Παιδιά ευχαριστώ γιά τις απαντήσεις σας.... μακάρι να έστρωνε αλλά....
Δεν είναι το θέμα ότι δεν έχω καθόλου εικόνα. Αν το βγάλω από το ρεύμα Bootάρει κανονικά, μπαίνει στην αρχική σελίδα και μετά καρφώνω το stick γιά να επιλέξω μία ταινία που θέλω να δώ. Σε διάστημα 5 λεπτών κρασάρει και αρχίζει ένα ατέρμονο cycle reboot. Εγώ υποψιάζομουν ότι έχει να κάνει με θέμα τροφοδοσίας (αυτό έλπιζα στην αρχή γιά να μην μπαίνω σε διαδικασίες service και επιστροφής από Ηράκλειο Αθήνα), αλλά μάλλον δεν φταίει ούτε αυτό. Είναι σε μια random κατάσταση όλα αυτά και πραγματικά δεν βγάζω άκρη. Δεν ξέρω αν φταίει το kernel...
Το πήγα λοιπόν σήμερα στο eshop γιά επιστροφή και έλεγχο (εντός εγγύησης) και εαν και εφόσον δεν φτιαχτεί, θα δώσω κάτι παραπάνω και θα πάρω το EG-M31B (φαντάζομαι είναι καλύτερο).
´
Και όλα αυτά ενώ σκέφτηκα να το αναβαθμίσω.... αλλά δεν πρόλαβα :AFADF0:
Το μόνο που θα ήθελα να προσθέσω και να ρωτήσω συγχρόνως είναι εάν το έχει αφήσει κανείς ανοικτό γιά πολλές ώρες (γιατί εγώ συνήθως το έκλεινα μετά την χρήση, λόγω του θορύβου του ανεμιστήρα) ή και μέρες, γιατί αυτό που μου συνέβη, έγινε αφού έμεινε ανοικτό όλο το βράδυ.
Η πρώτη φωτό δείχνει την πρόσθεση πρακτικά του 2-pin adapter και βέβαια το fan mate παρέμεινε λειτουργικό, στην περίπτωση που δεν θα έπαιζε.
![]()
![]()
Οι άλλες δύο φωτό δείχνουν την εγκατάσταση σε πλήρη ανάπτυξη και τη σύνδεση των καλωδίων. Το πολύ καλό της υπόθεσης είναι ότι όπως το βλέπεται το κουτί έκλεισε χωρίς να υπάρξει ανάγκη για τρύπες κ.α.
Δυστυχώς από τη χαρά μου που δούλεψε δεν έβγαλα και μια φωτό με κλειστό κουτί, αν σας ενδιαφέρει το βράδυ![]()
Είχε αναφερθεί σε άλλο ελληνικό φόρουμ, μια πολύ ωραία λύση!
Ο τύπος αφαίρεσε την αυτοκόλλητη πάστα (έγραφε ότι έχει μισό εκατοστό πάχος!) και στη θέση της έβαλε μια χάλκινη πλακέτα, βάζοντας ενδιάμεσα από CPU και πάτο πάστα της Arctic.
Στον ανεμιστήρα έβαλε εν σειρά στο μαύρο καλώδιο μία αντίσταση 18Ω και λέει ότι ουσιαστικά έλυσε το πρόβλημα του θορύβου. Μάλιστα θυμάμαι ότι έλεγε ότι με αυτή τη λύση ο πάτος δεν μπορεί να ξεπεράσει τους 35°C.
ευγε εξυπνο-->Για να φορμάρω τον εξωτερικό δίσκο κατέβασα ένα ειδικό linux live cd, το GParted (μπορεί να γίνει και με άλλα progs...)
-->Έκανα το δίσκο κοινόχρηστο και ΟΚ!!!
Τώρα που θα κυκλοφορήσει το καινούριο.Στο popcorn έβαλαν με το φρέσκο update επιλογή για αυτόματη εναλλαγή συχνότητας 50Ηz, 60Hz, 24p , κτλ ... κρατόντας σταθερή την ανάλυση.
Να δούμε πότε θα το βάλουν σε εμάς.
Ειπώθηκε αυτό.Για να δουμε αν επιτελους βαλουν υποστηριξει DTS Downmix σε αυτο το Firmware..
διαβαζοντας στις προηγουμενες σελιδες διαπιστωσα οτι το μονο προβλημα του φαινεται να ειναι η επεξεργασια ηχου dts. Αλλα απο οτι ειδα στο e-shop για παραδειγμα στα χαρακτηριστικα του δειχνει να το υποστηριζει. Αξιζει να το αγορασει κανεις ή υπαρχει κατι αλλο καλυτερο χωρις ωστοσο να ξεφευγει η τιμη του περα απο το οριο των 200 .
Ειπώθηκε αυτό.
ΔΕΝ θα έχει DTS downmix σ'αυτό το firmware.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.