι εκεί είδα επιτέλους το φως το αληθινό.
Πραγματικά πολύ εύκολο να το χειριστεί κανείς από εκεί και πέρα. Πολύ εύκολο μενού, αναλυτικό. Με δίκτυο δεν ασχολήθηκα καθόλου, γιατί ούτε ο κάτοχός του πρόκειται να ασχοληθεί προς το παρόν.
Σας ευχαριστώ όλους για τη βοήθειά σας :grinning-smiley-043

ΤΕΛΙΚΑ ΦΟΡΜΑΡΑ ΣΕ ΕΧΤ 3. ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΜΠΩ ΣΤΟ ΔΙΣΚΟ! ΕΒΑΛΑ ΤΟ ΕΧΤ2IFS ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ MOUNT TO ΔΙΣΚΟ ΣΩΣΤΑ. ME TO MOUNTDIAG ΜΟΥ ΒΓΑΖΕΙ ΜΥΝΗΜΑ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΑΝΟΙΧΤΑ COMMUNICATIONS ΑΠΟ PREVIOUS USE ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ MOUNT ΓΙΑ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ. EXEI KANENAS ΚΑΜΙΑ ΙΔΕΑ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ?

Για όποιον είχε παρόμοιο πρόβλημα και εχει κάνει FORMAT ΕΧΤ3. Aπλά κάντε συνδέστε το σκληρό με το pc σαν εξωτερικό , Πάτε στο disc managment και κάντε ΞΑΝΑ! format το κομμάτι NTFS μόνο.
Μετά θα το βλέπει και το Pc και θα δουλευεί και αυτόνομα κανονικότατα..
Το ΕΧΤ2IFS είναι πάντως απαραίτητο για να δεί τα partition..

Η συσκευή μπορεί να παίζει dvd rip η Blueray rip με ξεχωριστούς srt υπότιτλους? και αν ναι με ποιον τρόπο?

Ευχαριστώ.

Η συσκευή μπορεί να παίζει dvd rip η Blueray rip με ξεχωριστούς srt υπότιτλους? και αν ναι με ποιον τρόπο?

Ευχαριστώ.

Φυσικα και παιζει εξωτερικους υποτιτλους και μαλιστα εχεις και την διαχειριση τους ( συγχρονισμο - αλλαγη χρωματος - αλλαγη θεσης ) , απο την ανεση του καναπε σου. Απλα στις ρυθμισεις βαζεις μια φορα υποτιτλους = Ελληνικα και μετα απλα απο το κοντρολ πατας το πληκτρο των υποτιτλων για να μπεις στην διαχειρηση τους αν χρειαστει.
Εννοειται οτι , οπως και στο PC , εχεις ταινια και υποτιτλο στο ιδιο directory και με την ιδια ονομασια.

Κανενα νεο firmware update με το πολυαναμενομενο DTS support υπαρχει στα σκαρια ???

Φυσικα και παιζει εξωτερικους υποτιτλους και μαλιστα εχεις και την διαχειριση τους ( συγχρονισμο - αλλαγη χρωματος - αλλαγη θεσης ) , απο την ανεση του καναπε σου. Απλα στις ρυθμισεις βαζεις μια φορα υποτιτλους = Ελληνικα και μετα απλα απο το κοντρολ πατας το πληκτρο των υποτιτλων για να μπεις στην διαχειρηση τους αν χρειαστει.
Εννοειται οτι , οπως και στο PC , εχεις ταινια και υποτιτλο στο ιδιο directory και με την ιδια ονομασια.

και πατώντας αυτό το κουμπί σου λέει σε ποιο directory ει ναι το αρχείο srt? γιατί δεν μιλάω για ταινίες που είναι mkv, avi κλπ άλλα για full ταινίες rip dvd or blueray.

Αν το DVD σου είναι σε αρχείο ISO, δεν μπορείς να περάσεις εξωτερικούς υπότιτλους. Αν δεν είναι σε ISO, είναι πολύ πιθανό να μην παίζει σωστά ούτως ή άλλως, οπότε δεν..

Όσο για τα blu rays, συνήθως παίζει τα περισσότερα μεμονωμένα αρχεία, αλλά σε καμία περίπτωση πλήρη backups (με μενού κτλ). Στη περίπτωση των μεμονωμένων αρχείων (.m2ts) θα φορτώσει μόνο του το αρχείο των υποτίτλων, αν έχει το ίδιο όνομα με το αρχείο .m2ts. Δεν σου δίνει επιλογή - αν βρει αρχείο, το φορτώνει.

