Νέος media player (Egreat EG-M31A & EG-M31B

Status
Not open for further replies.
Re: Νέος media player (Egreat EG-M31A & EG-M31B)

Μια ερωτηση! Παρατηρησα οτι σε αρχεια avi οταν προχωρησω μπροστα σε καποιο σημειο της ταινιας αποσυχρονιζεται ο ηχος σε σχεση με την εικονα.

Αμαν πια αυτο το μηχανημα με εχει κουρασει! Δεν το αντεχω αλλο!Ολο προβληματα ειναι!

Mπορείς να πατήσεις το pause και μετά ξανά play και έρχεται στα ίσα, εικόνα και ήχος. Το κάνει και σε εμένα αλλά μετά απο 2 sec στρώνει μόνο του. Δεν νομίζω ότι φταίνε οι ενσωματωμένοι υπότιτλοι για αυτό.

Το μηχάνημα σε κούρασε?
Μάλλον όλοι εμείς το έχουμε το κουράσει ...... :flipout:
Μετά το τελευταίο firmware και την καρτούλα DTS που του έβαλα είναι άψογο. Έχω αρχεία που ακόμα Core 2 Duo δεν μπορούν να τα παίξουν αν δεν ασχοληθείς κανένα 2ωρο για την παραμετροποίηση του PC.

Egreat for ever. !

Last edited:

Mπορείς να πατήσεις το pause και μετά ξανά play και έρχεται στα ίσα, εικόνα και ήχος. Το κάνει και σε εμένα αλλά μετά απο 2 sec στρώνει μόνο του. Δεν νομίζω ότι φταίνε οι ενσωματωμένοι υπότιτλοι για αυτό.

Λες? Δηλαδη παω π.χ. στο 50% της ταινιας πατώντας το "5", εν συνεχεια παταω παυση και μετα παλι play και στρώνει? Μακαρι να ειναι ετσι θα το δοκιμασω το απογευμα....

παιδιά τι ρυθμίσεις χρειάζεται για να ακούσουμε DTS apo to HDMI?Πήρα ένα ενισχυτή(SONY DG-820),το σύνδεσα με HDMI,μπορώ να ακούσω στην τηλεόραση AC3 αλλά όχι DTS.δυστυχώς ηχεία δεν έχω βάλει επάνω, τα περιμένω από βδομάδα,αλλα δεν νομίζω οτι έχει σχέση με την αποδικωποιήση του ήχουν και αποστολή του στην TV.στις επιλογές NMT μπορώ να διαλέξω DTS-digital kai DTS-HD,αλλά όχι analog.οταν παιζει DTS το egreat,βλεπω οτι ο ενισχυτης το αναγνωρίζει γιατί μου το βγάζει στηην οθόνη. καμία ιδέα?

Για DTS θέλεις ηχεία στον ενισχυτή. Ο αποκωδικοποιημένος DTS ήχος δεν ξαναγυρνάει στην TV (είναι και 6 κάναλος πλέον).

Kalispera.

Mporei kapoios na mou pei apo pou mporw na paraggilw thn DTS kartoula???

Μπορεί κάποιος να μου λυσει κάποιες απορίες που έχω.

Όταν πρωτοκυκλοφόρησε το Egreat Μ31Β έπεσε στα χεριά μου. Τα αρνητικά που του είχα βρει ήταν το πρόβλημα με το DTS που χωρίς ενισχυτή δεν είχες ήχο, και ότι στα όταν επαιζες ένα αρχείο από δίσκο όλα καλά, και όταν το επαιζες μεσώ δικτύου δεν αναγνώριζε τους εξωτερικούς υποτίτλους. Έβλεπε μόνο τους υποτίτλους που ήτανε ενσωματωμένοι στο mkv.

Σκέφτομαι να πάρω EGreat αλλα δεν θελω να μπω στην διαδικασια βαλε βγαλε δισκους. Θελω ολα να παιζει τα παντα μεσω δικτιου μονο. Δεν με ενδιαφερει να κατεβαζει. Και εαν γινετε να μην βαλω και δισκο μεσα. Θα μπορεσει να με καλυψει ? Και τι διορθωθηκε ?

To DTS δεν διορθώθηκε.

