Νέος Sony BRAVIA VPL-HW10

ακου ο μυρωδιας που εβαζε τον κοσμο να ξεχαντρωνει τοιχους και να αλλαζουν hdmi επειδη δεν ηξερε τι εφταιγε και δεν κλειδωνε σημα σε καποιους οπτομα
γνωστης?
χαχαχαχχα
το αλλο με τον τοτο το ξερετε

Ποιος ειναι ο μυρωδιας και τι σχεση εχει με το thread αυτο?

Η αληθεια ειναι οτι το συγκεκριμενο thread θα ηταν πολυ καλυτερο αν δεν υπηρχε αυτος ο περιεργος "ενθουσιασμος" του Γιαννη.
Δε ξερω για τους υπολοιπους ομως εγω και μονο που διαβαζω τους συγκεκριμενους διθυραμβους με κανουν να βλεπω πλεον με αποστροφη το μηχανακι και ας ειναι αντικειμενικα τιμιοτατο για τα χρηματα του.

ps1) Γιατι εχω την εντυπωση οτι ο συγκεκριμενος χρηστης δεν εχει αγορασει τον προτζεκτορα και ουτε ειχε κανεναν προτζεκτορα μεχρι τωρα στη κατοχη του? (ισως επειδη πριν πολυ μικρο χρονικο διαστημα ειχε αγορασει εναν "παλαιολιθικο" μηχανακι απο τις αγγελιες του εδω forum προς 100 ευρο και εψαχνε για λαμπα?),(ισως επειδη ανεφερε οτι ειχε τον 60αρη και ουσιαστικα τον αντικατεστησε με τον 10αρη)

ps2)sorry που γινομαι "κακουλης" αλλα αυτη η ιστορια με τον 10 και τον johny εχει καταντησει "καφενειο"

ps3)Johny μακαρι να εχεις οντως αγορασει τον 10 και να εισαι ευχαριστημενος(εννοειτε οτι θα εισαι ευχαριστημενος μια και ειναι μια χαρα μηχανημα), αλλα σταματα pls αυτες τις συγκρισεις...οχι τιποτα αλλο αλλα το κοματι "προβολικα μεσα" εχει πλεον χασει καθε σοβαροτητα και ειναι αμαρτια για το avclub. -bye-

Last edited:
Απάντηση: Re: Νέος Sony BRAVIA VPL-HW10

.οχι τιποτα αλλο αλλα το κοματι "προβολικα μεσα" εχει πλεον χασει καθε σοβαροτητα και ειναι αμαρτια για το avclub. -bye-

Φανταζομαι να αναφερεσαι στο συγκεκριμενο thread.. Γιατι δεν νομιζω οτι θα επρεπε να εχουμε παραπονο απο την κατηγορια των προβολεων, ειδικά οταν καθε τρεις και λιγο παρουσιαζουμε προβολεις που ακομα και στην Αμερικη ειναι δυσευρετοι (βλεπε JVC HD-750, Sony VW-80, Marantz VP-11S2 κλπ)..

Τελικά ο φανατισμος από οπου και αν προέρχεται δεν προσφέρει τίποτα καλό.. Και δεν μπορώ να καταλάβω γιατι ορισμενοι φανατίζονται τοσο πολύ με τα μηχανάκια τους (όπως και με τα αυτοκίνητα).. Σαν τα μικρά παιδιά..

Τα ίδια είχαμε και με τον blizzard στις επικές μάχες περί BR/HDDVD ή PS3/Xbox 360

Πάντως ειναι απορίας αξιο οτι η Sony εχει τα πιο αφοσιωμένα fanboys. :flipout:

ειναι κοινος γνωστος περισοτερα δεν μπορω να πω και ουτε θα ηθελα ο τζονι να πει
αν θες σου λεω με pm
η σχεση ειναι οτι αυτος προωθησε τον 10 στον goni

ειναι κοινος γνωστος περισοτερα δεν μπορω να πω και ουτε θα ηθελα ο τζονι να πει
αν θες σου λεω με pm
η σχεση ειναι οτι αυτος προωθησε τον 10 στον goni

Οk, απλα οταν κατι ειναι "μη ανακοινωσιμο" ας το κραταμε για τον εαυτο μας και να μην χαλαμε το thread με ασχετα Posts....