Καταρχήν καλημέρα σε ολη την παρέα...
Πριν καμια 15ρια ημέρες πηρα και εγώ αυτο το καταπληκτικό μηχάνημα του ακούει στο όνομα Egreat EG-M31Β, έκανα της απαραίτητες αναβαθμήσεις αλλα διστοιχός δεν παίζει με τίποτα DTS (παρόλο που το site του E-Shop λέει ότι στιν αναβάθμηση EG-M31B 0818 λύνεται το πρόβλημα)... :violent-smiley-030:
Δεν πειράζει είπα γιατι το μηχάνημα πετάει ούτος ή άλλος, και κοιτάζοντας μήπως μπορέσω και βρώ κάποια λύση είδα το τελευταίο firm του popcorn το οποίο υποστηρίζει DTS (αν κάνω λάθος διορθώστε με):slapface: και σκέφτομαι πολύ σοβαρά να περάσω το firm του popcorn στο EG-M31B γιατι απο ότι είδα έχουν τον ίδιο τύπο αρχείου και τιν ίδια δομή.
Δεν ξέρω αν το έχει δοκιμάσει κανένας άλλος και θα ήθελα να το δοκιμάσω έστω και αν αυτό θα είναι μοιραίο για το μηχανημα...
Περιμένω κανένα σχόλιο και μέσα στο Σαββατοκύριακο θα το δοκιμάσω...
Ευχαριστώ εκ των προτέρων :a0210:

και σκέφτομαι πολύ σοβαρά να περάσω το firm του popcorn στο EG-M31B γιατι απο ότι είδα έχουν τον ίδιο τύπο αρχείου και τιν ίδια δομή.
Δεν ξέρω αν το έχει δοκιμάσει κανένας άλλος και θα ήθελα να το δοκιμάσω έστω και αν αυτό θα είναι μοιραίο για το μηχανημα...
απλα δεν θα το παρει-bye--bye-

Οι διαφορές των firmware δεν είναι μεγάλες και, όπως έχει ξαναειπωθεί, δεν αποκωδικοποιεί dts ακόμη. Από εκεί και πέρα οι διαφορές είναι κάποιες επιπλέον επιλογές στις ρυθμίσεις εικόνας και η δυνατότητα να περνάει dts-hd. Διορθώστε με αν ξεχνώ κάτι.
Υ.Γ. Πάντως μέχρι στιγμής είμαι πολύ ευχαριστημένος από το μηχάνημα και την απόδοσή του. Βλέπω ταινία σχεδόν κάθε μέρα (mkv 1080p μεγάλου bitrate και κάποια bd rips) και δεν είχα σχεδόν κανένα πρόβλημα. Εικόνα και ήχος άψογα, όπως και οι υπότιτλοι (βασικό). Πραγματικό value for money, συστήνεται ανεπιφύλακτα.

Βασική βελτίωση αυτού του firmware για μένα ήταν και η σωστή υποστήριξη στα ελληνικά (όταν μιλάμε για πολλαπλούς ενσωματωμένους υπότιτλους)

Αν θες να συνδέσεις το player με AV ενισχυτή που υποστηρίζει DTS, DTS-HD κτλ. Πρέπει να το συνδέσεις με HDMI για εικόνα και με optical για τον ήχο? ή αρκεί το HDMI ? (περνάνε όλα μέσα από αυτό και ο ενισχυτής κάνει την αποκωδικοποίηση)

Για αποκωδικποποιηση DTS HD ριχνεις το egreat με καλωδιο hdmi πανω στην hdmi του ενισχυτη .Η οπτικη θα σου δωσει απλο dts....

Για αποκωδικποποιηση DTS HD ριχνεις το egreat με καλωδιο hdmi πανω στην hdmi του ενισχυτη .Η οπτικη θα σου δωσει απλο dts....

Το απλό DTS δεν μπορεί να περάσει και αυτό από το HDMI ?

Το απλό DTS δεν μπορεί να περάσει και αυτό από το HDMI ?
ολα περνανε απο το hdmi σε raw αλλα μετα θελει decorder απο ενισχυτη για παραδειγμα -bye-

Status
Not open for further replies.