Νεος sm και νεοι συντονιστες

Τον Παναγιώτη και Χρήστο, τους διαβάζω καιρό και η τεκμηρίωσή τους, φέρει την εγγύηση του γνώστη και επαΐοντα. Καλή επιτυχία στις καινούργιες αρμοδιότητές σας και σιδεροκέφαλοι. Τις ευχές μου και στον Ντίνο.

Μιχάλη, Στέργιε, Τάσο και Δημήτρη είναι ανακούφιση για μένα ότι συνεχίζετε και σας εύχομαι τα καλύτερα.
:ernaehrung004:

Θα οργανωθει κατι γαστριμαργικο με μπολικο DIY το συντομοτερο !

Καλως ηρθες και παλι Ντινο

Παναγιώτη, Χρήστο, Ντίνο, καλή επιτυχία σας εύχομαι! :smile:

Το μανιφέστο του Ντίνου "περί συνδυασμού μετρήσεων με γαστριμαργικές απολαύσεις", γενικά περί συνδυασμών του ωφελίμου μετά του τερπνού πολύ μου άρεσε! :food-smiley-005: :eating:

Απάντηση: Re: Νεος sm και νεοι συντονιστες

Εύχομαι καλή επιτυχία στο έργο που ο καθένας σας ανέλαβε. Ταπεινή παράκληση να δοθεί λίγη προσοχή στο τονισμό των λέξεων και κυρίως στην ορθογραφία, γιατί "τα γραπτά μένουν" (scripta manent).
Καλή δύναμη λοιπόν !

O Ντινος ειναι ενας απο τα διαμαντια της DIY και πραγματικα ειμαι πολυ χαρουμενος που δεχτηκε της θεση του συντονιστη.

Ευχομαι καλη επιτυχια αν και το θεωρω δεδομενο!

Απάντηση: Re: Νεος sm και νεοι συντονιστες

Ευχαριστώ κι εγώ τους παλιούς καθώς και τους νέους που αναλαμβάνουν. Ο εθελοντισμός έχει κόστος προσωπικό, όμως είναι πολύ σημαντικός.

Συγχαρητήρια στους νέους!!
Παντα είχα περιέργεια πόσες ώρες πρέπει να διαθέτει ένας συντονιστής στο Φόρουμ...

Kαλορίζικοι και σιδερκέφαλοι παιδιά! Σας εύχομαι καλή επιτυχία στα καθηκοντά σας!!

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Νεος sm και νεοι συντονιστες

ελπίζω να μη ντο κάνετε νοσοκομείο το δικάναλο :help: :nurse:

:flipout:

Γιατι? Λιγοι ειναι οι αρρωστοι εδω μεσα? :flipout:

καλή αρχή και καλή επιτυχία σε όλους,

και ένα ευχαριστώ στους αποχωρήσαντες για τη βοήθεια και το χρόνο που πρόσφεραν

Στέλιο ευχαριστώ για τη εκτίμηση (κοκκινίζω λίγο....), τα πράγματα τα βλέπω μάλλον απλά.
Μπαίνουμε, φτιάχνουμε, κουραζόμαστε και κάποτε φεύγουμε από την διαχείριση.
Ανθρώπινα και φυσικά, φροντίζοντας να παραμένουμε στο ....πάρτι, χωρίς εκνευρισμούς
(που μας τους μεταγγίζει η καθημερινότητα) αλλά με χαλαρή διάθεση, που κάνει καλό και στη πέψη
(........έτσι δεν είναι Sonus Naturalis;)

Re: Απάντηση: Νεος sm και νεοι συντονιστες

Διαβάζοντας τα πρόσωπα που πλαισιώνουν ως συντονιστές τις κατηγορίες Δικάναλου-DIY, ένα μου έρχεται στο μυαλό...

"Η (Παλιά) Dream Team αποχώρησε... Ζήτω η (ΝΕΑ) Dream Team!" :)

Σας θεωρώ όλους εξαιρετικούς ως άτομα, γνώσεις, προσωπικότητες, ιδιοσυγκρασία...
Καλοτάξιδοι λοιπόν! :SFGSFGSF::award::ernaehrung004::music-smiley-005: