dimitr2003
Established Member
Re: Νέος media player (Egreat EG-M31A & EG-M31B)
Mπορείς να πατήσεις το pause και μετά ξανά play και έρχεται στα ίσα, εικόνα και ήχος. Το κάνει και σε εμένα αλλά μετά απο 2 sec στρώνει μόνο του. Δεν νομίζω ότι φταίνε οι ενσωματωμένοι υπότιτλοι για αυτό.
Το μηχάνημα σε κούρασε?
Μάλλον όλοι εμείς το έχουμε το κουράσει ......
Μετά το τελευταίο firmware και την καρτούλα DTS που του έβαλα είναι άψογο. Έχω αρχεία που ακόμα Core 2 Duo δεν μπορούν να τα παίξουν αν δεν ασχοληθείς κανένα 2ωρο για την παραμετροποίηση του PC.
Egreat for ever. !
Μια ερωτηση! Παρατηρησα οτι σε αρχεια avi οταν προχωρησω μπροστα σε καποιο σημειο της ταινιας αποσυχρονιζεται ο ηχος σε σχεση με την εικονα.
Αμαν πια αυτο το μηχανημα με εχει κουρασει! Δεν το αντεχω αλλο!Ολο προβληματα ειναι!
Mπορείς να πατήσεις το pause και μετά ξανά play και έρχεται στα ίσα, εικόνα και ήχος. Το κάνει και σε εμένα αλλά μετά απο 2 sec στρώνει μόνο του. Δεν νομίζω ότι φταίνε οι ενσωματωμένοι υπότιτλοι για αυτό.
Το μηχάνημα σε κούρασε?
Μάλλον όλοι εμείς το έχουμε το κουράσει ......

Μετά το τελευταίο firmware και την καρτούλα DTS που του έβαλα είναι άψογο. Έχω αρχεία που ακόμα Core 2 Duo δεν μπορούν να τα παίξουν αν δεν ασχοληθείς κανένα 2ωρο για την παραμετροποίηση του PC.
Egreat for ever. !
Last edited: