Νέος media player (Egreat EG-M31A & EG-M31B

Status
Not open for further replies.
Re: Νέος media player (Egreat EG-M31A & EG-M31B)

lykman,

Ο ανεμιστήρας , και ο ''μανάτος'' και αυτός της πατέντας , δε βάζουν αέρα στο κουτί αλλά βγάζουν το ζεστό αέρα απ' αυτό.Κατόπιν ,''φρέσκος'', δροσερός αέρας μπαίνει στο κουτί από τα πλα'ι'νά και τα κάτω ανοίγματα. Όσο για τη θερμοκρασία είναι σε χαμηλά επίπεδα.

Για την εγγύηση βέβαια δε γίνεται λόγος!

Re: Απάντηση: Re: Νέος media player (Egreat EG-M31A & EG-M31B)

Α και το κυριότερο!Μην ξεχνάμε να κάνουμε buckup στη μνήμη του egreat πριν το φλασσάρουμε για να μπορούμε να γυρίσουμε στο firmware του ergeat.

Καντο λιγο ποιο λιανα:ears:

Επισης θελω να αλλαξω τον δισκο που εχω μεσα, ποια ειναι η ασφαλεστερη διαδικασια;

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Νέος media player (Egreat EG-M31A & EG-M31B)

Καντο λιγο ποιο λιανα:ears:

Επισης θελω να αλλαξω τον δισκο που εχω μεσα, ποια ειναι η ασφαλεστερη διαδικασια;
Πριν δώσεις την εντολή /opt/sybhttpd/localhost.drives/HARD_DISK/update.cgi για να αρχίσει το φλασσάρισμα, δίνεις την εντολή dd if=/dev/mtd2 of=/share/egreatmem

Θα σας δημιουργήσει στο share του δίσκου του Μ31Β ένα αρχείο με το όνομα egreatmem μεγεθους 30.720 KB.
Μεταφέρτε το στο δίσκο στο PC σας για την περίπτωση που χρειαστεί...

Αν θελήσεις να γυρίσεις σε egreat μετονομάζεις το egreatmem σε mtd2 και αντικαθιστάς με αυτό το mtd2 που είχες από το popcornhour.

Ξανακάνεις τη διαδικασία από την αρχή.

Για να αλλάξεις το δίσκο δεν υπάρχει φόβος γιατί η μνήμη δεν αποθηκεύεται στο δίσκο.Μόνο οι εφαρμογές ΝΜΤ.Φρόντισε μόνο να αντιγράψεις τις ταινίες που έχεις.

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Νέος media player (Egreat EG-M31A & EG-M31B)

Πριν δώσεις την εντολή /opt/sybhttpd/localhost.drives/HARD_DISK/update.cgi για να αρχίσει το φλασσάρισμα, δίνεις την εντολή dd if=/dev/mtd2 of=/share/egreatmem

Θα σας δημιουργήσει στο share του δίσκου του Μ31Β ένα αρχείο με το όνομα egreatmem μεγεθους 30.720 KB.
Μεταφέρτε το στο δίσκο στο PC σας για την περίπτωση που χρειαστεί...

Αν θελήσεις να γυρίσεις σε egreat μετονομάζεις το egreatmem σε mtd2 και αντικαθιστάς με αυτό το mtd2 που είχες από το popcornhour.

Ξανακάνεις τη διαδικασία από την αρχή.

Για να αλλάξεις το δίσκο δεν υπάρχει φόβος γιατί η μνήμη δεν αποθηκεύεται στο δίσκο.Μόνο οι εφαρμογές ΝΜΤ.Φρόντισε μόνο να αντιγράψεις τις ταινίες που έχεις.

μπορείς σε παρακαλώ να μου πεις που να βρω τις οδηγίες για την αλλαγή του firmware?

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Νέος media player (Egreat EG-M31A & EG-M31B

μπορείς σε παρακαλώ να μου πεις που να βρω τις οδηγίες για την αλλαγή του firmware?
Τι εννοείς;

Στο ποστ 1005 παραθέτεις το link με τα αρχεία.Μέσα στο rar υπάρχει αρχείο readme με τις οδηγίες.

Εκτός αν εννοείς αναβάθμιση του υπάρχοντος firmware, οι οδηγίες για την οποία βρίσκονται στο manual του μηχανήματος.

Re: Απάντηση: Νέος media player (Egreat EG-M31A & EG-M31B)

Αυτή την στιγμή βλέπω διαθέσιμα τα 31Β, 32Β, και 33Η ...

ρε παίδες, πείτε και σε μένα τον καινούργιο, ποιά η τόσο σημαντική διαφορά του 32Β που δικαιολογεί (ίσως) τα 60€ διαφορά ;;;
μου κάνει μεγάλη εντύπωση που σας αφήνουν τόσο αδιάφορους για σχολιασμό τα νεότερα μοντέλα.

