Νέος προβολεας

Απάντηση: Re: Νέος προβολεας

Ωραία θα πάρω ένα φωτόμετρο θελουμε να κάνουμε καλό αποτέλεσμα στο χωρο-τοιχο.η Μονή ένσταση μου Γιάννη είναι ότι απέναντι ακριβώς είναι το τζάκι
.μηπως κάνουμε ζημιά στον προβολεα;η ζέστη παει ψηλά οπότε φαντάζομαι δεν είναι το ιδανικό
Να ταβανιαστει.αλλα με προβληματίζει η ζέστη και η ακτινοβολία μήπως επηρεάζει την εικόνα που θα βγάζει;έστω οτι κάνουν και οι 2 προβολείς ποιον θα επιλεγες;

Όχι, δεν νομίζω!! Πόσο κοντά είναι το τζάκι στον προβολέα? Στην τελική...πόσες φορές θα ανάψει τον χρόνο? Δεν χάθηκε και ο κόσμος αν ανάψει μετά την ταινία..-bye-

Τον Πανασόνικ δεν τον έχω δει και έτσι δεν μπορώ να εκφέρω γνώμη. Πάντως, από αυτά που έχω διαβάσει και τα δύο μηχανήματα είναι αρκετά κοντά σε επιδόσεις. Έτσι και αλλιώς φοράνε τα ίδια πάνελ.

Ακριβώς απέναντι από την κολώνα.5-5.5 μετρα απο πάνω του είναι η οθόνη προβολής
Το τζάκι είναι πολύ δυνατό.φαντασου χώρο καύσης έχει 1.80 μήκος .το χειμώνα το ανέβουμε συχνά.θα πάω να δω τους προβολείς από κοντά θα πάρω και φωτόμετρο μήπως χρειάζεται να κάνουμε κάτι στον τοίχο;η θα μας το πει το φωτόμετρο;

Ακριβώς απέναντι από την κολώνα.5-5.5 μετρα απο πάνω του είναι η οθόνη προβολής
Το τζάκι είναι πολύ δυνατό.φαντασου χώρο καύσης έχει 1.80 μήκος .το χειμώνα το ανέβουμε συχνά.θα πάω να δω τους προβολείς από κοντά θα πάρω και φωτόμετρο μήπως χρειάζεται να κάνουμε κάτι στον τοίχο;η θα μας το πει το φωτόμετρο;

Το τι θα κάνουμε με τον τοίχο (το βάψιμο εννοώ..) θα μας το πει το φωτόμετρο και ο προβολέας!!

Βέβαια, έχω κάποια χρώματα στο μυαλό μου, αλλά, μπορούμε να το σιγουρέψουμε. Όμως γι' αυτό, χρειάζεται και το φωτόμετρο και ο προβολέας.:smile:

Αν πας να δεις τους προβολείς, πάρε και το φωτόμετρο μαζί. Βάλε τον προβολέα να παίζει μια λευκή καρτέλα σε διάφορα modes (standard, cinema, lamp high, lamp low) και έχοντας το φωτόμετρο στραμμένο προς τον φακό στο κέντρο της οθόνης, σημείωσε τα νούμερα που σου δίνει. Μπορείς να το κάνεις και στο μαγαζί που θα τους δοκιμάσεις.

Last edited:
Ωραία θα πάω να δω τους προβολείς .αν θα τουσ βρω ειναι ζητημα οχι να παιζουν και να τουσ δοκιμασω κιολασ χαχα.θα πάρω φωτόμετρο και θα επανέλθω δριμύτερος .

Last edited:
Τώρα που κοίταξα καλα μπορεί να κεντραρει ο προβολεας αν τοποθετηθεί στο δοκάρι;
image.jpg

228 είναι μέχρι το δοκάρι και το δοκάρι είναι 41 πόντους.για πες τι άλλες επιλογές έχουμε; σε dlp;θα φτιάξω μια κατασκευή να στερεωθει

για πες τι άλλες επιλογές έχουμε; σε dlp

work-in-progress-icon_full.jpg

:D:D

Γιάννη είσαι θεός!!μετα τον Θεό Νίκο γκάλη που έχεις φωτό..ευχαριστώ πολύ!!

Πάντως σε λίγες μέρες θα κυκλοφορήσει και ο Benq W1500. Ανεβαίνεις στο budget όμως...

Πάντως σε λίγες μέρες θα κυκλοφορήσει και ο Benq W1500. Ανεβαίνεις στο budget όμως...

Βεβαίως, βεβαίως!!

Όμως, γιατί ανεβαίνει στο μπάτζετ? Δεν φαντάζομαι να παίζει πάνω από τα 2 χιλιάρικα που έχει βάλει ταβάνι ο φίλος μας.-bye-

Re: Απάντηση: Re: Νέος προβολεας

Βεβαίως, βεβαίως!!

Όμως, γιατί ανεβαίνει στο μπάτζετ? Δεν φαντάζομαι να παίζει πάνω από τα 2 χιλιάρικα που έχει βάλει ταβάνι ο φίλος μας.-bye-

Σαφώς και δεν θα παίζει πάνω από 2Κ. Θα κυμανθεί γύρω στα 1700-1800. Απλά στο 1ο post o TS είπε ότι θέλει να κυμανθεί στο χιλιάρικο:

Καλησπέρα
το μπατζετ που θέλω να κινηθώ είναι γύρω στο χιλιαρικο.

Εξαιρετικά θα τον περιμένουμε να τον δούμε και αυτόν .αν παίξει στα 1700 -1800 ακόμα καλύτερα

Εγώ να δεις πως τον περιμένω. Πιστεύω τέλος του μηνός θα μπορούμε να τον αγοράσουμε τουλάχιστον από site εξωτερικού...

Ωραία!!αν σου είναι εύκολο ενημέρωσε με και εμένα.ισως να κάνουμε αγορά μαζί.