Σήμερα έπαιξα λίγο με το Spider3 (με και χωρίς το diffuser) και μέτρησα τη μέγιστη φωτεινότητα (με 680 ώρες στη λάμπα) σε διάφορα modes.
H μοναδική απορία που έχω είναι αν 1 nit είναι ίδιο με 1 cd/m2. Eλπίζω κάποιος να μας το απαντήσει αυτό.
Τέλος πάντων! Μέτρησα τα παρακάτω:
Στο Colour1: 35,1cd/m2
Στο Normal: 73,1cd/m2
Στο Dynamic: 99,5cd/m2
Στο Cinema1: 34,2cd/m2
Νάμαι και πάλι!!!!!!!!! ΛΟΛ!
Λοιπόν, μετά την επέμβαση που έκανα στο δωμάτιο (δείτε thread "Έχω κάνει τη σκεπή μου μαύρη"), η εικόνα του προβολέα βελτιώθηκε κατά πολύ περισσότερο.
Ανκαι ο PT-AE2000 είναι 2 γενιές πίσω από τον PT-AE4000 και τους άλλους φετινούς προβολείς και με 1320 ώρες στη λάμπα, ΠΡΟΚΑΛΩ ΟΠΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ να έρθει να τον δει διότι πιστεύω ότι θα πάθει πραγματικά την πλάκα του!
Η εικόνα είναι απίστευτη στο νέο χώρο και πραγματικά αναρωτιέμαι πως θα δείχνει ένας προβολέας τελευταίας γενιάς εδώ μέσα!!!!!!
Όποιος θέλει να έρθει, να μου στείλει ΠΜ!!!!!!!
(δείτε thread "Έχω κάνει τη σκεπή μου μαύρη"),
Μπορείς να μου δώσεις το link γιατί δεν το βρίσκω?
Νάμαι και πάλι!!!!!!!!! ΛΟΛ!
Λοιπόν, μετά την επέμβαση που έκανα στο δωμάτιο (δείτε thread "Έχω κάνει τη σκεπή μου μαύρη"), η εικόνα του προβολέα βελτιώθηκε κατά πολύ περισσότερο.
Ανκαι ο PT-AE2000 είναι 2 γενιές πίσω από τον PT-AE4000 και τους άλλους φετινούς προβολείς και με 1320 ώρες στη λάμπα, ΠΡΟΚΑΛΩ ΟΠΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ να έρθει να τον δει διότι πιστεύω ότι θα πάθει πραγματικά την πλάκα του!
Η εικόνα είναι απίστευτη στο νέο χώρο και πραγματικά αναρωτιέμαι πως θα δείχνει ένας προβολέας τελευταίας γενιάς εδώ μέσα!!!!!!
Όποιος θέλει να έρθει, να μου στείλει ΠΜ!!!!!!!
Έχω πήξει με διάφορες δουλειές και έκανα μέρες να μπω στο φόρουμ.Ναι φίλε μου, σε nits τα μέτρησες....
Να ρωτήσω κάτι? Την μέτρηση την έκανες με το spyder από που? Από το φακό? Από την οθόνη αντικρύζοντας το φακό ή το φως που έχεται από την οθόνη? Χρησιμοποιήσες κάποιο τριποδάκι ή με το χέρι?
Έχω πήξει με διάφορες δουλειές και έκανα μέρες να μπω στο φόρουμ.
Τις μετρήσεις τις κάνω με το Spider να βλέπει την οθόνη υπό γωνία (για να μη πιάνει τη σκιά του και μετρώντας το μέγιστο λευκό για την τοποθέτηση του) και απόσταση 5-6εκ από την οθόνη πάνω σε τρίποδο.
Για όσους τυχόν θέλουν να κανονίσουμε προβολή, μιλάμε από βδομάδας![]()
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.