Γιάννης Χατζηγεωργίου
AVClub Fanatic
- 19 June 2006
- 35,670
Απάντηση: Re: Νέος προβολεας
Όχι, δεν νομίζω!! Πόσο κοντά είναι το τζάκι στον προβολέα? Στην τελική...πόσες φορές θα ανάψει τον χρόνο? Δεν χάθηκε και ο κόσμος αν ανάψει μετά την ταινία..
Τον Πανασόνικ δεν τον έχω δει και έτσι δεν μπορώ να εκφέρω γνώμη. Πάντως, από αυτά που έχω διαβάσει και τα δύο μηχανήματα είναι αρκετά κοντά σε επιδόσεις. Έτσι και αλλιώς φοράνε τα ίδια πάνελ.
Ωραία θα πάρω ένα φωτόμετρο θελουμε να κάνουμε καλό αποτέλεσμα στο χωρο-τοιχο.η Μονή ένσταση μου Γιάννη είναι ότι απέναντι ακριβώς είναι το τζάκι
.μηπως κάνουμε ζημιά στον προβολεα;η ζέστη παει ψηλά οπότε φαντάζομαι δεν είναι το ιδανικό
Να ταβανιαστει.αλλα με προβληματίζει η ζέστη και η ακτινοβολία μήπως επηρεάζει την εικόνα που θα βγάζει;έστω οτι κάνουν και οι 2 προβολείς ποιον θα επιλεγες;
Όχι, δεν νομίζω!! Πόσο κοντά είναι το τζάκι στον προβολέα? Στην τελική...πόσες φορές θα ανάψει τον χρόνο? Δεν χάθηκε και ο κόσμος αν ανάψει μετά την ταινία..
Τον Πανασόνικ δεν τον έχω δει και έτσι δεν μπορώ να εκφέρω γνώμη. Πάντως, από αυτά που έχω διαβάσει και τα δύο μηχανήματα είναι αρκετά κοντά σε επιδόσεις. Έτσι και αλλιώς φοράνε τα ίδια πάνελ.