Ευχαριστώ

Απάντηση: Re: Απάντηση: Νέος media player (Egreat EG-M31A & EG-M31B)

ρε παίδες, πείτε και σε μένα τον καινούργιο, ποιά η τόσο σημαντική διαφορά του 32Β που δικαιολογεί (ίσως) τα 60 διαφορά ;;;
μου κάνει μεγάλη εντύπωση που σας αφήνουν τόσο αδιάφορους για σχολιασμό τα νεότερα μοντέλα.

Ευχαριστώ
Έχει οθόνη πρακτικά άχρηστη,αφού δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί χωρίς τη χρήση τηλεόρασης(δίνει πληροφορίες για το χρόνο της ταινίας την ανάλυση και τέτοια σχετικά).

Έχει εσωτερική θέση για τοποθέτηση DVD,πρακτικά άχρηστη αφού και το Μ31Β δέχεται DVD από USB.

Δεν κάνει DTS downmix όπως και το Μ31Β.

Έχει προβλήματα με το firmware που δεν τα έχουν διορθώσει ακόμη(δεν λειτουργεί το πλήκτρο file mode,το bluetooth κτλ).

Οπότε παίρνεις το Μ31Β και με τα 60 ευρώ παίρνεις ένα καλό αθόρυβο δίσκο (γιατί δεν είναι μόνο ο ανεμιστήρας που ακούγεται) και κάνεις καλύτερα τη δουλειά σου,με λιγότερα χρήματα και δοκιμασμένα.

Τα DVD γενικά είναι άχρηστα αφού παίζουν μόνο τα ξεκλείδωτα και όχι τα γνήσια αγορασμένα.

Τα DVD γενικά είναι άχρηστα αφού παίζουν μόνο τα ξεκλείδωτα και όχι τα γνήσια αγορασμένα.

...ή μπορείς στο Pc να κάνεις share τη μονάδα dvd και να παίζεις από εκεί...

Απάντηση: Νέος media player (Egreat EG-M31A & EG-M31B)

Έβαλε κανείς το νέο firmware?
Εντυπώσεις;

να ρωτήσω κάτι ακόμα, για να μην ανοίγω καινούργιο θέμα: τους Fantec τους ξέρετε φαντάζομαι... έχουν καλές τιμές σχετικά (σε γερμανικά site), η εταιρία φαίνεται πολύ σοβαρή (έχω επικοινωνήσει 2-3 φορές μαζί τους) και τα μηχανάκια φαίνονται καλά ως κατασκευές, έχουν και recording, internet radio κtl... δεν έχουν βέβαια MKV format, τι λέτε αξίζει τον κόπο;
Ευχαριστώ για τον χρόνο σας...

http://www.fantec.de/html/en/1/gid/__110090112090/content.html

Απάντηση: Re: Νέος media player (Egreat EG-M31A & EG-M31B)

να ρωτήσω κάτι ακόμα, για να μην ανοίγω καινούργιο θέμα: τους Fantec τους ξέρετε φαντάζομαι... έχουν καλές τιμές σχετικά (σε γερμανικά site), η εταιρία φαίνεται πολύ σοβαρή (έχω επικοινωνήσει 2-3 φορές μαζί τους) και τα μηχανάκια φαίνονται καλά ως κατασκευές, έχουν και recording, internet radio κtl... δεν έχουν βέβαια MKV format, τι λέτε αξίζει τον κόπο;
Ευχαριστώ για τον χρόνο σας...

http://www.fantec.de/html/en/1/gid/__110090112090/content.html
Υποτίθεται ότι αυτά τα μηχανάκια τα παίρνουμε πρώτα για το mkv,οπότε...

Re: Απάντηση: Re: Νέος media player (Egreat EG-M31A & EG-M31B)

Υποτίθεται ότι αυτά τα μηχανάκια τα παίρνουμε πρώτα για το mkv,οπότε...

αγαπητέ Parisal ευχαριστώ για τις απαντήσεις σου.... από τα "εδώ" μαραφέτια, υπάρχει κάποιο που έχει στο firmware του internet radio ?

Θελω βοηθεια .Εχω ενα μεγαλο για μενα προβλημα ...κατεβασα το νεο firmware το εβαλα σε στικακι (818) πηγα να κανω αναβαθμιση επελεξα το δευτερο αρχειο αρχισε κανονικα και μετα στο 89 κολισεγια 30 λεπτα παταω το off απο το τηλεκοτρρολ και μετα οταν το πατησα α ξαναανοιξει ανοιγει λεει loading και μετα βγαζει στην οθονη οτι δεν υποστηριζετε το hdmi σημα.... Υπαρχει τροπος να το επαναφέρω>

Υπαρχει τροπος α επαναφερω το egreat? Ποιο ειναι το ποιο νεο firmware?

Εχω κανει αυτα με το tv mode ....αλλα τπτ. Πως ακριβως γινετε μηπως κανω κατι λαθος?

Status
Not open for further replies.