σε τι εχω αδικο?
ειναι υποκειμενικο το αν σε καποιον αρεσει η εικονα με κατωτερη ποιοτητα οπως του b.....
και οτι ειπα ειναι προσωππικη αποψη σε σχεση με τα υπολοιπα προβολια που ειχα

Mαλλον το σοβαροτερο λαθος που κανεις, ειναι οτι δεν λαμβανεις υποψιν σου καθολου οτι στα σχολια σου οι αναγνωστες ενος φορουμ ψαχνουν να ανιχνευσουν ''αντικειμενικοτητα end user''.

Aυτος και μονον πιστευω ειναι ο λογος που γραφουμε τις αποψεις μας για τα μηχανηματα. Για να βοηθησουμε ισως καποιους αλλους να βγαλουν ασφαλεστερα συμπερασματα αποτι ακουγοντας καποιον πωλητη σε καποιο καταστημα.

Αν το κατανοησεις αυτο , θα μας βοηθησεις ολους !

Απάντηση: Re: Νέος Sony BRAVIA VPL-HW10

τωρα τι να σου πω?
δες τις αγγελιες κανονικα και θα δεις τι ειχα και τι οχι...
το παλαιοληθηκο μηχανημα δεν ηταν για εμενα ηταν για φιλο και τελικα τον πηρε 100 ευρω.
το αν πιστευεις το τι ειχα και το τι οχι δεν με ενδιαφερει.
μπορεις να δεις και το αβαταρ για τον χωρο μου ο οποιος ειναι σε πολυ καλο επιπεδο για να βαλω παλαιοληθηκο μηχανημα.
ετσι δεν πιστευαν μερικοι και για την δυναμομετρηση του αυτοκινητου σε αλλο θρεντ αλλα οταν εβαλα φωτο πολλοι το βουλωσαν και το θεμα το κλειδωσανε.
οτι ειπα με τον 60 και με τον 10 τα λενε και αλλοι που ηταν στο τεστ που καναμε.
:slapface:.
ο κεθενας μπορει να λεει οτι θελει οπως κανεις εσυ τωρα .δικαιομα σου.
οτι ειπα το ειδα δεν εχω κανενα λογω να πω ψεματα.:argue:
Η αληθεια ειναι οτι το συγκεκριμενο thread θα ηταν πολυ καλυτερο αν δεν υπηρχε αυτος ο περιεργος "ενθουσιασμος" του Γιαννη.
Δε ξερω για τους υπολοιπους ομως εγω και μονο που διαβαζω τους συγκεκριμενους διθυραμβους με κανουν να βλεπω πλεον με αποστροφη το μηχανακι και ας ειναι αντικειμενικα τιμιοτατο για τα χρηματα του.

ps1) Γιατι εχω την εντυπωση οτι ο συγκεκριμενος χρηστης δεν εχει αγορασει τον προτζεκτορα και ουτε ειχε κανεναν προτζεκτορα μεχρι τωρα στη κατοχη του? (ισως επειδη πριν πολυ μικρο χρονικο διαστημα ειχε αγορασει εναν "παλαιολιθικο" μηχανακι απο τις αγγελιες του εδω forum προς 100 ευρο και εψαχνε για λαμπα?),(ισως επειδη ανεφερε οτι ειχε τον 60αρη και ουσιαστικα τον αντικατεστησε με τον 10αρη)

ps2)sorry που γινομαι "κακουλης" αλλα αυτη η ιστορια με τον 10 και τον johny εχει καταντησει "καφενειο"

ps3)Johny μακαρι να εχεις οντως αγορασει τον 10 και να εισαι ευχαριστημενος(εννοειτε οτι θα εισαι ευχαριστημενος μια και ειναι μια χαρα μηχανημα), αλλα σταματα pls αυτες τις συγκρισεις...οχι τιποτα αλλο αλλα το κοματι "προβολικα μεσα" εχει πλεον χασει καθε σοβαροτητα και ειναι αμαρτια για το avclub. -bye-