Αυτό που αναφέρεις για τους υπότιτλους δεν νομίζω ότι υπήρχε ποτέ (έχω πάρει από την πρώτη παρτίδα που ήρθε ελλάδα). Δεν παίζει (γενικά) υπότιτλους που δεν είναι σε ansi format, αλλά τους σώζεις σε ansi (που είναι συνήθως εξ' αρχής). Δεν ξέρω αν έχει διορθωθεί και αυτό γιατί δεν το έχω δοκιμάσει τελευταία.

Παιδιά έχω την εντύπωση ότι ο ενσωματωμένος browser του egreat δεν υποστηρίζει frames διότι όταν ανοίξω sites όπου τα links ταινιών είναι μέσα σε frames δεν τα υποστηρίζει καθόλου. Έτσι δεν μπορώ να φτιάξω ένα web service που να οδηγεί σε γνωστά sites με ελληνικές ταινίες και σειρές αφού όλα τα επεισόδια εμφανίζονται σε frame.
Καμιά ιδέα;

Απάντηση: Νέος media player (Egreat EG-M31A & EG-M31B)

Εκπτώσεις και στο M31B.Τώρα 199 ευρώ.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Νέος media player (Egreat EG-M31A & EG-M31B)

215 μου λεει εμενα
Δεν σου βγάζει τα κόκκινα γράμματα δίπλα στην ειδική τιμή;

Απάντηση: Νέος media player (Egreat EG-M31A & EG-M31B)

Λοιπόν λύθηκε το μυστήριο.Όταν έχω κάνει login στο λογαριασμό μου στο e-shop,μου βγάζει και μια δεύτερη τιμή με κόκκινα γράμματα που λέει "Ειδική τιμή 199 ευρώ".Όταν κάνω logout και βλέπω τη σελίδα ως guest μου βγάζει μόνο την τιμή στα 215 ευρώ.Άρα πρέπει να είναι κάποια προσφορά γι'αυτούς που έχουν λογαριασμό.

Πιθανόν να έχει απαντηθεί ήδη...
Έχω το EG-M31A με το αρχικό του firmware (50-17-080612-15-EGR-402-073) με έκδοση Kernel 15-EGR και θέλω να το αναβαθμίσω στο τελευταίο (1023). Επειδή μέσα στο site της Egreat αναφέρει :
"EG-M31A: update must based on 0612;0330 and 0401 version should update to 0612 first,then update to 0808"
θέλω να μάθω αν μπορώ να το κάνω απευθείας ή να περάσω πρώτα τα 0612, 0808 και μετά το 1023.
Επίσης όσον αφορά τα apps του ΝΜΤ και το ΝΜΤ αρχείο του 1023, που λέει τι άκριβως αναβαθμίζει ?

Και κάτι ακόμα.... παίζει ρόλο αν κατεβάσω το firmware απο το ευρωπαϊκό site (egreat.nl) ή το κινέζικο (egreatworld.com) ?

Last edited:

Συγγνώμη γιά το double post αλλά πρίν από λίγο to tank.... μάλλον τα φτυσε. Καθώς έβλεπα μιά ταινία, κράσαρε και άρχισε τις επανεκιννήσεις.... Βγάζει μόνο την αρχική οθόνη με το logo και μετά τίποτα.

Έβγαλα τον σκληρό, τα ίδια. Έβαλα ένα usb stick, τα ίδια. Το έχει συναντήσει κανείς άλλος αυτό...

Συγγνώμη γιά το double post αλλά πρίν από λίγο to tank.... μάλλον τα φτυσε. Καθώς έβλεπα μιά ταινία, κράσαρε και άρχισε τις επανεκιννήσεις.... Βγάζει μόνο την αρχική οθόνη με το logo και μετά τίποτα.

Έβγαλα τον σκληρό, τα ίδια. Έβαλα ένα usb stick, τα ίδια. Το έχει συναντήσει κανείς άλλος αυτό...
πρωτα βγαλτο απο το ρευμα μπασ και στρωσει μονο του ,αν δεν βρεις ακρη safe kernel επιλογη απο το menu των αναβαθμισεων .-bye--bye--bye-

Απάντηση: Re: Νέος media player (Egreat EG-M31A & EG-M31B)

Για δοκίμασε να το συνδέσεις με ένα καλώδιο AV, μήπως άλλαξε η έξοδος (από HDMI σε PAL πχ).

