για τον benq 1000 εφόσον είναι πραγματικά ένας καλός προβολέας ..σίγουρα θα στον προτείνουν..αλλά είναι και πρωταθλητής στο rainbow....είμαι απο του ς πρωτους που λένε πόσο λάθος κάνουμε που ασχολούμαστετοσο πολυ με το rainbow ..παραταυτα θα παρακαλουσα ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΦΟΡΟΥΜ ΟΤΑΝ ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΝ DLP ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΩΝ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΩΝ ΝΑ ΞΕΚΙΝΟΥΝ ΜΕ ΤΗ ΦΡΑΣΗ....''ΑΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ RAINBOW....TOTE AYTON...'' το λέω γιατί πολλά μέλη δεν έχουν ιδέα τι έιναι το rainbow ....και είναι κρίμα κάνοντας την αγορά να αρχίσουν να αναρωτιούνται .....πώς γίνεται αφού σε καμία ταινία ...δε βρέχει εγώ να βλέπω rainbow....
Aφού έχεις βγάλει τα συμπεράσματα σου γιατί ζητάς την γνώμη μας?Δεν υπάρχει κανείς εδώ μέσα που να μην έχει περάσει απο το στάδιο σου.Ολοι μας αγοράσαμε και καλά και κακά προβολικά και έτσι φτάσαμε σε σημείο να λέμε την αποψη μας περι αγοράς βοντεοπροβολέα.Θα ήταν το λιγοτερο παραπλανητικό να εκφέραμε την άποψη μας ενώ έχει περάσει απο το σαλόνι μας ένας και μοναδικός προβολέας,όσο και ευχαριστημένοι και αν είμαστε απο αυτόν (πώς έιμαστε ευχαριστημένοι όταν δεν είχαμες ποτέ άλλον για να τουθς συγκρίνουμε).Για να καταλάβεις εγώ προσωπικά μέχρι να φτάσω στα συμπεράσματα πέρι LCD που απλόχειρα μοιράζομαι μαζί σου ,άλλαξα ουτε έναν ούτε δυο LCD,10 Συνολικά (sanyo z2-z3-z4 ,sony hs20 -hw15,epson tw600-700,panasonic pt-ae700-900,hitachi tx-300) και σχεδόν πάντα έιχα δύο μοντέλα σπίτι μου γιοα να κάνω και τις συγκρίσεις.Oλοι αυτοί αγοράστηκαν και κρεμάστηκαν στο σαλόνι μου,δεν τους είδα απλά σε demo room.Καταλαβαίνεις πόσα χρήματα και πόσος χρόνος χρειάστηκε για να βγάλω τα συμπερασματά μου.ουτε για 800ευρω??!!! δεν ξερω βλεπω μια μεγαλη προκαταληψη καθως θεωρω με την ταπεινη γνωμη καταρχας οτι ο πανυ 2000 ειναι μια κατηγοριας προβολεας πανω σε σχεση με τον τον μπενκ και σαμυ που αναφεραμε πιο πανω, θες απο ευκολιες τοποθετησης θες απο τα περισσότερα χαρακτηριστικα , θες να τους βαλεις διπλα διπλα σαν κουτια και κατασκευες...
Φίλε μου με συγχωρείς άλλα δεν πρέπει να έχεις μεγάλη σχέση με το κατασκευαστικό κόστος των βιντεοπροβολέων.Ενα τσιπ DC3 εχει όσο ο προβολέας σου,μόνο το τσίπ.Ο λόγος που οι εταιρίες δεν φτιαχνουν 3τσιπους DLP είναι το κόστος.Αλλιώς θα μιλάγαμε για τον απόλυτο προβολέα.η τεχνολογία δεν θα είχε σταματήσει πρώτον γιατί είναι πραγματικά πολύ μικρό το ποσοστό που ενοχλείται πραγματικά και δεύτερον γιατί το κόστος παραγωγής είναι χαμηλό....
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.