με συγχωρεις αλλα οταν βλεπεις το μηχανημα α και το μηχανημα β κατω απο ιδιες συνθηκες και ειναι εξωφθαλμο οτι το α ειναι καλητερο .ειναι κακο να το πεις.?
και αν το παρετε ετσι οτι ειμαι οπαδος και φανατισμενος με τον 10 τοτε και μερικοι αλλοι εδω ειναι το ιδιο με τον 5000 αφου ψαχνουν συνεχως να απαντησουν στα ποστ μου που αφορουν τον 10-bye-
Mαλλον το σοβαροτερο λαθος που κανεις, ειναι οτι δεν λαμβανεις υποψιν σου καθολου οτι στα σχολια σου οι αναγνωστες ενος φορουμ ψαχνουν να ανιχνευσουν ''αντικειμενικοτητα end user''.

Aυτος και μονον πιστευω ειναι ο λογος που γραφουμε τις αποψεις μας για τα μηχανηματα. Για να βοηθησουμε ισως καποιους αλλους να βγαλουν ασφαλεστερα συμπερασματα αποτι ακουγοντας καποιον πωλητη σε καποιο καταστημα.

Αν το κατανοησεις αυτο , θα μας βοηθησεις ολους !

ξερω ποιον εννοει .δεν θελω να το πω δημοσια
απλα θα πω οτι ο συγκεκριμενος ειναι γνωστης και πολυ καλος ανθρωπος και πολυ εξυπηρετικος.
αυτα:grinning-smiley-043

με συγχωρεις αλλα οταν βλεπεις το μηχανημα α και το μηχανημα β κατω απο ιδιες συνθηκες και ειναι εξωφθαλμο οτι το α ειναι καλητερο .ειναι κακο να το πεις.?
και αν το παρετε ετσι οτι ειμαι οπαδος και φανατισμενος με τον 10 τοτε και μερικοι αλλοι εδω ειναι το ιδιο με τον 5000 αφου ψαχνουν συνεχως να απαντησουν στα ποστ μου που αφορουν τον 10-bye-

Μπορεις να μας πεις ακριβως κατω απο ποιες συνθηκες το ειδες?
-Ρυθμισες καν το Brightness/contrast στους δυο προβολεις?
-Ειχαν ιδιες ωρες οι λαμπες τους?
-Χρησιμοποιησες καποιο switcher για παραλληλη θεαση με βαση την ιδια πηγή
κ.ο.κ.
Γιατι, αν εκανες τα παραπανω, ειναι απιθανο να έβγαλες τον 10ρη "εξωφθαλμα" καλυτερο απο τον 60ρη ή τον 5000....

Re: Απάντηση: Νέος Sony BRAVIA VPL-HW10

Λοιπόν, για να το ξεκαθαρίσουμε, μας λες ότι έχεις δει τον Sony 10 και τον Benq w5000 στον ίδιο χώρο, σε ίδια πανιά, ρυθμισμένους από επαγγελματία, να παίζουν το ίδιο υλικό;

Για να ξεμπερδεύουμε δηλαδή..

Edit: με πρόλαβε ο Τάκης..