Παιδιά ευχαριστώ γιά τις απαντήσεις σας.... μακάρι να έστρωνε αλλά....

Δεν είναι το θέμα ότι δεν έχω καθόλου εικόνα. Αν το βγάλω από το ρεύμα Bootάρει κανονικά, μπαίνει στην αρχική σελίδα και μετά καρφώνω το stick γιά να επιλέξω μία ταινία που θέλω να δώ. Σε διάστημα 5 λεπτών κρασάρει και αρχίζει ένα ατέρμονο cycle reboot. Εγώ υποψιάζομουν ότι έχει να κάνει με θέμα τροφοδοσίας (αυτό έλπιζα στην αρχή γιά να μην μπαίνω σε διαδικασίες service και επιστροφής από Ηράκλειο Αθήνα), αλλά μάλλον δεν φταίει ούτε αυτό. Είναι σε μια random κατάσταση όλα αυτά και πραγματικά δεν βγάζω άκρη. Δεν ξέρω αν φταίει το kernel...
Το πήγα λοιπόν σήμερα στο eshop γιά επιστροφή και έλεγχο (εντός εγγύησης) και εαν και εφόσον δεν φτιαχτεί, θα δώσω κάτι παραπάνω και θα πάρω το EG-M31B (φαντάζομαι είναι καλύτερο).
´
Και όλα αυτά ενώ σκέφτηκα να το αναβαθμίσω.... αλλά δεν πρόλαβα :AFADF0:

Το μόνο που θα ήθελα να προσθέσω και να ρωτήσω συγχρόνως είναι εάν το έχει αφήσει κανείς ανοικτό γιά πολλές ώρες (γιατί εγώ συνήθως το έκλεινα μετά την χρήση, λόγω του θορύβου του ανεμιστήρα) ή και μέρες, γιατί αυτό που μου συνέβη, έγινε αφού έμεινε ανοικτό όλο το βράδυ.

Παιδιά ευχαριστώ γιά τις απαντήσεις σας.... μακάρι να έστρωνε αλλά....

Δεν είναι το θέμα ότι δεν έχω καθόλου εικόνα. Αν το βγάλω από το ρεύμα Bootάρει κανονικά, μπαίνει στην αρχική σελίδα και μετά καρφώνω το stick γιά να επιλέξω μία ταινία που θέλω να δώ. Σε διάστημα 5 λεπτών κρασάρει και αρχίζει ένα ατέρμονο cycle reboot. Εγώ υποψιάζομουν ότι έχει να κάνει με θέμα τροφοδοσίας (αυτό έλπιζα στην αρχή γιά να μην μπαίνω σε διαδικασίες service και επιστροφής από Ηράκλειο Αθήνα), αλλά μάλλον δεν φταίει ούτε αυτό. Είναι σε μια random κατάσταση όλα αυτά και πραγματικά δεν βγάζω άκρη. Δεν ξέρω αν φταίει το kernel...
Το πήγα λοιπόν σήμερα στο eshop γιά επιστροφή και έλεγχο (εντός εγγύησης) και εαν και εφόσον δεν φτιαχτεί, θα δώσω κάτι παραπάνω και θα πάρω το EG-M31B (φαντάζομαι είναι καλύτερο).
´
Και όλα αυτά ενώ σκέφτηκα να το αναβαθμίσω.... αλλά δεν πρόλαβα :AFADF0:

Το μόνο που θα ήθελα να προσθέσω και να ρωτήσω συγχρόνως είναι εάν το έχει αφήσει κανείς ανοικτό γιά πολλές ώρες (γιατί εγώ συνήθως το έκλεινα μετά την χρήση, λόγω του θορύβου του ανεμιστήρα) ή και μέρες, γιατί αυτό που μου συνέβη, έγινε αφού έμεινε ανοικτό όλο το βράδυ.

Εγώ το έχω συνέχεια ανοιχτό για τι κατεβάζω ταινίες μέσω αυτού και δεν μου εχεί παρουσιάσει τέτοιο πρόβλημα.

Last edited:
Status
Not open for further replies.