Νέος media player (Egreat EG-M31A & EG-M31B

Status
Not open for further replies.
Re: Νέος media player (Egreat EG-M31A & EG-M31B)

Παιδιά ευχαριστώ γιά τις απαντήσεις σας.... μακάρι να έστρωνε αλλά....

Δεν είναι το θέμα ότι δεν έχω καθόλου εικόνα. Αν το βγάλω από το ρεύμα Bootάρει κανονικά, μπαίνει στην αρχική σελίδα και μετά καρφώνω το stick γιά να επιλέξω μία ταινία που θέλω να δώ. Σε διάστημα 5 λεπτών κρασάρει και αρχίζει ένα ατέρμονο cycle reboot. Εγώ υποψιάζομουν ότι έχει να κάνει με θέμα τροφοδοσίας (αυτό έλπιζα στην αρχή γιά να μην μπαίνω σε διαδικασίες service και επιστροφής από Ηράκλειο Αθήνα), αλλά μάλλον δεν φταίει ούτε αυτό. Είναι σε μια random κατάσταση όλα αυτά και πραγματικά δεν βγάζω άκρη. Δεν ξέρω αν φταίει το kernel...
Το πήγα λοιπόν σήμερα στο eshop γιά επιστροφή και έλεγχο (εντός εγγύησης) και εαν και εφόσον δεν φτιαχτεί, θα δώσω κάτι παραπάνω και θα πάρω το EG-M31B (φαντάζομαι είναι καλύτερο).
´
Και όλα αυτά ενώ σκέφτηκα να το αναβαθμίσω.... αλλά δεν πρόλαβα :AFADF0:

Το μόνο που θα ήθελα να προσθέσω και να ρωτήσω συγχρόνως είναι εάν το έχει αφήσει κανείς ανοικτό γιά πολλές ώρες (γιατί εγώ συνήθως το έκλεινα μετά την χρήση, λόγω του θορύβου του ανεμιστήρα) ή και μέρες, γιατί αυτό που μου συνέβη, έγινε αφού έμεινε ανοικτό όλο το βράδυ.

Δοκίμασε να απενεργοποιήσεις τα δίκτυα. Και το ασύρματο και το ενσύρματο.

καλησπέρα, παιδιά, θα ζητήσω προκαταβολικά συγνώμη αν το ένα και μοναδικό μου ερώτημα έχει ήδη απαντηθεί...

Το EG-M31B μπορεί να παίξει και δίχως σκληρό δίσκο; π.χ. όπως αγοράζεις την συσκευή, να συνδέσεις ένα Usb Flash με ένα Avi και υπότιτλο, θα το παίξει κανονικά;

Ευχαριστώ

καλησπέρα, παιδιά, θα ζητήσω προκαταβολικά συγνώμη αν το ένα και μοναδικό μου ερώτημα έχει ήδη απαντηθεί...

Το EG-M31B μπορεί να παίξει και δίχως σκληρό δίσκο; π.χ. όπως αγοράζεις την συσκευή, να συνδέσεις ένα Usb Flash με ένα Avi και υπότιτλο, θα το παίξει κανονικά;

Ευχαριστώ

Κανονικά...

Ο νέος μου seagate barracuda 1 Terabyte που είχα μέσα στο egreat τα τίναξε μετά από 20 ημέρες λειτουργίας. Δυστυχώς έπεσα και εγώ θύμα μιας κακιάς παρτίδας δίσκων που έβγαλε η Seagate με ελαττωματικό f/w. Δεν ξέρω αν το eshop θα τον πάρει πίσω, ο δίσκος έχει εγγύηση, αλλά και να τον φτιάξουν μικρό το κέρδος αφού το βασικό πρόβλημα δεν είναι τα 100 που κοστίζει αλλά τα 750GB χαμένου οπτικοακουστικού υλικού που έχω μέσα που θέλει εβδομάδες για να ξαναμαζευτεί...Εννοείται ότι και νέο δίσκο να μου δώσουν δεν θα το χρησιμοποιήσω καθότι ο προϊόν θεωρείται παγκοσμίως αναξιόπιστο.

μιας και το ανεφερες φίλε μου ,χθες απέκτησα και εγω το μηχανημα.Εχετε να προτείνετε κάποιο σκληρό 1ΤΒ για να του βάλω?

Και εμένα ο seagate barracuda 500 gb τα τίναξε μετά από 3 μήνες και μου τον αλλάξανε από το eshop μέσα σε δυο μέρες.Τώρα έβαλα 1 Terabyte WD.

Φιλοι μου να ρωησω κατι. Επηρεάζει καθόλου την ταχυτητα μεταδοσης δεδομενων στο δικτυο, αν εχω την συνδεση με το router με κωδικο και όχι ελευθερη? Νομιζω οτι οταν το εχω κλειδωμενο π.χ. με WAP2 εχω καθυστερηση στην μεταδοση. Ιδέα μου?