τον 60 με τον 10 και εχω ειδη απαντησει στις ερωτησεις σας 2-3 σελιδες πιο πισω

Re: Απάντηση: Νέος Sony BRAVIA VPL-HW10

σε τι εχω αδικο?
ειναι υποκειμενικο το αν σε καποιον αρεσει η εικονα με κατωτερη ποιοτητα οπως του b.....
και οτι ειπα ειναι προσωππικη αποψη σε σχεση με τα υπολοιπα προβολια που ειχα
Το υποκειμενικό δεν είναι αν σε κάποιον αρέσει "η εικόνα με κατώτερη ποιότητα όπως του b....", λες και το ότι η ποιότητα της εικόνας του είναι αντικειμενικά κατώτερη. Είναι υποκειμενικό το αν σε κάποιον αρέσει η εικόνα του benq - τέλος. Δεν καταλαβαίνω γιατί επιμένεις να ρίχνεις λάδι στη φωτιά με τέτοιο και καλά "καθώς πρέπει" τρόπο, όπως όταν είχες πει για μένα "κρίμα που ο dragonlord δεν μπορεί να κάνει πολιτισμένη συζήτηση", ενώ είχε γίνει σύσταση από συντονιστή και στους δύο (και εκεί πολύ σωστά έπεσε προειδοποίηση). Δυστυχώς δε βλέπω να έχει αλλάξει τίποτα. Δεν ξέρω, είναι αυτός τρόπος ανθρώπου που έχει μπει εδώ μέσα για να συζητήσει ή για να τσακωθεί/ειρωνευτεί; Γιατί ναι, κι εγώ είχα αποφασίσει να πάρω τον benq (αν και θα πάει πίσω τελικά λόγω οικονομικών προβλημάτων) αντί για τον sony, όχι όμως επειδή "μου αρέσει η εικόνα με κατώτερη ποιότητα"... έλεος δηλαδή, είναι λίγο προσβλητικό. Αναμενόμενο βεβαίως όταν μιλάμε για ένα παιδί 19-20 χρονών, όμως είναι κρίμα γιατί εδώ υπάρχουν και άνθρωποι με γνώσεις και μεράκι να πουν πέντε πράγματα.

τον 60 με τον 10 και εχω ειδη απαντησει στις ερωτησεις σας 2-3 σελιδες πιο πισω

Μπορεις να κανεις ξανα quote τις απαντησεις σου διοτι δεν τις βρισκω?

ΥΓ. Αλλαξε επιτελους την υπογραφη σου! Δεν ειναι μονο τεραστια, ειναι και αντιαισθητικη! (No offence)

Κύριοι,
παρακολουθώ με μεγάλο ενδιαφέρον αυτή τη συζήτηση...
Σέβομαι τις απόψεις όλων και εκτιμώ ιδιαίτερα τις τοποθετήσεις ανθρώπων με τεράστια εμπειρία στο χώρο και χιλιάδες posts στο forum !
Οφείλω να πώ ότι με προβληματίσατε.
Λόγω και της συμμετοχής μου στην ομαδική αγορά του ως άνω μηχανήματος, θα είθελα μια διευκρίνηση.
"Υπάρχει διαθέσιμος στην Ελληνική αγορά την τρέχουσα χρονική περίοδο, άλλος βιντεοπροβολέας καλύτερος, με αυτά τα τεχνικά χαρακτηριστικά και εγγύηση αντιπροσωπίας, που να κοστίζει 1.575 ευρώ;"
Θα μου αρκούσε ένα όχι ή ναί.
Αλλά σε καταφατική περίπτωση, ποιός είναι, γιατί δεν αντιλήφθηκα να αναφέρθηκε κάτι, πρίν προβούμε σε αγορά;
Ευχαριστώ

Υπαρχει ενας που κανει 1680 ευρω, και δεν υπαρχει καλυτερος του σε αυτα τα χρηματα.

Ακομη, υπαρχει και ενας αλλος που κανει 1515 ευρω, και δεν υπαρχει καλυτερος του σε αυτα τα χρηματα.

Τελος, υπαρχει και ενας που κανει 5290 ευρω, και επισης δεν υπαρχει αλλος καλυτερος του σε αυτα τα χρηματα.

-bye-

Ολοι, υπάρχουν διαθέσιμοι στην Ελληνική αγορά την τρέχουσα χρονική περίοδο, με αυτά (σχεδον) τα τεχνικά χαρακτηριστικά και εγγύηση αντιπροσωπίας

Last edited: