Νεος sm και νεοι συντονιστες

Καλή συνέχεια στην προϋπάρχουσα παραμονής σας για Guybrush, Dim_Z, Sonus Naturalis, Tmjuju.
Σιδεροκέφαλοι στους Dr Pan K, Chris1967, Dinos.

Και οι ευχές του Dinou για μεζεδοπαραμόρφωση στην DIY κατηγορία...πρέπει να εισακουστούν.

Και εφόσον ο φίλτατος Dalanik, ζητά επιμόρφωση και μάλιστα δωρεάν...εισηγούμε προς τους φίλτατους Dinos, Chris1967, Dr PanK στη μεζεδομάζωξη που θα ακολουθήσει να μας αναλύσουν τα παρακάτω:
- πως επηρεάζεται η τρίτη αρμονική από τις επιδράσεις του οινοπνεύματος του οίνου στα εγκεφαλικά κύτταρα σε ισόποσες και επαναλαμβανόμενες γερές δόσεις στο πατροπαράδοτο "άντε άσπρο πάτο".
- πως επιδρά η κορύφωση της δεύτερης αρμονικής, στο γνωστό φαινόμενο του έπεσε η κάτω σιαγόνα ή κατά το κοινό "έμεινε με το στόμα ανοιχτό" και το πως αυτό επιδρά ακουστικά από τον συνεχή υπεραερισμό που δέχεται ο εγκέφαλος (με τη σιαγόνα κάτω) ή κατά την αντίθετη σχολή που διαρυγνύει τα ιμάτιά της ότι το φαινόμενο "έμεινε με το στόμα ανοιχτό" δεν δημιουργεί υπεραερισμό αλλά το αντίθετο δημιουργεί δηλ. αύξηση ΡaCO2, με αποτέλεσμα την υπερκαπνία.

Αν το επιθυμείτε, έχω κονέ στο γνωστό επιστημονικό περιοδικό τσιμπούσι-μάγκαζιν και μπορείτε να ανεβάσετε τις εισηγήσεις σας και ως papers.

Καλή σας συνέχεια φίλτατοι! :a0210:

Σας ευχαριστώ θερμά όλους, θα κάνω ότι περνάει από το χέρι μου, να φανώ αντάξιος της τιμής που μου κάνατε!

Οι παραμένοντες μεγάλη βοήθεια για μας τους νέους...

Συγχαρητήρια στην νέα διαχειριστική ομάδα dinos, Dr Pan K και και καλή μας δύναμη!

Σας ευχαριστώ θερμά όλους, θα κάνω ότι περνάει από το χέρι μου, να φανώ αντάξιος της τιμής που μου κάνατε!

Οι παραμένοντες μεγάλη βοήθεια για μας τους νέους...

Συγχαρητήρια στην νέα διαχειριστική ομάδα dinos, Dr Pan K και και καλή μας δύναμη!

Καλη δυναμη ;)

Όλοι άξιοι συμφορουμίτες, οπότε θεωρώ ότι τα κενά πληρώθηκαν επαξίως. Σιδεροκέφαλοι και καλή δύναμη κι από μένα.