μιας και το ανεφερες φίλε μου ,χθες απέκτησα και εγω το μηχανημα.Εχετε να προτείνετε κάποιο σκληρό 1ΤΒ για να του βάλω?

Εγώ του έβαλα ένα wd 500Gb green και μου φαίνεται ψυχρός και αθόρυβος. Στην συγκεκριμένη περίπτωση δεν είναι το ζητούμενο η ταχύτητα, αλλά η αξιοπιστία.

Σε ευχαριστώ για την απάντηση ,του εβαλα ηδη ενα wd 1TB Green .εκανα το φορματ του σκληρού και αναβαθμιση firmware και τωρα ψαχνομαι για να το κανω δικτυακό σκλήρό .το κακό ειναι οτι ειμαι ασχετος σε portforward .μπορεί να βοηθήσει κανείς ? (εχω το modem της siemens cl110 ).Eπίσης μια ερώτηση που μπορει να φανει χαζή , ακόμα και αν το καταφερω να βλέπω τα αρχεία του egreat απο την δουλεία μου,πως θα βλέπω τα αρχεία αφού ειναι φορμαρισμένος σε ext2?....

Απάντηση: Νέος media player (Egreat EG-M31A & EG-M31B)

Μια απορία,πώς μπορώ να δω από τον υπολογιστή το interface των torrents που κατεβάζω ή δίνω με το EGREAT EG-M31B, έτσι ώστε να μην ανοίγω την TV συνέχεια.
Ευχαριστώ.

βρε παληκάρια, να ρωτήσω κι εγώ δυό-τρία πραγματάκια μια και είμαι υποψήφιος αγοραστής και λίγο άσχετος.

α) μπορεί να συνδεθεί με blue ray? (νομίζω πως έχει γραφεί όχι)
β) παίρνει wifi adaptor (νομίζω πως έχει γραφεί ναι)
γ) μπορεί κάποιος να σερφάρει στο internet με display tv / projector ανάλογα πού έχει συνδεθεί.

παιδια το πηρα κι εγω το EG-M31B αλλα δεν εχω δισκο hdd να του φορεσω.Δεν μπορω να το χρησιμοποιησω σαν network player μονο...να τον συνδεσω δηλαδη στο υπαρχον δικτυο μου και να τραβαει ταινιες απο αλλα pc?Βοηθηστε με λιγο γιατι πελαγωσα...

Re: Νέος media player (Egreat EG-M31A)

"The original fan is 40x40x7mm and is using 5V, 120mA and the noise level is at 33.85dbA. 40x40x10 (fits pretty well and no need to modify the case)"

οποτε παμε για οτι καλυτερο βρεθει.

Μετά από πολύ καιρό και αρκετή έρευνα, έχω παραγγείλει το παρακάτω...
http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.807920 και ετοιμάζω και μια μικρή μοντίφα με το fan της egreat.

Θα ενημερώσω μόλις έχω αποτελέσματα -bye-

Με μια απλή αναζήτηση στο φόρουμ θα βρεις λογικά πληροφορίες, αλλιώς ας σου πει κάποιος που το έχει κάνει.

Aπο εξωτερικο δισκο 2.5" ΧΩΡΙΣ εξωτερικη τροφοδοσια (usb powered) το egreat παιζει 720p/1080p χωρις σπασιματα?

Ο νέος μου seagate barracuda 1 Terabyte που είχα μέσα στο egreat τα τίναξε μετά από 20 ημέρες λειτουργίας. Δυστυχώς έπεσα και εγώ θύμα μιας κακιάς παρτίδας δίσκων που έβγαλε η Seagate με ελαττωματικό f/w. Δεν ξέρω αν το eshop θα τον πάρει πίσω, ο δίσκος έχει εγγύηση, αλλά και να τον φτιάξουν μικρό το κέρδος αφού το βασικό πρόβλημα δεν είναι τα 100 που κοστίζει αλλά τα 750GB χαμένου οπτικοακουστικού υλικού που έχω μέσα που θέλει εβδομάδες για να ξαναμαζευτεί...Εννοείται ότι και νέο δίσκο να μου δώσουν δεν θα το χρησιμοποιήσω καθότι ο προϊόν θεωρείται παγκοσμίως αναξιόπιστο.

Ρώτα στην seagate γιατί άκουσα ότι μπορείς να τον fixάρεις για να πάρεις τα data από μέσα (και τον πετάς μετά). Τον συνδέεις ως δεύτερο και του αλλάζεις f/w ή κάτι τέτοιο.

Status
Not open for further replies.